Şimdi Ara

Devrimin Ayak Sesleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Desperatto

sağlam resim linki verecektin?

Resimler sende gözükmüyormu.?

• çok hoş bir şey olmuş ama ben anlayamadım. bu alet tam olarak ne.. yani mühendislerin hurdacıda buldukları bu sessiz alet.
  • Valla hocam, bilmiyorumki anlatmaya nerden başlasam. Ama istersen yazıyı oku. Daha kolay olur
  • Bu blower ı buzdolapçılardan temin edebilirsiniz.220 v tabi yarattığı hava akımı güçlü ama çok az ses çıkartıyor diyemem.4cm kalınlıklı 12 cm fan takın bence bunun yerine.En azından ayar imkanı olur...Çok fazla şey beklemeyin yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha

Bu blower ı buzdolapçılardan temin edebilirsiniz.220 v tabi yarattığı hava akımı güçlü ama çok az ses çıkartıyor diyemem.4cm kalınlıklı 12 cm fan takın bence bunun yerine.En azından ayar imkanı olur...Çok fazla şey beklemeyin yani.

Hocam benimkinin sesini duymak için, kulağını iyice yanaştırıyorsun. Senin baktıklarında bir sorun olmasın sakın.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teodora

quote:

Bu blower ı buzdolapçılardan temin edebilirsiniz.220 v tabi yarattığı hava akımı güçlü ama çok az ses çıkartıyor diyemem.4cm kalınlıklı 12 cm fan takın bence bunun yerine.En azından ayar imkanı olur...Çok fazla şey beklemeyin yani.

Hocam benimkinin sesini duymak için, kulağını iyice yanaştırıyorsun. Senin baktıklarında bir sorun olmasın sakın.?

bilmem ürünü sıfır olarak gösterdiler.Kullanılmamıştı yani.Senin kulağını yaklaştırdığında ancak anladığını söylediğin ortam (yada kasan) gürültülü olabilir.Ama şekil itibari ile bunun aynısı.Sesi az değil.(çok da değil) Hava akımını ses ile oranlarsam çok da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.Bunlar kişisel kanaatlerim tabik.Sizler alıp çok beyenerek kullanabilirsiniz.Belkide ben çok evhamlıyım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Teodora

quote:

bilmem ürünü sıfır olarak gösterdiler.Kullanılmamıştı yani.Senin kulağını yaklaştırdığında ancak anladığını söylediğin ortam (yada kasan) gürültülü olabilir.Ama şekil itibari ile bunun aynısı.Sesi az değil.(çok da değil) Hava akımını ses ile oranlarsam çok da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.Bunlar kişisel kanaatlerim tabik.Sizler alıp çok beyenerek kullanabilirsiniz.Belkide ben çok evhamlıyım

Hocam, bu aletin iki modeli var. Biri yerli malı yurdum malı. Diğeri ithal. Yerlinin fiyatı 15 ytl, ithal olanın 20 euro. Alman malı. Bendeki ithal olandan. Yerli malını çok adi ve kötü yapmışlar. Ama kullandığım alette, inan ses nanıma hiç bir şey yok. Kasa içinden bahsetmiyorum. Zaten dışarıda çalışıyor. Sessizlıkten bahsederken; gece yarısı çalıştırarak sessiz diyorum. Yoksa kasa içine gömsem, ses kesinlikle duyulmaz. Normal bir 8 cm. fan kadar gürültü yapıyor. Ben o yüzden Blower'ın devrimi diye başlık açtım. Sessiz ve güçlü.

• hocam peki sıcaklık değerlerinide bi wer istersen ne kadar farketti vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTDaCRaP

hocam peki sıcaklık değerlerinide bi wer istersen ne kadar farketti vs vs

Biraz sabır hocam. Haftaya tamamen bitirip teknik değerleriyle verecem.
  • ortaam sen gonyalimisin? konya falan dimissinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1cf

ortaam sen gonyalimisin? konya falan dimissinde...

Yok dostum. Ben İzmir'liyim. İşim gereği Konya'dayım.
  • blower he... çok hoş ses felan yapmıyorsa çok kullanışlı olur. umarım ilerde sıcaklık değerlerini de koyarsın.
  • devrim mi görünce topiğe direk girdim alet güzel duruyo
  • Sabırla bekliyoruz. Sonuçlar nerede? Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç Sonuç......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.