bende titanic konusunda çok duyarlıyım o zamanlar böyle bir yapım hakikaten olağan üstü ben çoçukkende bunun ustune arastırmalar yapıodum ama arkadasımızında dedıgı gıbı hep yabancı dil olarak var. ben bastan hıızlı bı sekılde göz attım sonra anladım kı guzel bı calısma ve murat gogebakan'nın yaralı sarkısının sadece sozsuz muzıgını acıp baştan sona okudum cok etkıleyıcı bir arastırma
-------------------- emeğe saygı çok saol teşekkür ediorum herkes adına.
Süper fotoğraflar rep rep rep
emegine saglık kardes belli baya ugrasmıssın bizi de aldın goturdun oralara....
saygılar...
konu hakkında bilgim olsada her gördüğümde sıkılmadan okuduğum olaylardan biridir çok uğraşmışsın teşekkürler birde yazıları tamamlamak zorunda kalmasak süper olacakmış ekleyeceklerini merakla bekliyorum
Evet okurken bazı yerlerden kesildiğini biliyorum ama o benden değil sitedeki reklamdan kaynaklanıyor.Yorumunuz için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: orinmicek
konu hakkında bilgim olsada her gördüğümde sıkılmadan okuduğum olaylardan biridir çok uğraşmışsın teşekkürler birde yazıları tamamlamak zorunda kalmasak süper olacakmış ekleyeceklerini merakla bekliyorum
çok nacizane bir gemi.resimler gercekten çokguzel olmus ilk defa goruyorum bu resimleri..guzel çalışma tebrik ederim.
Elinize sağlık
Mükemmel emeğine sağlık bize sunduğun için...Çok özel bişey bu.