fako niye bu kadar gerginsin? benim durumum her yönetimde iyi şuan hiçbir şey yapmamama rağmen daha iyi çünkü reis faize muhtaç kaldı ve ağzını bile açamıyor :D heybetli reisiniz sanırım yaklaşık 1 sene boyunca kuran'ı rafa kaldıracak biraz daha sonra faizler inmeye başlayınca yine çıkıp arapça bir şeyler söyler |
Devlet Bahçeli yarın sabah 11.00'de SÜPRİZ basın toplantısı düzenleyecek (2. sayfa)
-
-
Neyine gergin olayım fiko? Ekonomi kötü diye sabah akşam böğürüp ekonomiye zerre katkın olmadan haramzade gibi para kazanan sensin (gerçi müslüman olmadığından sıkıntı yok senin için) ama yine hayıflanan da sensin. Madem durumun iyi sen kendi işine bak. Ayrıca çok para kazanan biri olsam bu forumda takılmazdım. Senin gibilerle muhatap olma zorunluluğu iğrenç.
-
Çıktı, bu forumdaki çakma ülkücüleri biraz okşadı, üstüne Sinan Ateş ile ilgili 154 gazetecinin çetelesini tutmuşlar ahlaksızca onu dosya halinde gösterdi "görürsünüz siz" gibi bir şey dedi.
Günlük saçmalamalarından farklı pek bir şey yoktu.
Çekilsin köşesine diyeceğim de bu forumdaki milliyetçi cenah kızıyor :)
-
"Yalan konuşuyor ergen", "Senin gibilerle muhatap olma zorunluluğu iğrenç" sende bir gerginlik var fako. Kompleksin olduğu da belli üzülüyorum.
benim kendi işim ve istihdam ettiğim insanlar var ödediğim vergi vb. söylediğin her şeyi dodgelarım
"Ayrıca çok para kazanan biri olsam bu forumda takılmazdım" niye? çok kişi var burada çok para kazanan. sonradan görme olmadıkları için senin gibi düşünmez bu insanlar
-
Hiçte gergin değilim valla. Sizin gibi ben kazanıyorum diyerek diğer üyeleri aşağılamıyorum ki sen gibi sonradan görme değlim çok şükür.
-
-
Yok canım onlar bunun gibi değil yine de, bu dönerse 2 defa dönmüş olacak, onlar 1 kere döndüler daha
-
normal siyasette adının dahi anılıp, haberinin yapılması gereksiz. % 8-9 arası oyu olan bir parti. ama işte, sadece parti değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl sorulması gereken soru, Devlet Bahçeli'yi ciddiye alan var mı hala?
-
Siyaseti biraktigini aciklar, en guzel surpriz bu olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam açıklamayı yapmış zaten. Konu dün açılmış.
-
Ne demis?
Devlet Bahçeli:
• CHP'nin tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi deli saçmasıdır.
• Türkiye ekonomisi yükseliş kulvarındadır.
-
Yokmu buna bakan bi Doktor?
Ya şunun için bir de konu mu açıyorsunuz ya. Bahçeli'nin işe yarar bir şey söylediği, dişe dokunur bir başarıya imza attığı nerede görülmüş. Yine boş yapmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Temmuz 2024; 20:55:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X