setup gibi işlerden anlamadığım için setup yapamadım tek yapman gereken şey dmc3-0.nbz dosyasını rar olarak açıp içindeki gdata dosyasına girip içine yama dosyalarını sürüklemek oyunda kombo detaylarını belirten kısımları çeviremedim ama ayarlar kısmı kontroller kısmı falan çevirildi default gibi yazılar çevirilmedi çünkü o oyunun kendi içiyle alakalı bi durum ama defaultun üstüne geldiğiniz zaman sağ tarafda ne olduğu anlatılıyor eşya isimlerini ve save kısmını kasten çevirmedim save dosyalarında oyunun hatalarının yazılarınıda gördüm birisi eğerki hata yaşarsa türkçe yama yüzünden internette aratamamak gibi durum yaşamasın diye çevirmedim eşya isimlerinide çevirmedim çünkü o zaman kötü ve oyuna uyumsuz duruyordu rebellionı kalkıp isyankar diye çeviremem yada red orbu kızıl küre diye çünkü saçma ve komik duruyor ki oyunun diğer dillerindede çevirilmemiş eşyalar eşya isimlerini çevirmemek en uygunu oyunu hex editorde çevirdiğim için ve hex editorde yazı silme özelliği olmadığı için yazıları belirli bi çembere sığıştırmak için space tuşu falan kullandım ara sahneler için geçerli değil ama oyun içi detayları anlatan yerlerde görünüyor o durumda benimle alakalı değil hex editorde yapılabilir tek şey bu oyunun rusca yamasındada aynı durum var ve msg.eng.pac dosyası sadece hex editorde çalışıyor başka bir uygulamayla değiştirme girişimi sadece oyunu bozmakdan başka bi işe yaramaz cutscenelerdeki yazım hatalarımı %100 full düzelttim sadece msg.eng.pac kaldı ordaki yazım hatalarımıda düzenleyip ekstra 1 2 şey ekleyip salarım yamayı 16sına kadar salmış olurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim