dfı lanpart nforce 4 ultra+d 939 soket anakart sesli uyarı hatasının anlamı nı öğrenmek istiyorum epox 9npa ultra anakart kullanıyorrduk anakart arıza yaptı ve ikinci el yine forumdan bir arkadaştan dfı anakart aldım sistemin sadece anakart deyişti sistem uyarı hatası veriyor
kullanılan sistem ati 1600pro vga 2*512 ddr400 kingston 1gb ddr400 kingston 120 gb sata hdd dwdrw 19''lcd benq
debug ledlerinden 4 tane var 3 yanıyor enson 4 ünçüsü yanmıyor 1 led vga 2 led dram dımm 3 led cpu 4 led sistem start up yazıyor
3 lede kadar yanıyor 4 led yanmıyor
beep sesi 2 sn arayala sürekli bip leyip duruyor
dvd sürücüyü ve disket sürücüyü devre dışı bıraktım olmadı ramleri teker teker yer deyiştirerek taktım olmadı ekran kartını söküp x550 taktım olmadı cmos resetledik olmadı hdd bağlantısını söktüm olmadı kasayı boşalttım dışarıda birleştirdim yine olmadı işlemciyi deneyeemdim elimde asus deluxe 939 slı var ve onabağlı 3500 işlemci var termel macun olmadıgından ve sistem plc ye bağlı oldugundan söküp deneyemedim ama ramlar sağlam denedim
cözüm ve cözüm yolları öneren varmı veya dfi anakart kullanan ve busoruna raslayan dfı tr disbiritörü egemen bilgisayar teknik servisi ile görüştüm garantisi bitmiş kartlara bakmıyormuş ve dfi ile anlaşmaları bitmiş
yardımmm........................! place
bu arada anakart üzerindeki fanlar çalışıyor
PSU sorun yok
yokmu yardım edecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme