Yalnız adamı daha sm yapamadım görevi yapmadım bi türlü düşmedi kitap
server bugün online olurmu ?
Evet Olucak Online Site Kurulumu Kaldı Sadece Server Tmm Hiç Bir Kaybımız Yok Allaha Şükür...
Tmm beklemedeğiz
server halen offline
En Kısa Zaman Açılıcak K.Bakmayın Site Kurulum Aşamasındayız...
Server En Geç Yarım Saate Online Ben Nette Olamıycam Siteden Bakarak Girebilirsiniz...
S.a bişi dicem bu Soul master veya black master olmak için görev yapmaya calısıosun ama olmuo cünkü görevler düşmüyo bi bakarsanız sevinirim.....
1. Gorev Losttower Maplerinde 2. Görev Atlansda Cıkıor Ve Ayrıca Yanlıs Hatırlamıorsam Bc de Cıkabiliyor Görevler :)
şu kalpleri felan ayarlasaydınız epey güzel olurdu sacma sapan şeyler düşüyo + yere cok az para düşüyo bi kac ayar cekseniz fena olmaz
Oyunun Amacı OLması icin Zen olayını fazla ellemedim zaten yeterince düşüor zen ve kalpleri kendi ellerimle ayarlamıstım jewel agırlıklı düşüyor +lı ne gibi itemler dusuo yazarsan degerlendiriyim kardeşim...
kardeş ben servera giriom sunucu gelmıyor. Dcde vermıyor sorun nedir acaba ?
Server Açık Kardeşim Launcherdan DewilMu Yu Secip Giriyorsun demi ?
Server Ram Takılmak Suretiyle Kısa Süre Kapalı Kalacaktır...
ne zaman acilir
Walla DataCenter Sahibine Ulaşamıyorum Ram Takmak icin kapadılar hala acılmadı sunucu onlara bi ulaşa bilsem acılcak inş...
bekleme modundayiz
quote:
Orijinalden alıntı: zago15
Walla DataCenter Sahibine Ulaşamıyorum Ram Takmak icin kapadılar hala acılmadı sunucu onlara bi ulaşa bilsem acılcak inş...
Zago benimle itibarata gecersen sana bu konuda yardımcı ola biliriM...