Şimdi Ara

Devletin dolandırılmasına engel olalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ZEUS__

iyi de via çipset ile i915 chipseti aynı fiyattan mı veriyor.öyleyse çok şey farkeder 200 adette!!!

ikisinin sıfırı arasında inan pek fiyat farkı yok ,kafa kafayadır çünkü via chipsetler ucuz , 915ler ise eski mimari!!!
  • demircibu kardeşim. via çipsetlerin stabilite sorunları kt133-pro apollo 133 ile çözüldü. sadece driver yüklendiği zaman sorunsuz oldukça performanslı çalışıyor. bilgisayarcı olduğunu söylüyorsun ama ya bilgi sahibi değilsin yada taraflı davranıyorsun. biz yıllaca intel de kullandık, viada nvidia da!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

demircibu kardeşim. via çipsetlerin stabilite sorunları kt133-pro apollo 133 ile çözüldü. sadece driver yüklendiği zaman sorunsuz oldukça performanslı çalışıyor. bilgisayarcı olduğunu söylüyorsun ama ya bilgi sahibi değilsin yada taraflı davranıyorsun. biz yıllaca intel de kullandık, viada nvidia da!

evet sorun çözüldü ama
    via çipset amd viakt400 A veriyonunda sorun vardı o yüzden ardından kt400av çıktı demek istedğim via çipset amd de iyi çalşıyor sorunsuz
    ama intel cpularda sorunlu bunu bilmiyorsan senin bilginden şüphe derim
    ali.via.nvıdıa.intel.sis hepsinden topladım kullandım

• @ demircibu

"kardeşim
    bunu unutma bi bord diyelim msi örnek 10 taen bord olsun 10kişi kullanıyo
    bitanesi sorunlu oda sana denk geldi senin için msi çok kötüdür
    herkez bu şekilde düşünüyoo
    ben topladğım pc ilerin sayısını unuttum
    her markayı kendim bizzat test ettim. sadece okuyup a bu iyimiş aa bu test de bu puanı almış demiyoruz olayı yaşıyoruz.
    bütün gelişmeleri yakından takip ederim"

buyurmuşsun,tamam da o 10 boarddan biri sorun çıkarıyosa niye tüm boardlara laf edelim?Ve dediğin gibi yine 10 boarddan 1i sorun çıkarıyosa demin neden viaların hepsi kötü dedin, ve neden beni bilgisayardan anlamamakla suçladın? Bana sorunsuz ürün denk gelmesi benim kötü bi bilgisayar kullanıcısı mı olduğumu düşündürüyor sana?

"atide vga da se nvıdıa vga da ise genelde le kullanılar o kötü olduğu anlamına gelmez çipset yani vganın gpu su aynı ama hızları kırpılmış vgalardır
    3d guru sitesinden güle bir driverla kilidi açarsın gzüel o.c ile hızını artırsın ama bunu unutma insanlar via çipsetteden sorun yaşayan çoook insan tanıyom"

demişsin , unutma LE serisi hızları kırpılmış değil ,pipeları kırpılmış sürümdür ve de o dediğin kilit açma olayını denemedimmi sanıyosun,olmuyor emin ol!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

demircibu kardeşim. via çipsetlerin stabilite sorunları kt133-pro apollo 133 ile çözüldü. sadece driver yüklendiği zaman sorunsuz oldukça performanslı çalışıyor. bilgisayarcı olduğunu söylüyorsun ama ya bilgi sahibi değilsin yada taraflı davranıyorsun. biz yıllaca intel de kullandık, viada nvidia da!

evet sorun çözüldü ama
    via çipset amd viakt400 A veriyonunda sorun vardı o yüzden ardından kt400av çıktı demek istedğim via çipset amd de iyi çalşıyor sorunsuz

Aferin hepsinden kullandıysan,e tamam sorunlu olduğunu biliyosun ve birkaç sistem topladın,bu sana başkalarının bilgisayar bilgisinden şüphe etme hakkını nasıl verdi?

Ben via kullanıyorum ve tekrar ediyorum HİÇBİR sorunum yok ,gayet de memnunum ,e sorun ne??? Neyi büyütüyosun?? Neden sataşıyosun???

• demircibu, biraz yüklenmek gibi oluyır soldan sağdan ama: via'nın p4 teki tek donanımsal hatası X266 çipsetindedir (cpu ya farklı voltaj vermekte ve coltajı sabit tutamamaktadır). oda revizyona gitmiş ve x266a olarak piyasada bulunmuştur. diğerleri donanım problemi değil tamamiyle bilinçsiz kullanıcıların hyperion yada 4in1 tabir edilen gart ve ide sürücülerini kurmamasından kaynaklıdır. senin söylediğin 1999 ilk athlonumu almaya gittiğimde "o işlemciler çoğu oyunu ve programı çalıştırmıyor." diyen bilgisayarcı mantalitesi ile aynı.
  • Ben daha şu zamana kadar devleti hiç dolandırmadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ben daha şu zamana kadar devleti hiç dolandırmadım...

