Şimdi Ara

DewilMu 7/24Online 97d+99i(/Post Sistem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyle oyle lvl kac oldu:) reet attinmi:)
    quote:

Orijinalden alıntı: EspanyoL_Snake

Valla server cok güsel elinize sağlık :D
  • attım atmazmıyım :D 3 res oldu
  • Yalnız adamı daha sm yapamadım görevi yapmadım bi türlü düşmedi kitap
  • server bugün online olurmu ?
  • Evet Olucak Online Site Kurulumu Kaldı Sadece Server Tmm Hiç Bir Kaybımız Yok Allaha Şükür...
  • Tmm beklemedeğiz
  • server halen offline
  • En Kısa Zaman Açılıcak K.Bakmayın Site Kurulum Aşamasındayız...
  • Server En Geç Yarım Saate Online Ben Nette Olamıycam Siteden Bakarak Girebilirsiniz...
  • S.a bişi dicem bu Soul master veya black master olmak için görev yapmaya calısıosun ama olmuo cünkü görevler düşmüyo bi bakarsanız sevinirim.....
  • 1. Gorev Losttower Maplerinde 2. Görev Atlansda Cıkıor Ve Ayrıca Yanlıs Hatırlamıorsam Bc de Cıkabiliyor Görevler :)
  • şu kalpleri felan ayarlasaydınız epey güzel olurdu sacma sapan şeyler düşüyo + yere cok az para düşüyo bi kac ayar cekseniz fena olmaz
  • Oyunun Amacı OLması icin Zen olayını fazla ellemedim zaten yeterince düşüor zen ve kalpleri kendi ellerimle ayarlamıstım jewel agırlıklı düşüyor +lı ne gibi itemler dusuo yazarsan degerlendiriyim kardeşim...
  • kardeş ben servera giriom sunucu gelmıyor. Dcde vermıyor sorun nedir acaba ?
  • Server Açık Kardeşim Launcherdan DewilMu Yu Secip Giriyorsun demi ?
  • Server Ram Takılmak Suretiyle Kısa Süre Kapalı Kalacaktır...
  • ne zaman acilir
  • Walla DataCenter Sahibine Ulaşamıyorum Ram Takmak icin kapadılar hala acılmadı sunucu onlara bi ulaşa bilsem acılcak inş...
  • bekleme modundayiz
    quote:

Orijinalden alıntı: zago15

Walla DataCenter Sahibine Ulaşamıyorum Ram Takmak icin kapadılar hala acılmadı sunucu onlara bi ulaşa bilsem acılcak inş...
  • Zago benimle itibarata gecersen sana bu konuda yardımcı ola biliriM...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.