Şimdi Ara

Devlette Diş Teli Taktırmak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: von Goethe

devlette taktıramıyosun öncelikle diş hastenesinde esttetik olmadığını göstermen lazım sonra sevk veriyolar doktorunu buluyosun ondan sonra sgkya gidioysun ordan bozukluğuna göre belirli miktar sana para veriyolar
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBlackMan -- 24 Ocak 2020; 15:52:48 >
  • gidiyosun sirani bekliyosun siran geliyo telini takiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

quote:

Orijinalden alıntı: matakanh

devlette taktıramıyosun öncelikle diş hastenesinde esttetik olmadığını göstermen lazım sonra sevk veriyolar doktorunu buluyosun ondan sonra sgkya gidioysun ordan bozukluğuna göre belirli miktar sana para veriyolar

hocam hangi diş hastanerleri yani üniversite hastanelerimi yoksa herhangi bir devlet diş hastanesindemi??
    sonra ben gidip doktorlara ne diyicem benim dişlerim estetik bir sorun değil zorunlu birr tedavi diyecem ve onlar beni özel bir doktoramı gönderecek??

Atlamışım devletin diş hastanelerinde ortodonti bölümü var ise orda yok ise sevk ediliyorsunuz en yakın hastane veya üniversite hastanesi.. genelde üniversite hastaneleri yapmakta devletten kastım bu atlamışım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Ben yıllaaaaaaaaaaar önce sıraya girdim o zamanlar istanbul tıp fakültesinden sıra aldım dişlerim neredeyse üst üsteydi önde ki tavşan dişleri. 3 sene sonraya sıra vermişlerdi250 dolardı o zamanlar. 3 sene sonra dediler gel diye dişlerim tel takılsa bu kadar güzel düzelmezdi kendi kendine düzeldi.

kendi kendine nasıl düzeldi lan

Düzelemez diye bir şey mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Çapadan al tam 6 sene sonraya veriyolar şuan sordum 2008 randevululari aliyoruz dediler sorunu olmayanlarda alsin geleceğe yatirim olur

• Devlet uğraşılacak şey değil gittim bana 4 sene sonra sıra verdiler tam o sırada 3-4 sene önce sıra almış bir vatandaşı aradılar sıran geldi hala istiyosan gel taktır diye telefondaki vazgeçtiğini söyledi hemen sekreter bu tedaviden vazgeçen vatandaş yerine torpilli birinin dosyasını koydu doktorları desen zaten surat beş karış alın sevkinizi 4000 liralık tedavi devletin geri ödemesiyle 2800 e felan geliyo hem özel yerlerde üst düzey ilgileniyolar çekinmeden istediğini sorabiliyosun bi muhabbetin oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0609

Devlet uğraşılacak şey değil gittim bana 4 sene sonra sıra verdiler tam o sırada 3-4 sene önce sıra almış bir vatandaşı aradılar sıran geldi hala istiyosan gel taktır diye telefondaki vazgeçtiğini söyledi hemen sekreter bu tedaviden vazgeçen vatandaş yerine torpilli birinin dosyasını koydu doktorları desen zaten surat beş karış alın sevkinizi 4000 liralık tedavi devletin geri ödemesiyle 2800 e felan geliyo hem özel yerlerde üst düzey ilgileniyolar çekinmeden istediğini sorabiliyosun bi muhabbetin oluyo

Hocam sevk almak en.mantıklısı sanırım ben en yakın zamanda herhangi bir devlet diş merkezine gidiyim ve sevk almak istediğimi söyleyim
    .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.