1 ve 2si pc icin yok biri hic oynamadim ama ikiyi ps2de bitirdim (ps2 kuzenimindi) ama 3 mükemmel diyolar görücez bakalim nasilmis
bu oyunla ilgilenen kimse yokmu arkadaslar ps2de oynamis bitirmis biraz yorum yapin lütfen oyu siparis ettim ama oyun nasil hicbir fikrim yok videosu resmi olan arkadaslar varmi
benim oyun 01.06.2006 tarihine kaldi ulan ubisoft yaktin benioyunun cikis tarihini degistirmis
Oyunun 1 nci ve 2 nci si pc de yok capcom bunun yerine chaos legion diye bi oyun çıkarmıştı,oda baya bi zevkli ama zor bi oyundur.
yaw arkadaşlar konusu açılmışkken ben bu oyunu dante must die in 16 cı gorevine kadar oynadım dante must die dan sora hangi zorlik kadmesi açıloyr ve dante must die dan saorada extra silah giyisi felan warmı merak ettim
valla arkadaslar ben oynamadim onun icin yardimci olamicam
quote:
Orjinalden alıntı: silef
Oyunun 1 nci ve 2 nci si pc de yok capcom bunun yerine chaos legion diye bi oyun çıkarmıştı,oda baya bi zevkli ama zor bi oyundur.
quote:
chaos legion
dostum maglesef dedigin oyun dmc in yerini tutamaz hem 3 varken 1 ve 2yi neyapayimki
ya arkadaslar bu devl may cry 3.5 cıktı ama pc 2 de 4 cıktı 5 de yoldaymıs neden 3.5 cıkardılarkı 4 bence 3 dende superdır sıtesınde screenshootlara baktım manyak yerde gecıyo olaylar
quote:
Orjinalden alıntı: HoTBoY20_34
ya arkadaslar bu devl may cry 3.5 cıktı ama pc 2 de 4 cıktı 5 de yoldaymıs neden 3.5 cıkardılarkı 4 bence 3 dende superdır sıtesınde screenshootlara baktım manyak yerde gecıyo olaylar
selam dostum 4 daha cikmadi 4 ps3 icin cikacak oyun tamamlandi ama daha piyasada yok önce ps3ün cikmasi gerekiyor bu 3.5 3le ayni ama farkini ögrenemedim daha 4 süpermis zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme