Şimdi Ara

dfi lan party nf4 ultra-d neler eklenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: AMD ATHLON 64 3700+ SAN DİEGO 2.2 GHZ
    Ekran kartı: ATİ RADEON x800 GTO2
    Bellek: TWİNMOS (dual kit)2x512 pc3200 ddr 400 ram
    Kasa: AOPEN 400 W

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa özür dilerim. Üstte yazdığım sisteme sahibim ama güncelleme yapmak istiyorum ekran kartı olarak ATİ SAPHİRRE HD 3850 düşündüm, 2 gb daha ram eklicem fakat işlemci konusunda karsız kaldım sizce işlemci olarak ankarta uygun hangi AMD işlemciyi alabilirim anakart x2 ve fx işlemcileri destekliyo sanırım ama emin değilim işlemci konusunda yardım bekliyorum onun dışında yapacağım bu değişiklikler ne kadar uyumlu olur. Ekran kartı ve ram konusunda da önerileriniz olursa tabi ki dikkate alacağım, yardım ve öneriler içim şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanci -- 22 Kasım 2008; 15:09:20 >

• sanırım saçmaladım kimse cevap vermedi bana
  • anakartın AMD® Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron işlemcileriyle uyumlu(Socket 939) pek bulabileceğini sanmam
    ram bence yükseltmene gerek yok
    ekran kartı hd3850,hd4670 den birini tercih et
  • Anakartına uygun seninkinden üst bir işlemciyi bulman çok zor. Sistemini satıp am2+ ya geçmeni tavsiye ederim. Şu an ki sistemine para harcamaya değmez. Zaten neredeyse anakart hariç tüm bileşenlerini değiştiriyorsun anakartınıda değiştir.
  • tavsiyeler için teşşekkürler arkadaşlar. ben şunu merak ettim 1 gb ram ile ya da şu an kullandığım işlemci ile hd 3850 ekran kartı sorunsuz çalışır mı bende.
  • sorunsuz çalışır dual zaten yeterince hızlı al hd3850 yi al güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.