yönetmeliklerde her okulun devam zorunluluğu vardır genelde büyük üniversitelerde çoğu hoca imza almaz alırsa da sallamaz ama atıyorum yıldız inşaatta okuyupta nasılsa imza önemsiz deyip okula gitmezseniz o okul 6 yıldan aşağı sürede bitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
yönetmeliklerde her okulun devam zorunluluğu vardır genelde büyük üniversitelerde çoğu hoca imza almaz alırsa da sallamaz ama atıyorum yıldız inşaatta okuyupta nasılsa imza önemsiz deyip okula gitmezseniz o okul 6 yıldan aşağı sürede bitmez
Yani ilk dönem not verirsinde ikinci dönem insanın canı sıkılır not istenince.Sen derse gir, not tut, evde düzenle.Adam okula gelmesin sonra vize-finalde not istesin.Tabi bitmez 6 yılda
Ayrıca kızlar çok fena bu konuda
Ben okurken istanbul üniversitesinde devam zorunluluğu yoktubildiğim kadarıyla hala yok. not ben matematik okumuştum
istanbul hukuk fakültesinde sınıflar 430 kişi olduğundan olsa gerek :D yoklama falan yok. hatta birçok kişi memleketinden istanbula bile gelmiyor sadece sınavlara geliyor. açıköğretim gibi neredeyse. ama diğer bazı bölümlerde bazı dersler için yoklama alınıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme