Şimdi Ara

DH 1. Olağan Geleneksel Tavla Turnuvası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZombieW_FireBlast

bende katılcam yaz nickimi

oyunu gamyunda oynayabiliriz ama uyelik istiyır

gamyunda oyunu izlemekte mumkun

Daha önce düzenlenmeye çalışılan Okey turnuvası gamyun da denmiş ! Üyelikte sorun yaşamış kullanıcılar o yüzden önerinizi kabul edemiyorum .

İsminizi listeye ekledim

Not : Hakem olayına gelince merak etmeyin kimsenin yalan söyleyeceğini sanmıyorum . Ayrıca oyunun nasıl oynayacağını ilk mesaja ekleyceğim ilerleyen zamanlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLex

quote:

Orjinalden alıntı: ZombieW_FireBlast

bende katılcam yaz nickimi

oyunu gamyunda oynayabiliriz ama uyelik istiyır

gamyunda oyunu izlemekte mumkun

Daha önce düzenlenmeye çalışılan Okey turnuvası gamyun da denmiş ! Üyelikte sorun yaşamış kullanıcılar o yüzden önerinizi kabul edemiyorum .

İsminizi listeye ekledim

Not : Hakem olayına gelince merak etmeyin kimsenin yalan söyleyeceğini sanmıyorum . Ayrıca oyunun nasıl oynayacağını ilk mesaja ekleyceğim ilerleyen zamanlarda

Evet !

Gamyun Gerçekten Çok Güzel Bir Server ( Tüm Oyunlar açısından ) Fakat üye olmak gerçekten zor . Öyle yazıyorsun olmuyor böyle yazıyorsun olmuyor . fLex kararında sana KESİNLİKLE katılıyorum . Gamyun u dikkate almaman çok iyi olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

yaw olursa ben de oynarım ama bilmiyom şüpheliyim yani

kendi kendime alıntı yaptım

beni de ekle leyyn

• quote:

quote:

yaw olursa ben de oynarım ama bilmiyom şüpheliyim yani

kendi kendime alıntı yaptım

beni de ekle leyyn

Oynayamazsan karışmam ha

O zamana kadar traning yap

• 10 Ağustos'tan sonra olacak demiştin ya, olmuşken 15 Ağustos'tan sonra olsun da ben de oynayabileyim. Siz de bu arada geliştirirsiniz kendinizi..
  • Oyun Sistemi

Yedek Oyuncu Sistemi Nedir ?

Forumumuzda oyunlara her " Katılırım " diyen katılamayacaktır . Bunun için katılamayan oyuncuların yerine yedek oyuncular atanacaktır. Atanacak yedek oyuncu sayısı " Maximum - 5 " 'tir .

Atanacak Oyuncular Nasıl Belirlenecek

Yedek oyuncular sıralamaya göre [ Örnek Olarak ; ]

* fLex  
    * koko_
    * Kidd

Bu listeden masa sayısı numarasına göre atanacaktır . Yedek oyuncu listesinde birinci sıradaki oyuncu gelmeyen oyuncunun bulunduğu birinci masaya girecektir.

Eleme Sistemi & Puanlı Sistem

Turnuvamızda tek maçlı eleminasyon sistemi kullanılacaktır. Tek maçta yenilen oyuncu turnuvadan elenmiş sayılacaktır . Elenen oyuncu [ Örneğin : [1 . Müsabaka - fLex & koko_ ] koko_ elenmiştir diyecektir ! ]

Zamana nasıl bölünecek

Turnuva - Çeyrek Final - Yarı Final ve Final şeklinde Turnuva Tam 4 Cumartesi Gününe bölünecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

10 Ağustos'tan sonra olacak demiştin ya, olmuşken 15 Ağustos'tan sonra olsun da ben de oynayabileyim. Siz de bu arada geliştirirsiniz kendinizi..

Seni mi kıracağız hocam
  • 4 cumartesi günü çok değilmi yaw?? yaklaşık bi ay yapıo
    bide mars durumları belirtilmiyecekmi maç sonuçlarının yanında yanında,bide ben çok konuştum galiba bu turnuva hakkında...
  • quote:

quote:

10 Ağustos'tan sonra olacak demiştin ya, olmuşken 15 Ağustos'tan sonra olsun da ben de oynayabileyim. Siz de bu arada geliştirirsiniz kendinizi..

Seni mi kıracağız hocam
    Sağol flex de deneme yaptım biraz önce galiba MSN Games olmayacak çünkü kimle maç yağacağını sen belirleyemiyorsun zone.com'da, bilgisayar seni birine veriyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: Amor

4 cumartesi günü çok değilmi yaw?? yaklaşık bi ay yapıo
    bide mars durumları belirtilmiyecekmi maç sonuçlarının yanında yanında,bide ben çok konuştum galiba bu turnuva hakkında...

Şşşşşt Çok Konuşma

Evet 1 Ay Oluyo . Bence dizilim ve sistemin belirlenmesi için iyi bir süre

• quote:

quote:

quote:

Seni mi kıracağız hocam
    Sağol flex de deneme yaptım biraz önce galiba MSN Games olmayacak çünkü kimle maç yağacağını sen belirleyemiyorsun zone.com'da, bilgisayar seni birine veriyo.

Bende onu söyleyecektim ki benden önce davranmışsın . önerilerden siliyorum o zaman zone yi

• yahoo messenger demiştim ben ama,tabi turnuvaya katılacak herkezde varsa.yahoo messengerda istiyen istediğiyle oynayabiliyo.muhtemelen ben turnuvaya internet kafeden katılıcam,çoğu internet cafedede mevcuttur,veya kolayca yüklenebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amor

yahoo messenger demiştim ben ama,tabi turnuvaya katılacak herkezde varsa.yahoo messengerda istiyen istediğiyle oynayabiliyo.muhtemelen ben turnuvaya internet kafeden katılıcam,çoğu internet cafedede mevcuttur,veya kolayca yüklenebilir...

Orası güzel değil tabi ama takdire kalmış
  • hey beni de ekle gerci tutamayacam kemikleri ama olsun boyle de iddialiyiz flex beni de ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

hey beni de ekle gerci tutamayacam kemikleri ama olsun boyle de iddialiyiz flex beni de ekle

Ekledim
  • quote:

quote:

hey beni de ekle gerci tutamayacam kemikleri ama olsun boyle de iddialiyiz flex beni de ekle

Ekledim

unutmusum soylemeyi tatile cikiyom ama agustos 15 olmadan donecem insalah daha erken baslamazsiniz

• quote:

quote:

quote:

Ekledim

unutmusum soylemeyi tatile cikiyom ama agustos 15 olmadan donecem insalah daha erken baslamazsiniz

15 AĞUSTOS'tan Sonraaa - Sonraaa - Sonraa ( Yeter mi ? )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekledim

yeter yahu ne bagiriyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granddevil -- 25 Temmuz 2005, 11:11:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekledim

yeter yahu ne bagiriyon

Anlamıyon

• Evet Arkadaşlar

Katılımları Bekliyoruz !

Yarı yolda bırakmayın bizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.