Deezer Tr biraz komedi çıktı. Canlı hizmet dedikleri chat hattından dönen yok. Destek kaydı açtım. Gelen cevap: "Merhaba, XYZ hesabınızı kontrol ettim ve görüyorum ki bu hesabınızda ödeme yapmayı denediğinizi , ancak bu ödeme reddedilmiş görünüyor. Ayrıca, birden fazla başarısız ödeme girişimi nedeniyle Deezer hesabınız geçici olarak askıya alındı." 2 gün sonra tekrar deneyin diyor :) Farklı tarayıcılar ve mobil uygulamalar ile denedim zaten. Bunları şüpheli erişim olarak algılamış. Hesap zaten free şu an. Denediğim her kart da bana ait ve yurtdışı harcamalarına açık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 12 Şubat 2022; 13:23:43 > |
Dezeer Preminum [ HI FI ] [ Losless Music Streaming ] [ ANA KONU ] (2. sayfa)
-
-
Gurup oluşmuşsa başkası denesin..Free hesap açıp kart tanımlasın.Sonrasında size verir hesabı yine ödeme yönteminizi o hesaba girersiniz .Belli bir süre bekleyin ..
Hafta sonu diye ulaşamamışsınızdır.Hafta içi akşam 17 kadar wcat çalışıyor…Canlı görüşebilirsiniz …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Grubu ben açtım hocam. 2 farklı hesap ile deneme yaptım. Free hesap yükseltmedi. Ödeme sorunu diyor ve henüz olmadı. Var bir enayilik ama çözeceğiz elbet.
-
Her seferinde yeni bir e-posta ile deneyerek şimdilik Hi-Fi üyelik alabildim. Ama mevcut üyeliği Aile üyeliğine yükseltirken yine hata veriyor. Deezer gerçekten süper saçmaymış :)
Destek maili attım. En azından Hifi üyelik açabildim. Şimdi sıra Aileye geçmeye geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Şubat 2022; 17:22:32 > -
Size ilginç bir durum denk gelmiş ..
Sorunsuz Dezeer HI FI Famliy hesap açanlar var.Bu arada sizin yaşadığınız detaylar yaşayan kişilerde var ne yazıkki …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Şubat 2022; 23:34:31 >
Biraz öyle oldu. Müşteri hizmetleri bankanız ile görüşüp 2 gün bekleyip tekrar deneyin diyor. Hesapta kayıtlı ve Hi-Fi aboneliği satın aldığım kart ile de kabul etmiyor diyorum. Cevap yok :) O kartta bir sorun olsa zaten Free hesaptan Hi-Fi yükseltmesi olmaz. Ödeme sistemleri sorunlu belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Şubat 2022; 10:43:12 > -
ümitle bekliyoruz
-
-
Bekliyorum 👍🏻😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız bir sorun var galiba çalınan parçalar HQ diyor bizi aile yapmış trackler 320kbps
-
çözdüm yahuu ayarlardan wifi ile yüksek doğruluk yaptım
-
-
ses kalitesini beğendim ağdan intel nuc pcde kayıtlı parçalarım var auralic streamer ile lks ess sabre dac ve sugden a class amfi çözünürlüğü bayağı yüksek bir sistemde dinliyorum ses birebir aynı gibi geliyor uzun süreli dinlemelerde muhtemelen daha iyi yorum yapabilirim bu işe öncülük eden @oup59 ve qobuz topiğinde duyuran @QRocKfire arkadaşlarıma teşekkür ederim
-
Keyifli dinlemeler hocam. Üye olmak biraz uğraştırdı ama güzel bir servis Hi-Fi. Siz oldukça özenli bir sistemde dinliyorsunuz. Ben şimdilik Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklık ile kullanmaya başladım. Deezer'in Sony 360 Audio desteği de var. Ses kalitesini beğendim.
-
2 yer için de talipliler vardır. Son durum için konudaki mesajımı güncelleyeceğim.
-
Aile hifi üyeliği için yeri olan varsa gelirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@oup59 arkadaşımız Dezeer Hi Fi Famliy gurubu kuruyordu .En son iki kişilik yer vardı.PM den ulaşıp sorabilirsiniz ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Şubat 2022; 20:47:31 >
Teşekkürler,
Ona sordum fakat o boşluklara aday varmış :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grubumuz dolmuştur. Deezer ile ödeme ve üyelik yükseltme sorunu yaşayan varsa tarayıcı olarak Edge kullanırsa daha iyi olur. Bir de hata verirse gerçekten 2 gün sonra tekrar deneyin. Ben bu şekilde aşabildim. Biraz arka arkaya deneme yaparsanız hesap askıya alınıyor.
-
Aile hifi üyeliği için yeri olan varsa gelebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X