Şimdi Ara

_-_-_DH ADVENTURE QUEST GRUBU_-_-_REHBERLER VE KILAVUZLAR EKLENDİ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
23.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adresim:Champloo ekle demiştim 48 lwl oldu guardian olmayıdüşünüyom
  • haha yarımn saat geçti ve 49 lwl oldum
  • prate cclass 4 dü 5 oldu ve ninjayı 0 dan 5 yaptım tek paladin 3 kaldı şimide 5 yapacam onu ve adres 56 lwl oldumu satlığa çıkacak isteyen olursa msn:samiko_uysal@hotmail.com eklesin... çeşitli oyunlardan tks olur...
  • eklendin pardon görmemişim önceki msjını
  • wav aga oraya neden 2 kere ekledin beni yaff bide niye bu adla ekledin şöle eklicektin Champloo
  • yarın guardian oluyom hade hayırlısı........
  • hekese merhaba bende sizler gibi AQ oyuncusuyum yaptığınız bu bölüm gerçekten güzel olmuş cok yardımınız dokundu bana oyunda bende aranıza katılmak isterim ve hepinize teşekkür
  • [Deleted by Admins]
  • @bayrtr
    Ekledim
    @mustybjk
    Bişi deil ve ekledim.
  • 55 lvlim kasılmak isteye bana solesin adını ve sifresini bi günde (hangi lvlde olursa olsun)30-40 yapam ssaka deil weya hırsızlık nası olcak die sorarsanız hile bu sitede paylaşım yasak isteyen bana özelden msj atsın ama bi şartla sitedeki özelikleri yükselirse ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustybjk -- 9 Şubat 2008; 13:48:05 >
  • Benide ekle 19 lvl
  • 57 oldum hemde 2 günde nası derseniz ((((((hile))))))

• Up Up
  • BlackBuff da eklendi etti 19
  • beni onur üyesi olarak yazabilir misin üye listesine
  • ok koçum
  • http://aq.battleon.com/Build30/charview.asp?temp=44253084 adamımın sayfası bi tık yater üstündeki armor nie ole derseniz ben ayarlayamıyom ama size bendeki kılıctan almanızı tavsiye ederim beni ın başı fln yapsanız iii olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustybjk

http://aq.battleon.com/Build30/charview.asp?temp=44253084 adamımın sayfası bi tık yater üstündeki armor nie ole derseniz ben ayarlayamıyom ama size bendeki kılıctan almanızı tavsiye ederim beni ın başı fln yapsanız iii olur :D

Sen benim character page'ime baktınmı?
  • benide X-guardian diye üye yaparmısın?
  • buda benim karakter bilen vardır belki her class da lvl 10 stat lar nerdeyse full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tombaldwin -- 14 Şubat 2008; 23:16:24 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.