Şimdi Ara

Devil May Cry HD Collection Türkçe Yama İstek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
11.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

setup gibi işlerden anlamadığım için setup yapamadım tek yapman gereken şey dmc3-0.nbz dosyasını rar olarak açıp içindeki gdata dosyasına girip içine yama dosyalarını sürüklemek oyunda kombo detaylarını belirten kısımları çeviremedim ama ayarlar kısmı kontroller kısmı falan çevirildi default gibi yazılar çevirilmedi çünkü o oyunun kendi içiyle alakalı bi durum ama defaultun üstüne geldiğiniz zaman sağ tarafda ne olduğu anlatılıyor eşya isimlerini ve save kısmını kasten çevirmedim save dosyalarında oyunun hatalarının yazılarınıda gördüm birisi eğerki hata yaşarsa türkçe yama yüzünden internette aratamamak gibi durum yaşamasın diye çevirmedim eşya isimlerinide çevirmedim çünkü o zaman kötü ve oyuna uyumsuz duruyordu rebellionı kalkıp isyankar diye çeviremem yada red orbu kızıl küre diye çünkü saçma ve komik duruyor ki oyunun diğer dillerindede çevirilmemiş eşyalar eşya isimlerini çevirmemek en uygunu oyunu hex editorde çevirdiğim için ve hex editorde yazı silme özelliği olmadığı için yazıları belirli bi çembere sığıştırmak için space tuşu falan kullandım ara sahneler için geçerli değil ama oyun içi detayları anlatan yerlerde görünüyor o durumda benimle alakalı değil hex editorde yapılabilir tek şey bu oyunun rusca yamasındada aynı durum var ve msg.eng.pac dosyası sadece hex editorde çalışıyor başka bir uygulamayla değiştirme girişimi sadece oyunu bozmakdan başka bi işe yaramaz cutscenelerdeki yazım hatalarımı %100 full düzelttim sadece msg.eng.pac kaldı ordaki yazım hatalarımıda düzenleyip ekstra 1 2 şey ekleyip salarım yamayı 16sına kadar salmış olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isimsizedit İ kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• muhammed değer M kullanıcısına yanıt

Özür dilerim ben artık o kişi değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizedit -- 11 Aralık 2023; 6:58:20 >
  • Teşekkürler hocam. Oyun içi diyaloglar ne kadar önemli bilmiyorum ama merak edenler için bu kadarı da yeterli olur diye düşünüyorum.

• isimsizedit İ kullanıcısına yanıt

Hocammesajınızı neden 8 ay sonra güncellediniz anlamadım.

• Öncelikle size bir açıklamayı borç bildiğim için bunları yazıyorum ben bundan 2 sene önce 2022 kasımında bu yamanın yapımına başlamışdım sonra eğitim sorunlarım araya girdi ondan sonra yapmayı düşündüm ama o kadar çok şey yaşadımki şimdi bu yamayı yaptığım günleri çok özlüyorum eğitim sorunlarımı hallettim ama yaşımdan başımdan büyük işlere kalkıştım siyasi işlere adımı karıştırdım ideolojik işler uğruna insan hayatları kararttım milletin evini barkını yıktım polislik oldum illegal işlere kalkıştım ve en sonunda allah belamı vermiş olucakki sağlık sorunlarına yakalandım safra kesem eylül ayından beri hayatımı mahvetti bana gerçekten ölme arzusunu ve intiharı yaşattı hem korkunç şeyler yaşadım hem korkunç şeyler yaşattım hemde korkunç bir insan oldum ben hayatım boyunca çok az mutlu oldum ve benim bu yamayı yaptığım günler hayatımın en mutlu günleriydi size söz vermişdim bunu tamamlayacağıma dair ama ben bile kendimin bu kadar değişeceğimi ön göremedim ideolojik suçlar işleyeceğimi sezemedim polislik olacağımı öngöremedim kaderimin hayatını yaktığım insanların iki dudağının arasına bağlı olacağını sezemedim safra kesemin beni ölmekden beter edeceğini sezemedim artık devil may cry hayranıda değilim arada açar bakarım hala çok severim ama çocukluk bir gün benim haberim dahi olmadan bitti ve geri gelmesi muhtemelen çok zor ben bundan 2 sene önce annemin hastalıkları abimin zorbalıkları derken ben mutluluğu devil may cry serisinde bulmuşdum hep 5. Oyunu oynamak için güçlü bir pcm olsun istemişdim nasip olmadı şimdi isteyende yok zaten eğerki hd collectionu yamalı oynamak isteyen birileri olursa youtubeda bir arkadaş yapmış yada yapacak orasından tam emin değilim gidin ondan oynayın ben artık çocuk değilim keşke olsam ben eskisi gibi değilim keşke olsam keşke keşkelerin belkilerin bir sonu yok siz siz olun vatan millet sakarya demokrasi cart curt derken kınadığınız canavarlara dönüşmeyin ben dönüştüm şimdiki şahsiyetimden hiç memnun değilim kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın insaniyet ile kalın

• RewAdIs Çeviriyoutube
    Devil May Cry 3: S.E. HD Collection Türkçe Yama Çalışması - RewAdIs Çeviri
    https://www.youtube.com/watch?v=yaMxIm3tFWQ&feature=youtu.be
    size yukarda bahsettiğim yama bu linkini bulursanız oynarsınız sizleri çok seviyorum bana bu hayatta ailemden çok destek verdiniz benden bişey beklediniz hele onbaşı muhammed değer annem bile benden bu kadar beklentili değildi beklentilerini kırdığım sana hayal kırıklığı olduğum için çok özür dilerim kardeş inan denedim eskisi gibi olmayı insan olmayı denedim ama olmadı insan ruhu deri gibi değilki nasır tuttukdan sonra kremle cartla curtla düzelsin benim ruhum bir kere nasırlaşdı bundan sonrada zor düzelir hakkını helal et beni affet kardeş sözümde duramadım beni affet kendine iyi bak seviyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizedit -- 14 Mayıs 2024; 5:38:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.