Şimdi Ara

Dev ekranlı Honor X30 Max geliyor: 7.09 inç panel ve 6.000 mAh pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev ekranlı Honor X30 Max geliyor: 7.09 inç panel ve 6.000 mAh pil

Akıllı telefon üreticileri ekran boyutunu büyüttükçe bir zamanlar sıklıkla kullanılan "phablet" terimi de rafa kalktı. Honor, büyük ekran sevenleri memnun edecek yeni bir akıllı telefon çıkarma hazırlığı yapıyor.

Ayrıca Bkz.Vivo S10e tanıtıldı: 6.4 inç AMOLED ekran, Dimensity 900 işlemci ve 44W şarj

Honor X30 Max olarak adlandırılan modelin 7.09 inç ekran ve MediaTek Dimensity 900 yonga setiyle geleceği bildiriliyor. Dev ekranlı cihazın enerji ihtiyacını ise 22.5W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 6.000 mAh'lik pil karşılayacak.

Dev ekranlı Honor X30 Max geliyor: 7.09 inç panel ve 6.000 mAh pil

Kasım ayında çıkacak

Akıllı telefonun arka panelinde 64 megapiksel ana kamera göreceğiz. Bununla birlikte mükemmel bir ses sistemine sahip olacağı bildiriliyor. Şu an için cihazla ilgili internete sızdırılan detaylar bunlar.

Honor X30 Max'in Kasım ayının başında tanıtılması bekleniyor. Şirketin hedefi cihazı 11.11 alışveriş gününe yetiştirerek iyi bir satış gerçekleştirmek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/10/18/honor-x30-max-specifications-tipped-launch-seems-near

• tablet olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

• çerez tabağı gibi. üzerine fıstık koyarsınız...

• tablet niyetine kullanılabilir.

• Büyük ekran severler için çok iyi. Ekonomi iyi olsa alırdım.

• İpad Mini yerine düşünülebilir aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı tablet gibi sevenine güzel ama telefon olarak çok büyük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22,5w android artık hızlı şarj sayılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemciye bak :)

• Fiyatına göre güzel özellikler sunuyor. Iphone 20 Pro Max'de göreceğimiz batarya ve ekran boyutunu yapmışlar

• Mi Max 2 kullandım 2.5 yıl dev ekranda sosyal medyada dolaşmak YouTube da video izlemek inanılmaz keyifliydi

Daha sonra yazılım ve performans olarak bana yetmediği için ve yeni böyle cihaz olmadığı için Realme'ye geçtim.Cihazin tek eksisi hızlı şarj özelliği daha yüksek olmalıydı.

• Merhabalar hani bu 7.2 inç olacaktı ayrıca adı x 20 Max değil miydi x 30 Maxmı oldu İnşallah bu cihazı Honor ülkemize resmi olarak getirir geldiğin an ilk ben alacağım inşallah lütfen Honor Türkiye yönetimiyle görüşün bu cihazın tanıtımı yapıldıktan sonra Ülkemiz pazarına getirsinler 2018 yılından bu yana Huawei Mate 20x ve Honor 8x max büyüklüğünde cihaz ülkemize gelmedi Böyle bir cihaza sahip olmayı sabırsızlıkla bekliyorum Lütfen Honor yetkilileriyle görüşün bu cihazı getirsinler Şimdiden Teşekkürler iyi çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.