Şimdi Ara

devil may cry 3,5 se (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 ve 2si pc icin yok biri hic oynamadim ama ikiyi ps2de bitirdim (ps2 kuzenimindi) ama 3 mükemmel diyolar görücez bakalim nasilmis
  • bu oyunla ilgilenen kimse yokmu arkadaslar ps2de oynamis bitirmis biraz yorum yapin lütfen oyu siparis ettim ama oyun nasil hicbir fikrim yok videosu resmi olan arkadaslar varmi
  • benim oyun 01.06.2006 tarihine kaldi ulan ubisoft yaktin benioyunun cikis tarihini degistirmis
  • Oyunun 1 nci ve 2 nci si pc de yok capcom bunun yerine chaos legion diye bi oyun çıkarmıştı,oda baya bi zevkli ama zor bi oyundur.
  • yaw arkadaşlar konusu açılmışkken ben bu oyunu dante must die in 16 cı gorevine kadar oynadım dante must die dan sora hangi zorlik kadmesi açıloyr ve dante must die dan saorada extra silah giyisi felan warmı merak ettim
  • valla arkadaslar ben oynamadim onun icin yardimci olamicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: silef

Oyunun 1 nci ve 2 nci si pc de yok capcom bunun yerine chaos legion diye bi oyun çıkarmıştı,oda baya bi zevkli ama zor bi oyundur.

quote:

chaos legion

dostum maglesef dedigin oyun dmc in yerini tutamaz hem 3 varken 1 ve 2yi neyapayimki
  • ya arkadaslar bu devl may cry 3.5 cıktı ama pc 2 de 4 cıktı 5 de yoldaymıs neden 3.5 cıkardılarkı 4 bence 3 dende superdır sıtesınde screenshootlara baktım manyak yerde gecıyo olaylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoTBoY20_34

ya arkadaslar bu devl may cry 3.5 cıktı ama pc 2 de 4 cıktı 5 de yoldaymıs neden 3.5 cıkardılarkı 4 bence 3 dende superdır sıtesınde screenshootlara baktım manyak yerde gecıyo olaylar

selam dostum 4 daha cikmadi 4 ps3 icin cikacak oyun tamamlandi ama daha piyasada yok önce ps3ün cikmasi gerekiyor bu 3.5 3le ayni ama farkini ögrenemedim daha 4 süpermis zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.