Şimdi Ara

Devlet üniversitesi mi ? Yoksa Tam Burslu Vakıf Üniversitesi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saydıkların arasında en iyisi kültür üniversitesi. Zaten hep diyorum vakıf diyince akılda koc sabancı yeditepe bilgi kültür bahçeşehir gelir. Ayrıca kültürün akademik kadrosu süper diye biliyorum. Bol sans dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lutfu1996 L kullanıcısına yanıt
    Eğer istanbul şart değilse Kocaeli hatta Çukurova bile bu üniversitelerden çok daha iyi bir tercih olur ama eğer istanbul şartsa Bu saydıkların içerisinde Sadece Kültür olabilir
    O da çok ahım şahım değil ama diğerlerine göre kesinlikle çok daha kaliteli ve iyi bir tercih olur bir de yazmamışsın ama Işık da düşünebilirsin o da Kültür gibi Çok ahım şahım değil ama bu saydıklarından fersah fersah iyidir.

Ben bir yıl daha beklemeni ya da farklı bir tercih yapmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ba.

Eğer istanbul şart değilse Kocaeli hatta Çukurova bile bu üniversitelerden çok daha iyi bir tercih olur ama eğer istanbul şartsa Bu saydıkların içerisinde Sadece Kültür olabilir
    O da çok ahım şahım değil ama diğerlerine göre kesinlikle çok daha kaliteli ve iyi bir tercih olur bir de yazmamışsın ama Işık da düşünebilirsin o da Kültür gibi Çok ahım şahım değil ama bu saydıklarından fersah fersah iyidir.

Ben bir yıl daha beklemeni ya da farklı bir tercih yapmanı tavsiye ederim

kocaeli daha iyi olur diyorsunuz da türkçe ingilizce meselesi var bide türkçe eğitim istemiyorum.

izmir 9 eylül eskişehir anadolu üni. ingilizce oluyor ama oralar çok uzak.
  • lutfu1996 L kullanıcısına yanıt
    O zaman ya bir yıl bekle Ya da Kültür ve Işıktan birini seç diğerlerine de kötü demek istemiyorum orda okuyanlar varsa onları üzmek istemem ama çok yol katetmeleri gerekiyor bir de emin ol türkçe bile olsa kocaeli bunlara göre çok daha tercih edilesi. ingilizceyi daha sonra da halledebilirsin,bu yazdığın okullarda da iyi bir ingilizce eğitim verdiliğini zannetmiyorum,ingilizce olarak geçen birçok okulda ingilizce semboliktir.

Türkiyede en iyi dediğin okullarda bile süper ingilizce öğretilmezken,bu saydıklarında ne düzeyde olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Ba. -- 12 Temmuz 2014; 2:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

Vakıfta da devlette de okumuş birisi olarak söylüyorum. Vakıf Üniversitesi, Bilkent tutmuyorsa yazma.

Kocaeli Bilgisayar yazmanı öneririm. Eğitimi iyi olduğu söylenir, ama zor olduğu da söylenir. :)

Yapma yav? Bilkent dışındakileri yazma, nasıl bu kadar en olabiliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayseybi A kullanıcısına yanıt
    Özel sektörde, büyük kurumsal firmalarda iş aramaya başladığında anlarsın.

Buradan her devlet üniversitesi iyidir mantığı da çıkmasın. İsmi duyulmuş ve oturmuş bir devlet üniversitesinden mezun olursanız, piyasada daha avantajlı konumda olduğunuz aşikar.

"Ama kendini geliştirirsen..." diye sürekli söyleniyorsa size, o okul iyi bir okul değildir. Kendinizi geliştirmeniz bir mecburiyettir. Ama öncelikle iyi okullardan mezun olmaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MLoveR -- 12 Temmuz 2014; 17:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ba.

O zaman ya bir yıl bekle Ya da Kültür ve Işıktan birini seç diğerlerine de kötü demek istemiyorum orda okuyanlar varsa onları üzmek istemem ama çok yol katetmeleri gerekiyor bir de emin ol türkçe bile olsa kocaeli bunlara göre çok daha tercih edilesi. ingilizceyi daha sonra da halledebilirsin,bu yazdığın okullarda da iyi bir ingilizce eğitim verdiliğini zannetmiyorum,ingilizce olarak geçen birçok okulda ingilizce semboliktir.

Türkiyede en iyi dediğin okullarda bile süper ingilizce öğretilmezken,bu saydıklarında ne düzeyde olabilir ki?

maltepe üni. de ingilizce hazırlıkda 100 kişi geçememiş.öyle sembolik olsa gir geç yaparlardı her yıl çok fazla kişi kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.