Şimdi Ara

###DEV SS ARŞİVİ### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • upgrade i gözünden vurmuş upgrade nin suyunu çıkarmış japon serveri.sonra da dünya şampiyonasında japonlar ezdi olur.o itemlerle adamı benim kardeşime versem o da oynar...
  • çok güzel bi topic bakarken eğlendim valla
    adam alıntıdır yazmış zaten bunların bazıları görmüştüm ama hepsinin biraraa olması gerçekten güzel
    +1
  • c/p yapmak emek değidir bence. Hiç olmazsa aldığı siteyi söyleseymiş. Daha neler var merak ettim.
  • alın alıntıdır alomadan almyın

• BEYLER BUGUN BENDE BOLE Bİ TOPİC ACCAKTIM İYİ OLMUS ELİNE SAGLIK BASKA FORUMLARDA ARICAGIMIZ FOTOLARI KENDİ FORUMUMUZADA VE KENDİ TOPİCMİZDE BULURUZ !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightworm

alın alıntıdır alomadan almyın

Ben Artık Şu Resimden Şüphelenmeye Başladım

Her Topice Şu Resimden Koyuyor Herhangi Virüs Keylogger Vs Bişi oLabilir Diye Korktum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IamGod

quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Orjinalden alıntı: theEviLEx

ALINTIDIR

KARDEŞİM GÖRMÜYORMUSUNUZ ADAM ALTTA ALINTIDIR DİYOR YA OKUMUYORSUNUZ YADA KAFADAN SALLIYORSUNUZ ADAM YAZMIŞ ALINTIDIR DİYE HALA DIR DIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theEviLEx -- 13 Haziran 2006; 19:37:05 >

Adam sonradan değiştirmiş.

Ezik gibi uzun mesajları alıntı yapma

Arkadaş Cok Dogru Solemis Ama Ban'lanmis baksana kocaman topic'in yazısını alıntı yapmis bide bence adil degil!!!
    İlkinde kendim hazırladım gibi yapmıs sonradan duzelt diyip , ALINTIDIR yazmıs wallaha simdi bu arkadas niye ban yimediki , bilmiyolarsa konusmasınlar bari vallaha azımdan kacırıp kfr. etcem deye kendimi zor tutuyorum...

Ama yinede hazırlamaya ugrsamıs Ty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RememberWaLKer -- 14 Haziran 2006; 12:39:10 >
  • EMEGE SAYGI

GÜZEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benBUFFER -- 14 Haziran 2006; 13:52:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.