Şimdi Ara

DH Adana Grubu!!! [168 KİŞİ] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
3
Favori
29.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de ekle aga
  • ekle Çukurova.
  • ekle Çukurova
  • bende çukurovadayım bu arada :)
  • Ekle beniii
  • bi buluşma ayarlayalım mı haftaya haftaiçi herkes yazlıklara gitmeden
  • beyler bilenler vardır belki . kenan evren-t.özal civarında body fitness merkezi var mı ? cevapları bekliyorum
  • özalda ikram pastahanesinin altında var gym inn adı , evrende de semt pazarının orda olcaktı bitane kapanmadıysa
  • adanalılarr bi adanalı daha kattılıyor aranıza cok yaakındaa
    aslında maraşlıyım ama adanada oturmaya baslayacaz bakalım bu agustostan sonra

beyler akkapı mahallesi nasıl biyerdir.orda bi okulda calısan birisi ortalama hangi mahallelerde oturabilir dolmus vs sorunundan dolayı
    bilen varsa bi yardım eli gelse.ayrıca da bulusmalara bende katılabilirim.ekleyinn benide gruba

• Akkapı mahallesi şehrin en güneyindeki mahalledir. Şehrin güneyindeki diğer mahalleler gibi fazla gelişmemiştir. Okul kuzeyde olsaydı daha iyi olurdu bence. Ulaşım sorun olmazsa biraz merkezi bir yer olacak ama Reşatbey mahallesi civarlarını önerebilirim.
  • Seyhan/Emek ekle bakim kirve
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerT2244

özalda ikram pastahanesinin altında var gym inn adı , evrende de semt pazarının orda olcaktı bitane kapanmadıysa

gym inn uzak kaçtı biraz.diğerine de gittim adamla konuştum program felan yaptık. sağol
  • Ekle hocam benide çukurova huzurevleri mah. çeaş anadolu lisesinden mezun oldum bu sene
  • Hocam benide ekleyebilirsin,istanbulda okuyorum adanalıyım aslen,ailem adanada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLtmLtm

adanalılarr bi adanalı daha kattılıyor aranıza cok yaakındaa

beyler akkapı mahallesi nasıl biyerdir.orda bi okulda calısan birisi ortalama hangi mahallelerde oturabilir dolmus vs sorunundan dolayı
    bilen varsa bi yardım eli gelse.ayrıca da bulusmalara bende katılabilirim.ekleyinn benide gruba

oo akkapı havalimanının şakir paşanın arka mahallesidir.yarı belalı sayılabilecek bir yerdir. kendilerinden olmayanı pek benimsemezler. Arap semti diye de anılır. çarşıda otur dolmuşla git gel daha iyidir.

• Ziyapaşa Bulvarı. Ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

oo akkapı havalimanının şakir paşanın arka mahallesidir.yarı belalı sayılabilecek bir yerdir. kendilerinden olmayanı pek benimsemezler. Arap semti diye de anılır. çarşıda otur dolmuşla git gel daha iyidir.

mekan baraj yolu

• Adanalı admin yok mu arkadaş şöyle kıyak geçse bize hemşerimdir diyerekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

mekan baraj yolu

aynen mavi bulvar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.