Şimdi Ara

Devil May Cry 5 Tr yama istek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U crew adlı gruba sordum çevirmiyicez dediler küstüler heralde re2 den sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini layıkıyla yapan bir çeviri grubunun geçici süreyle beklemeye geçmesi komik geliyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

İşini layıkıyla yapan bir çeviri grubunun geçici süreyle beklemeye geçmesi komik geliyor herhalde.
    Bu oyun da re2 metni kadar uzunlukta ben bekliyordum aslın da çevirecekler diye ama son olaylardan sonra yapmayacaklar belli ki

• Oyun iniyor birkaç araç bulduk eğer paketlemede sorun yaşamazsak çevirmeyi düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

Oyun iniyor birkaç araç bulduk eğer paketlemede sorun yaşamazsak çevirmeyi düşünüyoruz.
    tahmini kaç güne çevirebilirsiniz hocam. Teşekkürler
  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt
    Oyun insin bütün araçları test edeceğiz. Satır sayısı az diyorlar bakıp göreceğiz. Desteğiniz için teşekkürler.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    20k yı geçmiyorsa azdır. 20k-40k ortadır. 40k-65k çoktur. 65k ve üstü ekstremdir (aşırı). Tabi bu hesap tamamen benim uydurmam.
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    hocam var mı bir gelişme? Başka bir grupta çevireceğini söylemiş Facebook sayfasından
  • Millet hepimizin başı sağ olsun. Ferex oyunu çeviriyor. İnşallah başka birileride çevirir. Yoksa yine yarım yamalak ve 1 sene bekledikden sonra anca oynarız

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Millet hepimizin başı sağ olsun. Ferex oyunu çeviriyor. İnşallah başka birileride çevirir. Yoksa yine yarım yamalak ve 1 sene bekledikden sonra anca oynarız
  • frex çeviriyorsa 2 seneye Türkçe oynarız sabredin
  • Forumdaki konusu görmedim ama Ferex sadece proje yöneticisi olup çeviriye karışmayacak ise olabilir yani. Şüpheli de olsa bekliyoruz.
  • Hıımm. Olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Forumdaki konusu görmedim ama Ferex sadece proje yöneticisi olup çeviriye karışmayacak ise olabilir yani. Şüpheli de olsa bekliyoruz.
    Iska proje yöneticisi ferex de çevirmen olarak gözüküyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    adamsın adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Eyvallah kardeşim. Kolay gelsin.

• rewold R kullanıcısına yanıt
    Çeviri kalitesi başarılı görünüyor. Ferex'e kontrolleri, arayüzü falan verin bari. :) Şaka bir yana oyuna dün başladım, çeviri tahmini ne kadar sürer. Metin fazla mı. Ona göre devam edeyim oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.