Şimdi Ara

Detaylı YGS LYS Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
130
Favori
42.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abaz aga

Hocam bende şuan ygs çalışıyorum.Bende sizin gibi düşündüm ama şuan lys çalışsam dershane açılana kadar dershane açıldıktan sonra lys yi tekrar edemeyebilirim çok yoğun olacağı için hadi tekrar ettim okullar açıldıktan sonra ygs lys +okulu bir götürmem gerekecek lys yi unuturum diye korkuyorum. @jo_be

okulda tekrar ediceksin zaten, okulda ders işlenmiyor mu? ana amaç okulda rahat olmaktı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 11 Temmuz 2013; 14:50:40 >
  • odaklanma ve şartlanma üzerine bir yazı yazdım, gerçi bu kadar önemli bir konu için aç karnına pek güzel bir yazı olmadı ama gene de okuyun, eğer anlamadığınız ve yeterli bulmadığınız yerleri veya eleştirilerinizi belirtirseniz bana da yardım etmiş olursunuz

http://azimliyazar.blogspot.com/2013/07/odaklanma-ve-sartlanma.html
  • güzel bir blog. fakat bazı yazıların sadece sayısallar üzerine kurulmuş. daha eşit davranırsan daha çok insan faydalanabilir, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

güzel bir blog. fakat bazı yazıların sadece sayısallar üzerine kurulmuş. daha eşit davranırsan daha çok insan faydalanabilir, kolay gelsin.

teşekkürler, yalnız blogun başında sayısallar için yazdığımı belirttim. kendim sayısalım, tmler için yazdığım yazılar ne kadar değerli olabilir? ama tmler için fen rehberi yazmayı düşünüyorum.
  • Sorulardan burdansa sorumu sorayım :)
    Sadece mat konu anlatımı + 2 test çözsem konuları cabuk bitirmek adına.Sonra dersanede gördüğümüzde pekişir sonra tam gaz soru çözerim mantıklımıdır ?
    2-TM'yim konu önceliğim hakkında detaylı bir şekilde beni bilgilendirimisiniz? Neye başıyayım
    3-Paragraf hatasını en aza indirgemek için yapılabilecek çözümler
  • quote:

Orijinalden alıntı: momerozen

Sorulardan burdansa sorumu sorayım :)
    Sadece mat konu anlatımı + 2 test çözsem konuları cabuk bitirmek adına.Sonra dersanede gördüğümüzde pekişir sonra tam gaz soru çözerim mantıklımıdır ?
    2-TM'yim konu önceliğim hakkında detaylı bir şekilde beni bilgilendirimisiniz? Neye başıyayım

1- Bunu ne zaman yapacaksın, yazın mı? Bence 2 test ile kendini sınırlama yapmışken tam olsun. 1 kez çalış 1 tane test kitabını bitir. 2.kez çalış 2. test kitabını bitir şeklinde.
    2- Bilgilendirmeme çünkü bilmiyorum, ben tm değildim çünkü
    3- O konu ayrıntılı bir yazı yazıcam, şimdilik "paragraf konu anlatımlı kitabından çalışın" önerimle idare edin bir de odaklanmayla ilgili yazımı okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

1- Bunu ne zaman yapacaksın, yazın mı? Bence 2 test ile kendini sınırlama yapmışken tam olsun. 1 kez çalış 1 tane test kitabını bitir. 2.kez çalış 2. test kitabını bitir şeklinde.
    3- O konu ayrıntılı bir yazı yazıcam, şimdilik "paragraf konu anlatımlı kitabından çalışın" önerimle idare edin bir de odaklanmayla ilgili yazımı okuyun.

Diyosun ki konu anlatımın yanında bi sb beraber gotur dersane ilede 2.sb göturursun ?

• quote:

quote:

quote:

Diyosun ki konu anlatımın yanında bi sb beraber gotur dersane ilede 2.sb göturursun ?

evet. soru bankası çözmek o kadar büyütülecek bir şey değilki konu anlatımıyla aynı gün hallediverirsin

• konu aşağılara düşmüş
  • yukarı
  • yukarı
  • bayağı faydalı bir rehber olmuş. emeklerinize sağlık. Tam istediğim dereceyi yapmışsınız bir de. Benim için çok yaralı olacak. teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

bayağı faydalı bir rehber olmuş. emeklerinize sağlık. Tam istediğim dereceyi yapmışsınız bir de. Benim için çok yaralı olacak. teşekkürler..

hedef hangi bölüm?
  • bir yukarı daha bu arada herkese afiyet olsun
  • quote:

bir yukarı daha bu arada herkese afiyet olsun

mobilsiniz galiba imzamda da var. bogaziçi bilgisayar müh.

• quote:

quote:

nedense gözümden kaçmış pardon biz de oraya istiyorduk ama giremicez benden sıkı çalışman ve fizikte batırmaman lazım

• Hayrina yukarı. Daha fazla kişi yararlansın.

• Yeni Yazılar Bekliyoruz!!!

• quote:

quote:

quote:

nedense gözümden kaçmış pardon biz de oraya istiyorduk ama giremicez benden sıkı çalışman ve fizikte batırmaman lazım

sıralamanızı tam hatırlamıyorum ama ilk 1500 ün içindeydiniz galiba ?
    yazınizda dediğiniz gibi o benim max. hedefim. boğaziçi olmazsa itü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.