Şimdi Ara

Devletin parası bitmiş (maske cezası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün öğle saatlerinde Belediye'nin spor aletlerinde spor yapıyordum, dinlenme molası verdim maskemi çeneme indirdim, trafik polisi kornasını iki kere öttürüp bana "gel gel" dedi :D saygısızlığa bakar mısın ya, neyse burayı geç yanına gidip buyrun Memur Bey dediğimde kimlik ver diyor, neden veriyorum neden tutanak tutuyorsun abicim bir soru sorayım kafana göre iş yapma bir dinle ne diyeceğim. Diyorum etrafımda kimse yok nefes almak için maskemi indirdim, sen evden çıktığın andan itibaren maske takmakla sorumlusun diyor. Ben dışarıdan eve geldiğimde telefonun her yerini dezenfektanla siliyorum aylardır insan kalabalığına girmemek için minibüs kullanmıyorum ve birçok kişiden daha çok dikkat ediyorum. Elimde bir simit bir ayran olsa yemek yediğim için es mi geçilecektim, ya da sahilde karşılıklı sigara tüttürseydim ne olacaktı. Sahilde onlarca kafe var ne sosyal mesafe ne maske var burada gelip bana mı tutanak tutuyorsun. Gerçekten ahlaksızlık bu, neyse işte bana tutanak tuttuğu sırada polis aracının yolu kapattığını söylemeye gelen bir vatandaşın da maskesi burnundan aşağıdaydı. Polis bu uyarıyı dikkate almadan arkadaki arabalara tekrar meşhur kornasını öttürdü. Arkada arabalar beklemeye devam etti, bana tutanağı tuttuğunu, tebligat gelince itirazımı sulh ceza hakimliğine yapabileceğimi söyledi. Bu ceza ne zaman yansır, yansıdığında telefonuma bildirim gelir mi? Böyle sorularım var, daha önce itiraz edip olumlu sonuç alan bir arkadaş da tavsiye verirse sevinirim. Çünkü aylardır biriktirdiğim parayı trink diye devlet babaya teslim etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 616carl -- 3 Kasım 2020; 11:5:25 >

• Elemanın canı sıkılmış sıkıntısını sende gidermiş
  • Parası bittiğini yeni mi öğrendiniz
  • Ne denir ki

• Şu cezaları kime yazıyorlar hala çözebilmiş değilim, her gün ağzında maskesi bile olmayan, oraya buraya tüküren ya da sigara içen tipler görüyorum fakat polis ve bekçiler hiçbiriyle ilgilenmiyor bile.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Benim gibi gözüne kestirdikleri insanlara yazıyorlar kime yazacaklar başka :D Devletin borusu ahlaksıza öter mi

• E devletten takip edin . Bildirim falan gelmez .
  • Dünde kafede nargile içtiğim için bana tutanak tuttular. 900 lira idari para cezası uyguladılar. Hayır yani, nargileyi veren kafe, okeyi oynatan kafe normal birisinin ne suçu var.

Ama çoğu kişi de bana ceza gelmedi diyor.
  • Biteli çok oldu.
    Bakın merkez bankası rezervlerine
    Şu an eksi rezerv
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Dünde kafede nargile içtiğim için bana tutanak tuttular. 900 lira idari para cezası uyguladılar. Hayır yani, nargileyi veren kafe, okeyi oynatan kafe normal birisinin ne suçu var.

Ama çoğu kişi de bana ceza gelmedi diyor.

Ben kaymakamlığı aradım "tutanaktan 1-2 ay sonra da yansıyabilir ceza" dedi

• abi polisler neden saygısız gerçekten merak ediyorum

kimse kimseye gel gel diyemez gerçekten büyük saygısızlık BEYEFENDİ GELİRMİSİNİZ diyecekler

• Güç yozlaştırır buraya uygun olurdu da yeni görevli birine benziyordu, ego tatmini dışında bir şey değil.

• Bana da 4 ay önce ceza yazdılar, adam radar tuzağı gibi yolda araçla bekliyor, kaldırımda yürürken beni ve 4-5 kişiyi çevirdi hepimize ceza yazdı. 4 ay oldu eve ceza filan gelmedi, gelir mi bilemem.
    Ha sokağa çıkma yasağını çiğneyen arkadaşın evine 3 bin küsür ceza tebliğatı geldi, adliyeye gidip itiraz etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Bana da 4 ay önce ceza yazdılar, adam radar tuzağı gibi yolda araçla bekliyor, kaldırımda yürürken beni ve 4-5 kişiyi çevirdi hepimize ceza yazdı. 4 ay oldu eve ceza filan gelmedi, gelir mi bilemem.
    Ha sokağa çıkma yasağını çiğneyen arkadaşın evine 3 bin küsür ceza tebliğatı geldi, adliyeye gidip itiraz etti.

E-Devlette vs görünmüyor mu yani, ilginç. İtirazı kabul oldu mu bu arada ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 616carl -- 3 Kasım 2020; 21:2:15 >
  • Hayır edevlette görünmüyor, itiraza cevap gelmedi henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.