Bilgisayarı henüz yeni aldım ve bugün direksiyonumu kurmak istedim,logitech'in sitesinden uygun driver'ı indirip kurmaya çalıştığımda sürücü hatası veriyor.Profiler kuruluyor fakat açmaya çalıştığımda sanki direksiyonu bağlamamışım gibi hata veriyor.Aygıt yöneticisinde ise problemli görünüyor. Sonraki deyince program yükleniyor ancak cihaz bağlı değilmiş gibi cihazı görmüyor. Bunlar da windowstaki durumu Sorun ne olabilir,direksiyon bağlayınca tepki veriyor ışığı da yanıyor gayet normal şekilde.Cihazda Windows 11 var ve bütün güncellemeleri tam.Ek olarak kayıt defterini CCleaner ile düzenledim,antivirüs taraması yaptım,defalarca reset attım,işlem halinde bütün usbleri çıkardım ancak değişen bir şey olmadı. |
Logitech DFGT Sürücüleri Yükleme Sorunu
Logitech DFGT sürücülerini yükleyememeniz can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- Uyumluluğu Kontrol Et: Sürücünün bilgisayarın işletim sistemiyle uyumlu olduğundan emin ol. Logitech'in web sitesinden sistemin için doğru sürücüyü indir.
- Yönetici Olarak Çalıştır: Sürücü kurulum dosyasına sağ tıkla ve "Yönetici olarak çalıştır"ı seç.
- Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak: Güvenlik duvarın sürücü kurulumunu engelleyebilir. Kurulum sırasında geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
- Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırak: Antivirüs yazılımı da sürücü kurulumunu engelleyebilir. Kurulum sırasında geçici olarak devre dışı bırak.
- Aygıt Yöneticisi'ni Kullan: Aygıt Yöneticisi'nde DFGT cihazını bul ve güncelle. Sürücü dosyasını manuel olarak seç ve yükle.
- Sürücüyü Yeniden Yükle: Mevcut sürücüyü kaldır ve Logitech'in web sitesinden en son sürümü yeniden yükle.
- Temiz Önyükleme Gerçekleştir: Bilgisayarı temiz önyükleme modunda başlat ve sürücüleri tekrar yüklemeyi dene. Bu, arka planda çalışan ve soruna neden olabilecek diğer uygulamaları devre dışı bırakır.
Yukarıdaki adımları takip ederek Logitech DFGT sürücülerini yükleme sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, Logitech destek ekibiyle iletişime geçmelisin.