Şimdi Ara

Devlet, özel karışık tıp tercihlerimden hangisi hocam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Devlet, özel karışık tıp tercihlerimden hangisi hocam?

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2014)
Giriş
  • kullanilmamis nick K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Kolay gelsin.
  • TEKİRDAĞ TIP HAYIRLI OLSUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

TEKİRDAĞ TIP HAYIRLI OLSUN

Ooo yeni yorum gelmiş değerli kardeşim tebriğini kabul eder sana saygılarımı iletmeyi bi borç bilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanilmamis nick

quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

TEKİRDAĞ TIP HAYIRLI OLSUN

Ooo yeni yorum gelmiş değerli kardeşim tebriğini kabul eder sana saygılarımı iletmeyi bi borç bilirim.

şuan kendimi çok özel hissettim forumda hiç böyle bi muameleyle karşilaşmamıştım doğrusu .teşekkür ederim hocam saygılar:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Rica ederim hocam ne demek

İNŞALLAH istediğin olur kardeşim

TOBB'u neden daha çok istiyorsun?

Gittim gördüm mükemmel bi şekilde hazırlar, 40 kişilik dönemde ayrıcalıklı bi durum söz konusu her hocayla iletişimin olabilir. Üstelik hocaları da öyle samimi ve başarılı insanlar ki başka okullar gibi beyin yıkamadan benimle diğer olasılıkları bile konuşup tavsiye de verdiler. Ben çok profesyonel buldum ve özelde tam para vereceğim sayılı yerlerden biri olarak kafama kazıdım :)

Bi de Ankara tıp öğrencisi şehridir.

Aynen kardeşim bende tobbu çok beğendim ilk sıraya da tobb tam burslu tıp yazdım gelicek yüksek ihtimal tobb olursa senin yaz bana burdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkanmaz

quote:

quote:

Gittim gördüm mükemmel bi şekilde hazırlar, 40 kişilik dönemde ayrıcalıklı bi durum söz konusu her hocayla iletişimin olabilir. Üstelik hocaları da öyle samimi ve başarılı insanlar ki başka okullar gibi beyin yıkamadan benimle diğer olasılıkları bile konuşup tavsiye de verdiler. Ben çok profesyonel buldum ve özelde tam para vereceğim sayılı yerlerden biri olarak kafama kazıdım :)

Aynen kardeşim bende tobbu çok beğendim ilk sıraya da tobb tam burslu tıp yazdım gelicek yüksek ihtimal tobb olursa senin yaz bana burdayım

Ilk 500den anketime yazan olmuş hayîrlı olsun hocam benim %50 gelmesi için 4k düsmesi lazim imkansîz paralının önüne de tekirdaģ yazdım oylara bakılırsa gelecek tobb hep aklîmda ama hayîrlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurkanmaz

quote:

quote:

Ilk 500den anketime yazan olmuş hayîrlı olsun hocam benim %50 gelmesi için 4k düsmesi lazim imkansîz paralının önüne de tekirdaģ yazdım oylara bakılırsa gelecek tobb hep aklîmda ama hayîrlı olsun

Benim orda 1. sınıfta okuyan tanıdık var sıralamalar git gide yükselcek diye tahmin ediyoruz filan demişti pek düşmez gibi gözüküyo giremezsen üzülürüm abi ama hayırlısı olsun tabi hakkında tekirdağ'da kötü değil

• Everyday i'm güncelling

• Güncel kalın anacım.

• Boş konuları geçiniz bana oy veriniz kardeşlerim

• Tekirdağ'dan sekmezsiniz hocam hayırlı olsun Güzel bir memleket :)

• Teşekkürler hocam ikimiz de güzel şehirlerde bu güzel mesleği öğreniyor olacağız inşallah :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.