Şimdi Ara

Dezeer Preminum [ HI FI ] [ Losless Music Streaming ] [ ANA KONU ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
7.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deezer Tr biraz komedi çıktı. Canlı hizmet dedikleri chat hattından dönen yok. Destek kaydı açtım. Gelen cevap:

"Merhaba, XYZ hesabınızı kontrol ettim ve görüyorum ki bu hesabınızda ödeme yapmayı denediğinizi , ancak bu ödeme reddedilmiş görünüyor. Ayrıca, birden fazla başarısız ödeme girişimi nedeniyle Deezer hesabınız geçici olarak askıya alındı."

2 gün sonra tekrar deneyin diyor :)

Farklı tarayıcılar ve mobil uygulamalar ile denedim zaten. Bunları şüpheli erişim olarak algılamış. Hesap zaten free şu an. Denediğim her kart da bana ait ve yurtdışı harcamalarına açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 12 Şubat 2022; 13:23:43 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Gurup oluşmuşsa başkası denesin..Free hesap açıp kart tanımlasın.Sonrasında size verir hesabı yine ödeme yönteminizi o hesaba girersiniz .Belli bir süre bekleyin ..

Hafta sonu diye ulaşamamışsınızdır.Hafta içi akşam 17 kadar wcat çalışıyor…Canlı görüşebilirsiniz …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Grubu ben açtım hocam. 2 farklı hesap ile deneme yaptım. Free hesap yükseltmedi. Ödeme sorunu diyor ve henüz olmadı. Var bir enayilik ama çözeceğiz elbet.

• Her seferinde yeni bir e-posta ile deneyerek şimdilik Hi-Fi üyelik alabildim. Ama mevcut üyeliği Aile üyeliğine yükseltirken yine hata veriyor. Deezer gerçekten süper saçmaymış :)

Destek maili attım. En azından Hifi üyelik açabildim. Şimdi sıra Aileye geçmeye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Şubat 2022; 17:22:32 >
    Size ilginç bir durum denk gelmiş ..
    Sorunsuz Dezeer HI FI Famliy hesap açanlar var.Bu arada sizin yaşadığınız detaylar yaşayan kişilerde var ne yazıkki …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Şubat 2022; 23:34:31 >

Biraz öyle oldu. Müşteri hizmetleri bankanız ile görüşüp 2 gün bekleyip tekrar deneyin diyor. Hesapta kayıtlı ve Hi-Fi aboneliği satın aldığım kart ile de kabul etmiyor diyorum. Cevap yok :) O kartta bir sorun olsa zaten Free hesaptan Hi-Fi yükseltmesi olmaz. Ödeme sistemleri sorunlu belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Şubat 2022; 10:43:12 >
  • ümitle bekliyoruz

• Sonunda Aile Hifi yükseltmesini yapabildim. 15 Şubat 2022 itibariyle grup resmen kuruldu.

@sadays, @Ersel8522 ve @zynoxone : Davetiyeleri gönderdim

2 kişilik daha yer vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 15 Şubat 2022; 21:30:54 >
    Bekliyorum 👍🏻😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız bir sorun var galiba çalınan parçalar HQ diyor bizi aile yapmış trackler 320kbpsDezeer Preminum [ HI FI ]  [ Losless Music Streaming  ] [ ANA KONU ] 

• çözdüm yahuu ayarlardan wifi ile yüksek doğruluk yaptım

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde olursa yüksek doğruluk CD kalitesinde ses alırsınız ..

PC uygulamasında bu şekilde olmalıdır …

Dezeer Preminum [ HI FI ]  [ Losless Music Streaming  ] [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Şubat 2022; 12:34:37 >
  • ses kalitesini beğendim ağdan intel nuc pcde kayıtlı parçalarım var auralic streamer ile lks ess sabre dac ve sugden a class amfi çözünürlüğü bayağı yüksek bir sistemde dinliyorum ses birebir aynı gibi geliyor uzun süreli dinlemelerde muhtemelen daha iyi yorum yapabilirim bu işe öncülük eden @oup59 ve qobuz topiğinde duyuran @QRocKfire arkadaşlarıma teşekkür ederim

• sadays S kullanıcısına yanıt

Keyifli dinlemeler hocam. Üye olmak biraz uğraştırdı ama güzel bir servis Hi-Fi. Siz oldukça özenli bir sistemde dinliyorsunuz. Ben şimdilik Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklık ile kullanmaya başladım. Deezer'in Sony 360 Audio desteği de var. Ses kalitesini beğendim.

2 yer için de talipliler vardır. Son durum için konudaki mesajımı güncelleyeceğim.

• Aile hifi üyeliği için yeri olan varsa gelirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • consultant34 C kullanıcısına yanıt
    @oup59 arkadaşımız Dezeer Hi Fi Famliy gurubu kuruyordu .En son iki kişilik yer vardı.PM den ulaşıp sorabilirsiniz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Şubat 2022; 20:47:31 >

Teşekkürler,

Ona sordum fakat o boşluklara aday varmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grubumuz dolmuştur. Deezer ile ödeme ve üyelik yükseltme sorunu yaşayan varsa tarayıcı olarak Edge kullanırsa daha iyi olur. Bir de hata verirse gerçekten 2 gün sonra tekrar deneyin. Ben bu şekilde aşabildim. Biraz arka arkaya deneme yaparsanız hesap askıya alınıyor.

• Aile hifi üyeliği için yeri olan varsa gelebilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.