Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.858
Cevap
35
Favori
97.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quantic Dream yeni oyun uzerinde calisiyor mu ?

• Oyunu bugüne kadar boşuna ertelemişim. Heavy Rain'i silmiştim. Kontroller çok kütüktü. Bunun atmosferi, müzikleri inanılmaz.

Başarısız görevlerin oyuna çok etkisi oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -----------------------------------------------------------------

yaw kardeş bune ya aylardır oynamadığım ve bugüne kısmet olan oyunu bitirdim . savaş bölümüne kadar getirdiğim oyun oyun aniden bitti . bunun bi devamı varmı hiç bir yerde 2 nin geleceğine dair yazılar kanıtlar bulamadım fakat böyle bitirirlerse iyi değil ...

kilisede en son savaşa karar verdim açıkçası beni ilk muharebe bölümü hariç pek tatmin etmedi . karanın kızı aradığı sonrada tam extermine edileceği yerde yetiştiler oyun bitti . connor ın komserle onlarca connor ın olduğu yerdeki kavgasına hangi bölümden ulaşılabiliyor .. son bölümde connor ın markusla kavgasında marcus u aldım binbir zahmetle öldürdüm connor ı ve oyun bitti . hiç beklemiyordum . kilisede barışçıl yolları bilhassa seçmedim bu tipler hepsini öldürür diye . kara nın kızı aradığı bölümde de vincin olduğu yerde terk etmedim aslında içimde ukte de kaldı belki ordan devam etsem yine kızı kurtarırım diye .

oyun çok kısa son bölümleri . kesin net bir son yok .

• Oyunu bitirdim. Tüm sonlarını okuyayım dedim ama çok fazla sonu var sanırım. Doğru düzgün bir kaynak bulamadım. 3-4 saatlik videolar çıkıyor.

Bitirdiğim halini yazayım spoiler içerisinde.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Üç karakteri de oyunun sonuna götürdüm. Kara ile Alice otobüs garında Todd'un ortaya çıkması sonrası öldürüldüler. Burada çok etkilenmedim garip şekilde. Oysa oyuna başladığımda çok duygu karmaşası yaşatmıştı bu ikilinin sahneleri.
    Connor ile CyberLife'ın deposundaki binlerce androidi saldım. Orada iyi sonla bitirdiğimi düşünüyorum.
    Markus ise vuruldu. North'un kalbini aldım, manitayı feda ettik. Ama savaşı kazandık ve Androidler özgür kaldı.

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

Muhtemelen.

• En merak ettiğim oyunlar başında geliyor ama geçen steamden almama rağmen açmadı siyah ekran sorunu verdi. Bir çok kişi de yaşamış acaba çözümünü bilen var mı ? Oynamam lazım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Şuan becomeyi oynuyorum. Rain de sonra oynayacaktım. Güzel değil mi beğenmediniz mi ? Becomeye bayıldım diyebilirim

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Become Human çok güzel gerçekten, ben de bayıla bayıla oynadım. Heavy Rain Türkçe altyazısız olduğundan olabilir, çok sarmamıştı. Bir de Become Human'a göre kontroller çok kütük kalıyor. Örneğin çocuğunuzun peşinden koşuyorsunuz ama robotik hareketlerle. Daha eski olmasının payı var tabii.

Becomeyi indirmeme rağmen oynayamadım. Keşke çözümü olsa. Hımm anladım rainin hikayesini cok övmüşler mersk ettim. Evet 2010 yapımı bir oyun olduğundan olabilir

Bu arada rainin türkçe altyazısı var. Çok sitede gördüm

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Ps'de alt yazı yok.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Haklisin, ben pc için demiştim

• Detroit: Become Human Satışları 6.5 Milyona Ulaştı

Geliştirici Quantic Dream, Detroit: Become Human satışlarının 6,5 milyonu aştığını duyurdu. Oyun, Ağustos 2020'de beş milyon, Temmuz 2021'de ise altı milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Quantic Dream Genel Müdürü Guillaume de Fondaumière satış rakamları hakkında şunları söyledi: "Finansal durumumuz gayet iyi durumda. Bunu özellikle 2021 yılında Steam'e de çıkış yapan Detroit: Become Human'dan anlayabiliyoruz. Güçlü satış rakamlarına ulaşmamızı sağlayan takipçilerimize minnettarız.

Detroit: Become Human, dünya çapında PC ve PS4 çıkış yapan ve 6,5 milyondan fazla satan Quantic Dream ekibinin en büyük ticari başarısıdır."

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Detroit_Become_Human_Satislari_65_Milyona_Ulasti-113129.htm

• Güzel satış rakamı sevindim. Dahada fazlasını hak ediyorlar.

• pc de oynamıştım . 40 yıllık hayatımda beni ağlatan tek oyun olarak tarihe geçti

• Beyler bu iki oyun farklı mı? Birinde TR altyazı yok herhalde.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Alttaki Rocksmith oyunu.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Üstteki ps plusta var ama TR altyazı yok. Diğeri de ps plusta yok TR altyazı var.

Dediğini anlmadım. Detroit Become Human'ın hepsi Türkçe.

Ps plustaki detroitte turkce var

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.