Öyle bir idda mı oldu

Şu an verilen via anakart 1.3ila 1.42 arasınsa voltaj oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ben daha şu zamana kadar devleti hiç dolandırmadım...

Tebrik ederim
  • Adam gibi bir açılama rica ediyorum. Amd olsa hiç böyle olmaz dı sanırım 915g=nforce2 ,, vianın ki ise =kt600
  • acemi olduğum sıralarda defalarca bilgisayarcılar bana via chipset sattılar. çünkü bilenler bunları almakta kararsız..ve o via larda sata dan tutunda sistemin doğru dürüst açılmamasına kadar çok sorun yaşadım.. bu meseleye gelince.. neden 915 yerine via versinler..aynı fiyat olsun önemli mi...ben kamu kurumunda çalışıyorum..geçen yıl bizim kurumada bilgisayar lazım oldu..bilgi işlemdeki arkadaş danışmak mahiyetli listeyi gösterdi..bir de ne göreyim..ufak tefek donanımlarda o kadar fiyat var ki..mesela 512 ram yazmış.. ama fiyat olarak gidip piyasadaki en yüksek fiyatlı 512 ram fiyatını vermiş..gelen ram sıradan bir oem ram...soranlar olduğunda göstersin diye..aynı şekilde kasalar..35-40 dolarlık kasa fiyatı vermiş ama piyasadaki en düşük kasalar verilmiş. işlemcilerde 800 mhz lik p4 3000 fiyatına 533 mhz lik p4 300 vermişler...bu oyunları diğer donanımlarda da yapmışlar..tabi ben bunun farkına bilgisayarlar gelince vardım..yetkililere söyledim..makineler geri gönderildi.. faturadaki fiyatlarla kontrol edilerek faturaya uygun ürünler alındı..
    bence burda da firma kazıklama peşindedir.. neden 915 i vermiyor acaba..çünkü onları elden çıkartması via lara göre daha kolaydır..fırsatı bulmuşken viaları elden çıkartacaktır..başka açılması yok..üstelik via ve 915 arasında dağlar kadar fark var..

• quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

acemi olduğum sıralarda defalarca bilgisayarcılar bana via chipset sattılar. çünkü bilenler bunları almakta kararsız..ve o via larda sata dan tutunda sistemin doğru dürüst açılmamasına kadar çok sorun yaşadım.. bu meseleye gelince.. neden 915 yerine via versinler..aynı fiyat olsun önemli mi...ben kamu kurumunda çalışıyorum..geçen yıl bizim kurumada bilgisayar lazım oldu..bilgi işlemdeki arkadaş danışmak mahiyetli listeyi gösterdi..bir de ne göreyim..ufak tefek donanımlarda o kadar fiyat var ki..mesela 512 ram yazmış.. ama fiyat olarak gidip piyasadaki en yüksek fiyatlı 512 ram fiyatını vermiş..gelen ram sıradan bir oem ram...soranlar olduğunda göstersin diye..aynı şekilde kasalar..35-40 dolarlık kasa fiyatı vermiş ama piyasadaki en düşük kasalar verilmiş. işlemcilerde 800 mhz lik p4 3000 fiyatına 533 mhz lik p4 300 vermişler...bu oyunları diğer donanımlarda da yapmışlar..tabi ben bunun farkına bilgisayarlar gelince vardım..yetkililere söyledim..makineler geri gönderildi.. faturadaki fiyatlarla kontrol edilerek faturaya uygun ürünler alındı..
    bence burda da firma kazıklama peşindedir.. neden 915 i vermiyor acaba..çünkü onları elden çıkartması via lara göre daha kolaydır..fırsatı bulmuşken viaları elden çıkartacaktır..başka açılması yok..üstelik via ve 915 arasında dağlar kadar fark var..

bilgisayardan gerçektende ANLAYAN BİRİLERİNİN OLMASI BU FORUMDA GÜZEL BİŞEY
    LAF ANLATAMIYORUZ ÇÜNKÜ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

acemi olduğum sıralarda defalarca bilgisayarcılar bana via chipset sattılar. çünkü bilenler bunları almakta kararsız..ve o via larda sata dan tutunda sistemin doğru dürüst açılmamasına kadar çok sorun yaşadım.. bu meseleye gelince.. neden 915 yerine via versinler..aynı fiyat olsun önemli mi...ben kamu kurumunda çalışıyorum..geçen yıl bizim kurumada bilgisayar lazım oldu..bilgi işlemdeki arkadaş danışmak mahiyetli listeyi gösterdi..bir de ne göreyim..ufak tefek donanımlarda o kadar fiyat var ki..mesela 512 ram yazmış.. ama fiyat olarak gidip piyasadaki en yüksek fiyatlı 512 ram fiyatını vermiş..gelen ram sıradan bir oem ram...soranlar olduğunda göstersin diye..aynı şekilde kasalar..35-40 dolarlık kasa fiyatı vermiş ama piyasadaki en düşük kasalar verilmiş. işlemcilerde 800 mhz lik p4 3000 fiyatına 533 mhz lik p4 300 vermişler...bu oyunları diğer donanımlarda da yapmışlar..tabi ben bunun farkına bilgisayarlar gelince vardım..yetkililere söyledim..makineler geri gönderildi.. faturadaki fiyatlarla kontrol edilerek faturaya uygun ürünler alındı..

bilgisayardan gerçektende ANLAYAN BİRİLERİNİN OLMASI BU FORUMDA GÜZEL BİŞEY
    LAF ANLATAMIYORUZ ÇÜNKÜ

Ah be güzelim,saplanmışsın kurtulamıyosun,deminkilere cevap bile veremedin,şimdi bi kişi destek çıktı diye denize düştün tabi,tutabildiğine sarılıyosun.Esas laftan anlamayan sensin ,haberin yok!!!

• Performansını bilmem ama via ile 915 arasında 10-15 dolar fiyat farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

quote:

evet sorun çözüldü ama

Aferin hepsinden kullandıysan,e tamam sorunlu olduğunu biliyosun ve birkaç sistem topladın,bu sana başkalarının bilgisayar bilgisinden şüphe etme hakkını nasıl verdi?

Ben via kullanıyorum ve tekrar ediyorum HİÇBİR sorunum yok ,gayet de memnunum ,e sorun ne??? Neyi büyütüyosun?? Neden sataşıyosun???

quote:

ve birkaç sistem topladın,bu sana başkalarının bilgisayar bilgisinden şüphe etme hakkını nasıl verdi?

şuna 250 pc diyelim diyelim en az 250den sonrasını saymadım

quote:

,gayet de memnunum ,e sorun ne??? Neyi büyütüyosun?? Neden sataşıyosun???

sana sataşmoyorum akrdeşim sadece bildiklerimi düşüncelerimi yansıttım
    ve burdan herkse soruyodum
    via çipsetimi tercih edersiniz intel çipsetimi???

• helal olsun kardeş böyle bir çalışma yaptığın için geliştikce bilinçleniyoruz bilinçlendikce güçleniyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet sorun çözüldü ama

quote:

ve birkaç sistem topladın,bu sana başkalarının bilgisayar bilgisinden şüphe etme hakkını nasıl verdi?

quote:

Kardeşim bu senin yaptığına resmen tribünlere oynamak derler.Şu an teknolojik olarak intel chipsetleri zaten üstün,bunu bilmeyen mi var , mesela intelin 945,955,975 chipsetleriyle via yarışamaz.Bunu bende biliyorum ve zaten ben via en iyisidir veya en kalitelisidir dedimmi? sadece sen bütün vialara laf attın,sorunlu dedin,ve viaların sorunlu olduğunu göremeyenlere(!) bilgisayardan anlamıyorlar dedin.Peki benimkisi sorunsuzsa ve ben memnunsam niye saçma sapan lafını kabul edeyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet sorun çözüldü ama

quote:

quote:

Kardeşim bu senin yaptığına resmen tribünlere oynamak derler.Şu an teknolojik olarak intel chipsetleri zaten üstün,bunu bilmeyen mi var , mesela intelin 945,955,975 chipsetleriyle via yarışamaz.Bunu bende biliyorum ve zaten ben via en iyisidir veya en kalitelisidir dedimmi? sadece sen bütün vialara laf attın,sorunlu dedin,ve viaların sorunlu olduğunu göremeyenlere(!) bilgisayardan anlamıyorlar dedin.Peki benimkisi sorunsuzsa ve ben memnunsam niye saçma sapan lafını kabul edeyim?

ok hocam güle güle kullan pc ni hayıtrlı olsun ok niye tartışıyoz
    son nokta............

• Gördüğüm kadarı ile konudan uzaklaşmışıız. Teknik olarak iki öipset ve sadece linkini verdiğim anakart ve 915g çipsetli anakartların çipsetlerinden kaynaklanan farkları biri bana anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.