şimdiye kadar devil spirit almadım ve kullanmak istiyorum. ama birkaç sorum olacak.
devil spirit aldığımızda ve giydiğimizde active etmeden de charımıza hp mp veriyor mu yoksa sadece active edildiğinde mi veriyor? ve bu devil spiritleri güçlendirebiliyor muyuz merak ettim. çünkü üstünü okuduğumda if you upgrade it gibi bir şey okudum.
Item Mall'dan Devil's Spirit'ı alıyorsun, inventory'deyken sağ tıklayıp aktif hale getiriyosun ve slotuna koyuyosun hp ile mp %15 oranında artıyor. Evet Devil's Spirit upgrade edilebiliniyor ama şuanda değil, onun için gerekli stone'ları bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: UniqueRaptor
Item Mall'dan Devil's Spirit'ı alıyorsun, inventory'deyken sağ tıklayıp aktif hale getiriyosun ve slotuna koyuyosun hp ile mp %15 oranında artıyor. Evet Devil's Spirit upgrade edilebiliniyor ama şuanda değil, onun için gerekli stone'ları bekliyoruz
active ettiğimizde sadece tipimizmi değişiyor yani
hayir benim bildigim %20 mag ve phy atagin artiyor %10 hzinda artiyor... 10dk boyunca
bu gaymax yakında playerlarıda satmaya kalkışır adamların daha exp sp event yaptığını görmedim lvl sınırı 100 e çıkmasına rağmen.
Benim dediklerimi yaptıktan sonra Devil's Spirit'ı koyduğunuz slotun altına bir skill ikonu gelir. Onu da alıp herhangi bir kısayola koyarsınız ( 1,2,3 vb..). O skill'e bastığınız andan itibaren 10 dakika boyunca %20 Phy damage, %20 Mag damage ve %10 Moving speed alırsınız..
Süresi bitince %15 hp-mp vermiyo,uzatınca yeniden veriyo hp-mp.
quote:
Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |
onlar sürekli açık. ekstradan birde skill açıyorsun 30 dk da bir 10 dklık. bu açtığın işte psi attack, mag attack ve speed bonus ekliyor 10 dk boyunca diğerleri pasife duruyor yani 30 gün boyunca sınırsız..
Devil Spirit'i açtıktan itibaren 28 gün boyunca %15 hp ve mp artar.Ayrıca her 30dk'da özel skilli dolar skilli açtığında 10dk boyunca phy,mag atack %20 hızınıda %10 arttırır.
quote:
Orijinalden alıntı: darkwane
quote:
Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |
onlar sürekli açık. ekstradan birde skill açıyorsun 30 dk da bir 10 dklık. bu açtığın işte psi attack, mag attack ve speed bonus ekliyor 10 dk boyunca diğerleri pasife duruyor yani 30 gün boyunca sınırsız..
yanlışın var devilin süresi bitince hp mp bonuslarıda uçuyor
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
hayir benim bildigim %20 mag ve phy atagin artiyor %10 hzinda artiyor... 10dk boyunca
Taktığında %15 hp %15 mp ekliyor ve bi skill veriyor bu skilli kullandığında %20 mag %20 phy %10 Speed artıyor
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
ewt ama buff gibi kendine bastıgında weriyor ama hp mp surekli
Devil sprit'i premium gibi aktive ediyorsun ilk aldığında ve sana %15 hp ve mp sağlıyor 28gün boyunca yani (Premıumsuz) 36500 olan mp'en 41000 civarı birşey oluyor 28 gün boyunca bunun üstüne bide ekstra 30 dakikada bir açılan %20 atack demage ve %10 hız arttıran 10dakikalık skill tarzı bir Özelliği var bunu açtığında 10dakika aktive oluyor ve dolması 30 dakikanı alıyor(kullandığın 10dakikayı düşerşek 20 dakika).. Tam olarak merak ettiğin şey buydu sanırım iyi oyunlar.. =) Ama devil spritsiz bu oyun çekilmez!
Devil spirit i alıyorsun tıklayıp aktif ediyorsun tıklamazsan sana hiçbir yararı olmuyor sadece yer kaplıyor tıklayınca üstüne giyebiliyorsun, devil in skillini kullanınca tipin değişiyor sadece :) Üzerinde olduğu sürece mp hp 15% artıyor .. Bitince de üstünde kalıyor istersen çıkartabilirsin fakat çıkartınca geri takamazsın, fakat bitince üstünde olsa da hp mp vermiyor veya skill i kullanamıyorsun :=)
en iyisi sen al bi üstünde dene zararı yok faydası var onun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme