Haziran ayı içerisinde iOS ve Android platformları için duyurulan Deus Ex:The Fall'ın iOS platformuna 11 Temmuz tarihinde çıkış yapacağı açıklandı.
Eski SAS askeri Ben Saxon'un kontrollerini mobil oyuncuların ellerine bırakacak olan oyun, Deus Ex: Human Revolution'ın öncesini konu alıyor. Aksiyon, RPG ve FPS dinamiklerini Cyberpunk atmosferiyle harmanlayarak mobil cihazlara taşıyacak olan Deus Ex: The Fall'ın toplamda 6 saatlik bir oynanış süresine sahip olacağını yeniden hatırlatalım.
12.99 TL'lik bir fiyat etiketiyle görücüye çıkacak olan oyunun iPhone 4S, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlarda çalışacağı da açıklamayla gelen diğer detaylar arasında. Çıkış tarihinin yanı sıra, fiyatlandırma bilgisi de paylaşılan oyunun 12.99 TL'den görücüye çıkacağı belirtiliyor. Deus Ex: The Fall'ın mobil oyunculara neler sunacağını ise, perşembe günü hep birlikte göreceğiz. Bu arada açıklamada oyunun Android versiyonuyla ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. Ancak, Android versiyonunun da çok geçmeden Google Play'deki yerini almasını bekliyoruz.
6 saatlik oynanış süresi 1 bölüm mü o kadar sürecek yoksa oyunun tamamı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Joffrey Baratheon
6 saatlik oynanış süresi 1 bölüm mü o kadar sürecek yoksa oyunun tamamı mı ?
Oyunun tamamı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İsim hatası var Dexus Ex değil Deus Ex. Ayrıca oynanış süresi de gayet iyi mobil bir oyun için.
Neden su kadar pahalı yapıyorlar anlamıyorum.Adam senin kara kaşına kara gözüne mahkum değil ki de 13 tlye alacak.Şahsen ben androidde 7 tl üstündeki hiçbir uygulamayı marketten almıyorum,internetten yüklüyorum. Demem o ki şu oyunu yapsalar 7 tl ne farkeder? Toptan satış yaparsın daha çok kazanırsın pazarlama zekası yok bunlarda.
Oyun gibi oyunlar çoğalıyor sene sonu MFi Gamepadler ile çok daha rahat oynayacağız bu oyunları. Bakalım Modern Combat 5te HAVOK fizik motoru sayesinde düzelecek gibi.