Şimdi Ara

Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geç bile kaldın,bence çok iyi başladı.

• Dexter severek izlediğim bir diziydi. New blood biraz hayal kırıklığı olsada Original Sin beklediğimden güzel başladı. İzlemeyenler şans versin derim.

• gece gece ne duygulandık, intro, fon müziği, ofis ortamı, Dextere iç sesi ... 2006 senesinde arkadaşla ortak dvd alıp internet kafede yazdırırdık, sonra evde bilgisayardan ... ilk bölümü gözüm kapalı izlemiştim korkudan ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bölüm birden gelmiş.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    baby dex ile bynie'yi görmek süperdi. Eğer daha sonra da çıkacaklarsa ana dizideki bebeye daha benzer birini bulsalardı ,daha iyi olurdu.
  • Dexter: Original Sin, yayındaki ilk üç gününde 2.1 milyon izleyiciye ulaşarak Showtime'ın bugüne kadar dijitalde en iyi çıkış yapan dizisi oldu.

Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime
  • İlk bölümü izledim dexteri yarım yamalak izlememe rağmen ben bile sevdim izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New Blood faciası sonrası ana diziye zarar vermiştiler , yine de dayanamadım ilk bölümü izledim fena değildi ancak hikaye kopuk kopuk ilerliyor.Bu şekilde devam ederse 2.facia olur

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    alakası yok, çok iyi gidiyor.

Deb karakteri canlandıran Molly Brown

www.instagram.com
    Molly Brown (@mollyelizabethbrown) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/mollyelizabethbrown?igsh=djdvbWY0cnN6d3Z2

• Kesinlikle new blood ile alakası yok, diziyi izlerken resmen dexteri izliyorsunuz.

Şuana kadar çok beğendim, diyaloglar bile nostaljik. 9/10

Villain de sağlam birşeye benziyor, henüz yüzünü görmesekte.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Debi bırak Sofia'ya bak..O voleybol şortuyla geldiğinde ekrana yapıştım.Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  

4.bölümü de izledim.Dizi çok iyi.Muhtemelen de başka sezonları olacak.Yavaş yavaş çakma angel,masuka filan da alışmaya başladım.

• s01e04

Mad-dog olayı çok hızlı gelişti gibi, ee bir de araba çarptı öldü, en son teknede aile ile beraberlerdi, polise de ifade verirler... başına iş açtı.

• Dizi çok hızlı ilerliyor.Böyle giderse ve 2.sezon olursa reisle ilgili bir şey kalmayacak gibi.

Spoiler,

m-99'ı da keşfetti
  • Spoiler,

Ulan bir anda ice Truck görünce ,aklıma o eski ve güzel, Brian Moser'lı günler geldi. RIP reisDexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  
  • s01e07

oha amir seri katil çıktı, bundan eski dizide bahsetmişler miydi ?

Hiç bahsi geçmedi. Bence o seri katil başkası.

Spoiler,

Amir çocuk katili, ama o seri katil bizim ice truck killer çıkarsa çok gülerim.
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

tamam, çocuk da birden fazla öldürülünce normal katil, seri katile dönüşüyor
    hayır, oyunculuğu da berbat zaten, en son Grey's Anatomy 'de görmüştüm. çocuğun kaçırılmış, hiçbir gerginlik yok adamda.

patrick dempsey'e laf sokma kardeşim.Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  Dexter: Original Sin (2024 - ) | Showtime  

• 3-4 bölüm izledim bıraktım sırf hoşuna gidiyo cinayet işleyen anakarakterle bi bağ kuramıyorum. Önceki dexterlarda da aynı durum olmuştu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seri katil hakkında dediğim çıktı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.