Şimdi Ara

Dfg Sonrasi Ahri Item Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dfg kaldirildiktan sonra earlyde haliyle hasari azaldi. Direk morellonomicon rushlamak mi daha mantikli yoksa yasak idol-hextech alip farma abanmak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yanlışınız var dfg kaldırlıktan sonra latede hasarıı azalır demeliydiniz bence
  • 120 ap ve aktifiyle baya hasar cikariyordum earlyde. Dfg kalktiktan sonra latede yine yeterli hasari cikariyorum ama earlyde sorun var gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

120 ap ve aktifiyle baya hasar cikariyordum earlyde. Dfg kalktiktan sonra latede yine yeterli hasari cikariyorum ama earlyde sorun var gibi.

bence dfgnin kalkamasından sonra daha çok dürterek oynamalıyız q ya gelen buff sayesinde de daha rahat oluyor
  • Hextech kasılıyo mu ya? Bence direk morello daha etkili

• bot morello rabadon void zhonya son iten karsiya gore banshee ga falan filan yada yolo bir rabadon daha cek xd

• Voyboyda gördüm baya hosuma gitti. Pasifle beraber %40a yakin can dolduruyor q ile.

• İlk İtem olarak mı çıktı?

• Riotun ahri değişimini aşırı saçma buldum ben. Saçma bulduğum kısım sadece E ile ilgili olan kısmı.

Riot bundan önce "artık ahriler ile iyi ahrileri ayıracağız" diyerek E yeteneğinin hasarını azaltmıştı ve e yeteneğinden etkilenen şampiyonlar ahriden yüzde bilmem kaç hasar fazla alıyordu.
    Keşke o E hala olsaydı da gerçek ahri oyuncuları belli olsaydı. Açıkçası ben bu oyunda sadece ahriden sıkılmadım ve bilmeyen insanların da özgüvenli biçimde ahri oynamasını sevmiyorum.
  • Evet ilk item cikmisti. Arada aa yaparak da vuruyordu baya ise yariyor yani

• Lich Boğan rushlayıp rabadon kasıp, hiçlik değneği, duruma göre zhonya da cehennem asası sihirbaz pabucu sonrası sana kalmış.
  • yasak idol ne bilmiyorum ama şu an morello en iyisi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Lich Boğan rushlayıp rabadon kasıp, hiçlik değneği, duruma göre zhonya da cehennem asası sihirbaz pabucu sonrası sana kalmış.

Lich rushlayinca sheen pasifi damage atmiyor o kadar rabadondan sonra aliyorum genelde.

• Morellonun mana veren alt itemi knk

• Morello yada Athene, Zhonya, Rabadon, Void staff yapman gereken itemler. Diğer son itemi ise Rylai yada Abyssal Scepter yap derim.
  • Dfg yerine abyssal scepter almak daha mantikli gibi verdiği mr ve büyü nüfuzu ile daha fazla hasar çıkartılabilir. Eğer karşı da ap fazla ise güzel bir tercih olur veya athena ile tamamen poke şampiyonuna çevrilebilir. Hextech yerine ap ve spell vamp itemide alınabilir.

Oyunda item seçeneği bence şuan ki şampiyon sayisina göre az. Dfgnin kaldırılması çoğu ap şampiyonu farklı itemlere yöneltti.

• karşıda ap olduğunu varsayarsak
    abyssal morello ayakkabı zhonya void rabadon yapıyorum
    duruma göre zhonya veya rabadonu alıyorum ilk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.