BUNLAR BLUE BASILMAMIS HALİ %15 HP MP DOLMA SURESİ VİGOR GİBİ AVRUPAYA YARAMIŞ EN ÇOK
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
BUNLAR BLUE BASILMAMIS HALİ %15 HP MP DOLMA SURESİ VİGOR GİBİ AVRUPAYA YARAMIŞ EN ÇOK
Mp hp dolması falan değil.. Kırmızı olanlarından aldım, kullandığınız anda hp ve mp niz %15 miktarında artıyor. Ayrıca her 30 dakikada bir 10 dakikalık süre boyunca ''şeytan'' oluyorsunuz %20 phys , mag damage ve %10 moving speed geliyor. Rivayetlere göre devil spiritlere ileride item mallda satılıcak olan taşlarla alchemy uygulayabileceğiz. Yani sanırım max damage %30 olucak ve moving speed %20 olucak. Buff ı güzel, kendisi güzel. En önemlisi ''çok gösterişli''. Bol silkiniz varsa almaya değer..
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Mp hp dolması falan değil.. Kırmızı olanlarından aldım, kullandığınız anda hp ve mp niz %15 miktarında artıyor. Ayrıca her 30 dakikada bir 10 dakikalık süre boyunca ''şeytan'' oluyorsunuz %20 phys , mag damage ve %10 moving speed geliyor. Rivayetlere göre devil spiritlere ileride item mallda satılıcak olan taşlarla alchemy uygulayabileceğiz. Yani sanırım max damage %30 olucak ve moving speed %20 olucak. Buff ı güzel, kendisi güzel. En önemlisi ''çok gösterişli''. Bol silkiniz varsa almaya değer..
+1 Ben açıklıcaktım gayet güzel bir şekilde açıklamışsın tşkler...
peki o 10 dakika içinde silah kullanabiliyo muyuz ? onu anlayamadım ben.
Bakın arkadaşlar devil spritleri 10 dk boyunca kullanabilioruz bunun tekrar kullanabilir hale gelmesi içinde 20 dk geçmesi gerekio yani 10 dk aralıklarla bu devil spriti kullana bilriz gün içinde bi sınırlaması yok yani anlıycaanız kadarıyla
Silahlada Atack Yapabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
peki o 10 dakika içinde silah kullanabiliyo muyuz ? onu anlayamadım ben.
Evet kullanabilirsin hiçbir kısıtlama gelmio.
quote:
Orjinalden alıntı: BousterHawk
quote:
Orjinalden alıntı: i y i m s e r
Buna bence üzülmemiz lazım zaten pre+toplayıcıya her ay 30-40 ytl gidiyor bunuda alınca bize aylık mahliyeti bu oyunun 50-60 ytl arası olacak hangi akıla hangi mantığıya bu oyuna bu kadar para vermek sıhar yeter artık oyunu komple paraya dönüştürdüler iyiki charı satışa çıkardım yoksa sroya para falan dayanmaz.
İşte Klasik Türk İnsanı Joymax Sana Zorla Al Diyormu Hayır. Oraya Koymuş İsteyen Alır İsteyen Almaz, Almasanız Bile JM nin diyeceği Şey Şudur Çokta Şeyimde.. beğenmiyorsanız almayın kardeşim bu kadar basit. JM her türlü Para Kazanıyor Pre silk pet'ten, Devil Spirit İse Extralar
Ama Millet bu oyuna Sinir Hastası olmak içinde Başlamıyor Değilmi Hem Sen Şimdi 1 ay Premium alma Bakayım Ne Oluyor...Siniri bi yana Bırak Noobda oluyorsun yane Hem bu oyun Free2Playdı yha Bu oyuna aylık 200 $ Fazla yatıran Vardır Onun Yerne WoW Oynasak Daha iyi..
Aldım çok işime yarıyor hem de çok gösterişli
her servardamı çıkıyo ben 100 tane kırdırdım bitene bile düşmedi hep mp hp artırıcılar
Özellikleri Güzelmiş.
aldık mor guzel
quote:
aldık mor guzel
Bence de mor en güzeli,kırmızı çok sıradan oldu nerdeyse alanların %90'ı kırmızı alıyor. Hayırlı olsun,aslında güzel birşey ama bu oyun para tuzağına döndü iyice,başka bir online oyun aramanın peşine düşmek lazım artık :)
hala çıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme