Bu FinisHim ile eski parabola'nın sahibi oynuyordu değil mi?
@bedirh4n Boo'ya diyecek Lafımız yoK. @вєяк Eyv. saoLasın @ßa®an eVet paraboLa nın sahibi oynuyo diye BiLiyorm
quote:
Orjinalden alıntı: ::CmR::
@ßa®an eVet paraboLa nın sahibi oynuyo diye BiLiyorm
Ben de öyle biliyordum ama yine de bir sorayım dedim.O zaman içlerinden en babası FinisHim
Yorumun için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ßa®an
quote:
Ben de öyle biliyordum ama yine de bir sorayım dedim.O zaman içlerinden en babası FinisHim
quote:
quote:
Asıl sahibi eski Cypher'ın efsanelerinden, krallık yapmış olan, EthernaIKnights Clanı başkanı Mottatoni(Motta Motha TheMottatoni) ama bu 2 si fena biçimde kanka olduklarından Parabola ile ortaklar. 6k dmg verdiği ss de kullanan motta(skill dizilimi)
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
quote:
Asıl sahibi eski Cypher'ın efsanelerinden, krallık yapmış olan, EthernaIKnights Clanı başkanı Mottatoni(Motta Motha TheMottatoni) ama bu 2 si fena biçimde kanka olduklarından Parabola ile ortaklar. 6k dmg verdiği ss de kullanan motta(skill dizilimi)
Bunları da duymuştum sanırım ama ikisi de birbirinden iyi oynuyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: lolita1992
bence finishim manyak zaten booooooooo için Dubai kralının oğlu diyorlar
Boo için bir sürü Laf söyLüyoLar. Ben de Dubai de doktor diye duydum
quote:
Orjinalden alıntı: Slew
quote:
Orjinalden alıntı: lolita1992
bence finishim manyak zaten booooooooo için Dubai kralının oğlu diyorlar
W7K2D süper bi çar ayrıca ferhat abi(alkoc) okadar itemi olmamasına ragmen bide areste 0 21 shellerde gerçek deil adamda shell 8 set war don rebith +4 bide odam ona ragmen ne biçim kesior playerlikte alkoc 4ever
PLayerlikta evet her zaman alkoc.
quote:
Orjinalden alıntı: iLLisioN
W7K2D süper bi çar ayrıca ferhat abi(alkoc) okadar itemi olmamasına ragmen bide areste 0 21 shellerde gerçek deil adamda shell 8 set war don rebith +4 bide odam ona ragmen ne biçim kesior playerlikte alkoc 4ever
son resimdeki warrior nasıl bişidir , o ap yi giga yla yaptıysa raptorla düşünmüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: LORDz
son resimdeki warrior nasıl bişidir , o ap yi giga yla yaptıysa raptorla düşünmüyorum
Elindeki büyük ihtimal avedondur ve o warrior Urbester tarafından bozguna uğratılıyor (Urbester 80 mage olur).
Avedon ne zamandan beri lighting yaniyordu.? Evet gerçekten gigayla o ap yi nasi yaptiği bnde şaşmış bi durumdayim 2k da def.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LORDz
Elindeki büyük ihtimal avedondur ve o warrior Urbester tarafından bozguna uğratılıyor (Urbester 80 mage olur).
UpLayaLim.
Ready2De4Me burda tek geçiorum.. yeni duyuyorum ismini ama çok deli bir char yapmışş.. bende warrior hstalığı olduğu için tek kelime ile Ready2De4Me
Daha az önce arenada aldım bende bu 2 resmi Hadinreloaded Ve M1RZAA