Şimdi Ara

DH 2023 YKS GURUR TABLOSU(yatırım tavsiyesi değildir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA7396CE -- 18 Ağustos 2023; 13:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

babaya heyran olim senin çok iyisin, benilk tytme ekimde girmiştim 79,75 yapmıştım, +95'i gördüğüm deneme sayısı tüm dönem bir elin parmaklarını geçmez. başaracaksın aga çok büyük adam olacan sen buraya yazdım

Çok iyi bu arada ben bu zamanlarda 68 bile yaptığım oluyodu aew sınavda 103.25 yaptım sen raad 110+ yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 18 Ağustos 2023; 13:35:58 >

Ben de bu netlerde başlamıştım da ekimde başladım ben deneme çözmeye. Sınavda 110 yaptım. Eğer salmazsan sınavda 110+ garanti

• inşallah hocam inanç tam

iyi yapsam da patlasam da sene sonu foruma açıcam 2 senemi anlatan bir konu,her türlü action var sağlık,aşk,ölüm.Değişik bir tavsiye baslıgı olucağına inancım tam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aç hocam nefretini, gururunu, kibrini, mutluluğunu her şeyini kus. bana tüm sene boyunca yapamayacaksın dediler şimdi ,seni tenzih ederek söylüyorum, 2024 ders çalışma günlüğüm açtı akranlarım, üniversiteli olanlar da sesini çıkarmadan ayrıldı forumdan

• thatisreal kullanıcısına yanıt
    hocam inşallah niyetim o yônde süreklilik oturduktan sonra

• inşallah teşekkür ederim ayt hallolur da tyt korkutuyor bu sene kazığı ondan yedim

• ben ayrı bir ôrnek olsun diye açıcam hocam sen de çok ayrı bir örneksin bence forum adına,6 ay önceki neredeyse her başlıkta aşağı indikçe sana sallayanlar çıkıyordu güzel bir sıralama geldi bence

• ahaha lan benim niye burada ismim var  şimdi farkediyorum haberim bile yoktu

beklediklerinin aksine fena bi sıralama gelmedi bence, ilk 20 bin yapmak zordur hocam. 3 milyon içinde 20k %0.65'lik dilim. iyi şeyler başaracaksın, forumda çok takılma. tecih sonuçları açıklandıktan sonra merak ettiğin forumdaşlarınkine bak sonra haftada 1-2 kere gir bence

benim de böyleydi

gönlünce olur umarım

iyi çalışmalar

• lgsde tapınılan yüzdelikler bunlar,şuan şehir dışında olduğum için az biraz göz atıtorum foruma.Tercih sonuçlarından sonra forumda sevdiğim kişilere bakar az kullanırım dediğin gibi.Burda kötü niyetli itlik kopukluk peşinde olan çok arkadaş var.Ama forum ortamı yine de keyifli geliyor eskisi kadar olmasa da

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    hocam ne yazdın 7kdan,biraz kritik bir sıralama tercih bakımından

tıp yazdım

büyük ihtimal çukurova gelir

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    hayırlısı bakalım tebrik ederim

• Bu tablo tuttu mu

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

itucmpe 3,7k yapti sayilir mi bekledigim gibi olmadi :(

• 3,7 yine iyi hocam ama listenin geriye kalanı zortlamış gibi

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

adam smith ea 40.sı oldu, masumbiröğrencide ilk 2kya girdi hocam diğerleri daha kötü yaptı sanırım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.