Yukarı da yakın tarih uzmanları var. Birazdan hücuma geçerler. "Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar" Hatta atasözümüz bile var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devrim şehidi 94 yıl önce şeriatçılar tarafından katledildi (8. sayfa)
-
-
Yeğen sen çok ezildin ama. Daha fazla olmaz ki.
Yukarıdakileri iyi okuyabilirmisin?
Onlar yetmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soruma cevap veremediğin gerçeğinden duyduğun utancı bu şekilde örtemezsin. Kendine ulan utancın ömür boyu sende kalacak malesef :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Aralık 2024; 22:24:40 > -
Yazıları ve fikirleri öyle düşündürüyor.
Deseydim senin gibi çok mu dolu laf olacaktı?
-
Bugün bişey daha öğrendim yeğen.
Neyse benim tarih dersinden sonra senin "flood" kelimesini öğretmen eşitliği sağlamasa da fena değldi.
Boş+boş=Yine boş.
Soru: Kıbrıs ne zaman resmen elden çıktı?
Neyse en azından kendinin bu yazdıklarının da boş olduğunu kabul etmiş oldun. Kendince algı kasmaya devam edebilirsin. Sonuçta rezil olmak için bu kadar istekli, senin gibi birini engelleyemeyiz.
-
Yerin dibine girenler de bazen çok peşin fikirli olduklarından kaybetmiş olabiliyorlar.
Dayı torunların sana gülmek yerine acıdığı için mi bizi güldürmeye çalışıyorsun ama biz de gülmeyi geçti acıyoruz artık sana. Flood denen kavram Twitter'dan çok daha önce vardı. Forum dilinde flood arka arkaya mesaj atmaktır ve hemen hemen her forumda yasaktır. Gelmiş Twitter'daki Flood'u koymuş. Cahilsin biliyoruz da kafa da mı gidik dayı?
-
Bir aşağıda ki yazım.
Sen sağlam ol yeğen.
Bugün biraz sarsıldın ama, senin ümmetinin kelimelerini bilememem bilmeyi de umursamamam bana göre doğal.
Dayı senin kafa hakikaten gidik heralde? Senin aşığın olduğun adamlar seni ümmetten saymıyor diyorum. On defa açıkladım, napayım daha anlaman için?
-
Hiçbir soruma hiç mantıklı cevap veremedn yeğen.
Bak şimdinin hükümeti her ile ilçeye üniversite kurdu.
İlla birinden mezun olmuşsundur az biraz ümmetinin dilini oradan biliyorsundur diye tahmin ediyorum.
Doğrumu?
Senin çarpık mantığına göre cevap veremediğim doğrudur, bunu kabul ediyorum . Senin aksine verdiğim cevaplar tutarlı, mantıklı ve objektiftir. Senin ümmetinin dilini bilemem ben milletimin dilini biliyorum.
-
Hakikaten değişik yazılar. Yukarıya iki defa ümmetin ne olduğunun okumayı ve anlamayı zor bilenler için ekran alıntısı koydum.
Orada yazıyorken neden kendin icat çıkarıyorsun yeğen?
Bak şimdi sana bişey diyeyim ama üzülme, senin varsa bir ümmetin onlar seni hiç sallamıyorlar .
Onların gözünde sen İslam ümmetindensin.
Buna itirazın olacaktır ama gerçek bu yeğen.
Sen milletin dilini de bilmiyorsun yeğen. Anında özüne dönüverir. Ara ara boş bulunabiliyor benim milletim.
Gözünün kapalı, hırsının çok olduğu besbelli.
Mesela birisi için sen dostum dersen ama o kişi senin için dostum değil derse siz dost olmuyorsunuz aslında. Sadece sen dost olduğunuzu sanıyorsun. Aynı şey ümmet kavramı için de geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Aralık 2024; 22:47:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X