Millet genel tıp kontenjan artışına bakıyor hocam size raad tıp gelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Ağustos 2024; 15:59:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DETAYLI TIP KAÇLA KAPATIR ANKETİ (2. sayfa)
DETAYLI TIP KAÇLA KAPATIR ANKETİ
(En Son Oy Tarihi: 12.8.2024)
-
-
totem değil gerçekler.
-
27.5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30+cilar kazanacak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Ağustos 2024; 16:2:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam az önce bambaşka bir şey dedin yahu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30845
hocam şöyle bir şey fark ettim geçen sene 2 tane yeni tıp açılmış yıldırım beyazıtta hem ing hem tr +10 kontenjanı olmuş totalde de +150lil bir artış var bu biraz tedirgin etti beni ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash702 -- 7 Ağustos 2024; 16:26:11 > -
ya hocam başka konuda adamlar haklı lisemde şöyle böyle demedin mi bir karar ver
-
bıkmadınız mı anket açmaktan on gün sabretsen göreceksin zaten her şeyi
-
Rahatsızsan engeli bas geç girmek zorunda değilsin taklacı güvercin
Anonim konu açıp karşıma çıkma bir daha
-
Hocam geçen sene iyi mühendisliklerin bazılarında ciddi kontenjan azalması olmuştu bazı öğrenciler mühendisliklerin sonuna garanti tıpları koydu ve o tıplar geldi onun etkisi var kontenjan bu sene daha fazla arttı ek olarak da salim ünsalın istatistiklerine göre tıbba daha az ilgi var göreceğiz hocam en iyi ihtimalle sabit kalır yükselmez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Ağustos 2024; 21:41:26 >
30+
-
Bakalım hocam umarım dediğiniz gibi olur da bana da tıp gelir
Ups downs
katılım az uppplalaa
-
-
32+ olsa ona basardim. 33+ zor gibi ama
Upiii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X