Şimdi Ara

**DEV KİTAP ÖNERİ ARŞİVİ**|YGS+LYS|KA+SB+DENEME+BÖLÜM DENEMESİ| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
42
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müfredat çok değişti diyorlar fem yayınlarının yeni müfredata göre uyarlanmış halleri çıkar/çıktı mı?
  • 60celalettin 6 kullanıcısına yanıt
    Konu çok yararlı olmuş teşekkürler. Bİr kaç sorum olacak :

1) Biyolojide YGS yi ayrıca ayrı bir kitap olarak yazmamışsın ; hem LYS hem YGS için tek kitabı mı var simetrinin (geometri gibi ) ?

2) YGS Fizik için Simetri ile Güvender arasında kaldım ;bazıları simetriyi özet buluyor , sınavda sözel sorular çok oldugu için güvenderi önerenler var sen ne dersin ?

3) Fizik'te Ahmet Nuri Akay 'ın videolarına çalışmak(hem YGS hem de Lys için ) zaman kaybı mı olur ? Bazıları uzun ve gereksiz buluyor... Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathsphysics -- 14 Ağustos 2016; 15:26:07 >
  • mathsphysics M kullanıcısına yanıt
    1) biyolojide ayırma ygs lys diye baştan başla git.ygs kitabı kapsamsız.lys kitabı iyidir biyoloji için.
    2) güvender de iyidir onu da öneririm.
    3) videoları pek bilmiyorum yorum yapmasam daha doğru olur ama temelin varsa bence video izleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuha kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum maalesef ben sadece bi fikir vermesi amacıyla yazdım.bi arkadaş vardı forumda yeni müfredat kitaplarını araştıran,ona ulaşırsan yardımcı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzuha

Müfredat çok değişti diyorlar fem yayınlarının yeni müfredata göre uyarlanmış halleri çıkar/çıktı mı?

Dün baktım kitapçıda ;fem in 2016 temmuz baskısı yeni. Çok incelemedim ama matematik ygs mesela 4 kitap olmuş ;lys 2 kitap . Diğer dersler de günceldir diye tahmin ediyorum .Fakat şu an fem simetri de kitap kıtlığı var ; bir çok ders tükenmiş hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathsphysics

quote:

Orijinalden alıntı: Suzuha

Müfredat çok değişti diyorlar fem yayınlarının yeni müfredata göre uyarlanmış halleri çıkar/çıktı mı?

Dün baktım kitapçıda ;fem in 2016 temmuz baskısı yeni. Çok incelemedim ama matematik ygs mesela 4 kitap olmuş ;lys 2 kitap . Diğer dersler de günceldir diye tahmin ediyorum .Fakat şu an fem simetri de kitap kıtlığı var ; bir çok ders tükenmiş hemen.

4 kitap çok değil mi ya? Yeni müfredat olacak şekilde başka bir yayın/kitap tavsiye edebilir misiniz?
  • Çok çok saolun hocam
  • Ucdortbes ygs mat nasıldır hocam?

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Bence zaman kaybı gerek yok ama illa çözücem diyosan çöz

• Up

Fizik için yorum sorularının bol olduğu kitap öneriniz var mı acaba ?

• Aynen bende merak ediyorum. Sirf bu konu icin konu actim. Varsa tavsiye bende alayim.

• Guvender ygs ve guvender lys. Zambak. Fizik sb de de yorum bol

Güvender çözerim o zaman, teşekkürler

• Zambak diye kucumseme saglam kitaptir hacettepe tayfa arkadaslarim onu cozdu hep

Yok o yüzden değil, zambak yaşadığım yerde bulamam ama ilerde internetten falan sipariş edip çözerim

• hocam sadece güvender lys fizik çözsek? fizik için ygs lys ayrı kaynak çözmek saçma geliyor da ne diyorsunuz?
  • Temelin yoksa sadece güvender seni ygs ye hazırlamaz temel den kastım tork denge basit mak falan

• quote:

Orijinalden alıntı: 60celalettin

Temelin yoksa sadece güvender seni ygs ye hazırlamaz temel den kastım tork denge basit mak falan

temelim var mezunum konu anlatımlı da alacağım ama vakit kaybetmek istemiyorum çünkü ygs fiziği görüyoruz sınavda yani bana bir ygs 1 1 lys fizik yerine 2 tane lys soru bankası çözmek daha akıl karı geliyor, lys bitiren ygsde bitirir sonuçta
  • Gerek yok ozaman ygs fizik sorularının hali belli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.