Şimdi Ara

Deviasyon (burun kıkırdak eğriliği) ameliyatı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azstek

Foto atar mısınız önceki hali de varsa
    Dışarıdan bi değişiklik olmadı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hocam, iyileşme süreci hakkında bilgi verir misiniz? Ameliyatta 3-4 gün sonra gayet normal şekilde her şeyi yapabilir miyiz?
    Zor hocam benim tamponlar bile 7 gün durdu tampon varken hayat çok zor tamponlae çıkınca bile burnun içinde ameliyattan kalma yaralar olduğu için kalabalık tozlu ortamlara girmem pek tavsiye edilmedi bi süre

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Burnun estetiği ne durumda? Spora engel teşkil eden bir durum var mı?
    Estetik olarak dışarıdan bi değişiklik olmadı hiç bi şeye engel oluşturan bi durum yok hocam hayatıma aynı devam ediyorum daha açık bi burunla

• quote:

Orijinalden alıntı: oooxxx

Estetik olarak dışarıdan bi değişiklik olmadı hiç bi şeye engel oluşturan bi durum yok hocam hayatıma aynı devam ediyorum daha açık bi burunla

Alıntıları Göster
    Yani ameliyattan hemen sonra yüzme, koşu vs serbest mi? Burun bozulmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Yani ameliyattan hemen sonra yüzme, koşu vs serbest mi? Burun bozulmasın.

Alıntıları Göster
    Hemen sonra mümkün değil tabiki silikon tamponlar çıkıp içerideki yaralar tamamen iyileşince mümkün dedikleriniz bu da 1,5-2 hafta oluyor

• quote:

Hemen sonra mümkün değil tabiki silikon tamponlar çıkıp içerideki yaralar tamamen iyileşince mümkün dedikleriniz bu da 1,5-2 hafta oluyor

Alıntıları Göster
    Normalde estetik operasyonlarda kemiğin oturması için 2 ay gibi süre veriliyor diye biliyordum, sadece deviasyonda bir sorun yok demekki.
  • oooxxx kullanıcısına yanıt
    hmm, denize kaç hafta sonra girilebilir hocam bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

hmm, denize kaç hafta sonra girilebilir hocam bilginiz var mı?
    bilmiyorum hocam ancak tamponları çıktıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü doktorun verdiği okyanus suyuyla yıkıyorsunuz sürekli
  • Benden ameliyat olacaklara tavsiye . Doktorunuz silikon tampon kullansın . Eğer gazlı bezi tampon olarak kullanırsa çıkarırken çok acı çekersiniz . Benim gözümden yaş gelmişti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hocam

• quote:

Dışarıdan bi değişiklik olmadı hocam

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Benden ameliyat olacaklara tavsiye . Doktorunuz silikon tampon kullansın . Eğer gazlı bezi tampon olarak kullanırsa çıkarırken çok acı çekersiniz . Benim gözümden yaş gelmişti :)
    Bildiğim kadarı ile artık bütün doktorlar silikon kullanıyor hocam siz ne zaman oldunuz ameliyatı

• quote:

Bildiğim kadarı ile artık bütün doktorlar silikon kullanıyor hocam siz ne zaman oldunuz ameliyatı

Alıntıları Göster
    2015 yılında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay olmuş ameliyat olalı hayat kalitem yükseldi diyebilirim, uykuya dalış sürem bile kısaldı daha zor yoruluyorum artık, dinlenme sürem kısaldı, daha uzun mesafe koşabiliyorum tıkanmıyorum sıkıntısı olanlar düşünmeden olsun herkese geçmiş olsun
    Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler hocam, ameliyattan yaklaşık ne kadar süre sonra dıştan bakıldığında normal görünmeye başlıyor acaba?

Kaç gün sonra normal yaşantıya dönülebilir?

Bir de sesinizde de değişim hissettiniz mi?

• Devalüasyon diye okudum borsayı takip etmekten kafayı yiyorum sanırım.
  • Aga yaptırasım var da geç kaldım gibi ya okul başlıcak bir de olurdam estetikli olucam ondan sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deviasyonu bilmem de devalüasyon ortak sorunumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 14 Ağustos 2018; 4:49:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dıştan değişiklik olmadı bende eğrilik içtendi

1 hafta sonra tamponlar çıkınca normal hayatınıza devam ediyosunuz ancak ilk 4-5 ay burna sert darbe aldırmamakta fayda var sonuçta yeni kaynamış kemikler daha hassas olur onun dışında yaşam aynı şekilde devam ediyor daha ferah :)

sesimde bi değişiklik olmadı hocam geçmiş olsun size de
  • Ben de 4 yıl önce burnumun üstüne sert şekilde düşmüştüm, kimseye de söyleyemedim 2-3 ay ağrılı bir şekilde yaşadım sonrasında ise ağrı geçti. Ben bir şey olmaz derken bu sefer burun kemerli bir hal aldı şimdi bayağı büyük. Bu durum sizce kendi kendine mi oldu yoksa bu dediğim darbeden sonra kemerli olma ihtimali var mıdır?
    Nefes alma bende de zor gibi ama siz diyene kadar bu yüzden olacağını düşünmemiştim. Ayrıca elimle bakınca sağ tarafta sivri kıkırdak hissediliyor kesin bir şeyler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.