Şimdi Ara

DH Age of Conan Fun Club (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: james74

oyunu kurdum şimdi 909 Mb lık patch i indiriyor inşallah sondur :) ben PvE server ına girecem Ahriman a girecektim ama sanırım o server in ismi değişmiş Blood lu bişey olmuş ona girerim bende Türk ler orda yoğun sanırım biraz geliştireyimde guild lere başvururum o zaman

PvE de ne yapacaksın yahu sıkıntıdan çatların.WoW değil bu oyun PvE'de onun eline su dökemez(bazı buglar olarak yoksa Black Castle dungeon'u top 10 sıramda birincidir.)

Tabi gene de sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

oyunu kurdum şimdi 909 Mb lık patch i indiriyor inşallah sondur :) ben PvE server ına girecem Ahriman a girecektim ama sanırım o server in ismi değişmiş Blood lu bişey olmuş ona girerim bende Türk ler orda yoğun sanırım biraz geliştireyimde guild lere başvururum o zaman

PvE de ne yapacaksın yahu sıkıntıdan çatların.WoW değil bu oyun PvE'de onun eline su dökemez(bazı buglar olarak yoksa Black Castle dungeon'u top 10 sıramda birincidir.)

iyide ben o kadar prof değilim mmorpg lerde oyunu kavrıyımda sonra istersem pvp karakter açamıyormuyum yani? Tek karakter slotu mu var ebediyen PvE de mahkum mu olcam yoksa

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

iyide ben o kadar prof değilim mmorpg lerde oyunu kavrıyımda sonra istersem pvp karakter açamıyormuyum yani? Tek karakter slotu mu var ebediyen PvE de mahkum mu olcam yoksa

Yok 8 tane mi ne var istediğinde aç Şahsen boş kalmasın die doldurdum hepsini

• ücretinden dolayı pek oynayanın olacağını zannetmiyorum, en azından knight kadar kalabalık olmaz herhalde

düzeltme: oyun yüksek bi miktarda satmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigknife -- 6 Temmuz 2008; 0:42:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

ücretinden dolayı pek oynayanın olacağını zannetmiyorum, en azından knight kadar kalabalık olmaz herhalde

düzeltme: oyun yüksek bi miktarda satmış sanırım

uheuheuhe şakacı bir arkadaş galiba:D neyse düzeltmişte fazla olmamış gene:D

edit: yazı rengi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 6 Temmuz 2008; 13:49:32 >
  • arkadaşlar lvl 10 ettim barbarım şuan bi kaç kişi gördüm oyunda fazla kişi görmedim lvl kaçtan sora görülcek bide bi kaç görev sildim nasıl hızlı lvl atlıcam zor baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingdomOfH3aven

arkadaşlar lvl 10 ettim barbarım şuan bi kaç kişi gördüm oyunda fazla kişi görmedim lvl kaçtan sora görülcek bide bi kaç görev sildim nasıl hızlı lvl atlıcam zor baya

Night questler önemli ilk levellarda. Onları yap düzenli olarak. Server yeniyse fazla insan görmemen normal. Kıymetini bil bu zamanların. Kalabalık olunca kesecek mob bulamazsın.
  • neyse sağol ulyses yeni ranger açtım onla kasıyorum barbarianda görevler icene çığrından çıkmıştı düzenli olarak yapıyorum görevleri rangerda kasmaya devam pvp de
  • fps yi sorun etmeyin, dungeonlarda falan büyü efektlerinden dolayı takılma kitlenme vs olmuyorsa oynayın çünkü şu an ciddi bug lar düzeltiliyor fps optimizasyonu ile ilgilenmiyorlar.

düzenli ordu şeklinde kuşatmaların savaşların olacağı bir oyunda neden pve server tercih edilir ki? bu gün o seni keser yarın sen onu kesersin

pvp serverda başlamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar çünkü cidden tadı başka türlü çıkmaz. mob kes kes nereye kadar? hikayeyi okuyup görevleri heyecanla yapıyorum ben uzak dur diyorsan zaten rp-pvp server var. savaş yapılacak ileride, şehir kuşatılacak mancınıklar yapıp saldırcaksınız; bunlara hazırlanmak lazım. bi duvar 1.25 gp + resoucelar ve 1 architecht 1 tier i bitirmesi için 13.5 altın lazım tier 2-3... bunca paranız iki tane mancınık karşısında boşa mı gitsin? binalara harcanan resoruce lar altınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharadun -- 8 Temmuz 2008; 12:17:29 >
  • sonunda bende katılabildim aranıza selamlar.. ama upgrade yapıorum yarında minimum oynanabilir bilgisayarı upgrade edicem sorunsuz kanlı günler gelicek selamlar tekrar
  • Selam arkadaslar bizde 2 arkadas aldık oyunumuzu basladık yavastan kasmaya. Fury de acmıstık ilk ama cok kalabalık geldi Aqulionya serverindayız şimdi. Acaba burada bir toplulugumuz varmıdır :)) Yada önerebileceginiz türklerinde oldugu (pve olmayan) bir server varmıdır. yol yakınken dönelim yoksa :))
  • battlescar - Arshill adım. özel mesaj at sen ben oyuna girince görür eklerim arkadaş lsitesine, online karşılaştığımızda da eklerim guilde.
  • Server-Nick olarakta belirtirseniz daha iyi olur
  • Aqulionya da epeyce kalabalığız Türkler olarak. Anatolian Hun Empire guildin ismi. Ben çok sık giremiyorum ama oyunda guild ismiyle global chatten yazarsan illaki biri cevap verir.
  • teşekkürler arkadaslar, arkadasım 15 lvl oldugundan tekrar baska servera geciremedim :) akilonyada devam edecegiz. guild ismiyle bi türlü arama yapamadık wow daki gibi :D sanırım dediginiz gibi genelden yazacagız :) bu arada Nickim : Arsllan, Barbar hatun :)) arkadasım Cellat Priest of mitra. Server Akilonya.
  • fury pvp - ananunnakunun ismi cok aradım evet bu arada..

Arada soru sıkıştırıcam kusura bakmayın quest zinciri durumu varmı oyunda bi şehirden bi şehire geçmek için butun questleri yapıomuyuz yoksa lvl gelince mi şehirden ayrılıoruz teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: teTa

fury pvp - ananunnakunun ismi cok aradım evet bu arada..

Arada soru sıkıştırıcam kusura bakmayın quest zinciri durumu varmı oyunda bi şehirden bi şehire geçmek için butun questleri yapıomuyuz yoksa lvl gelince mi şehirden ayrılıoruz teşekkürler

Keşke Fury tercih etmeseydin 20+ da oyundan soğuyacaksın ama sen bilirsin genede.

Öyle bir kural yok istediğin şehre istediğin zaman gidebilirsin ancak şehirlerdeki questleri bitirip gitmek daha iyi olur Destiny questlerde aldığın özellikler var çünkü rehberde yazdığım gibi.
  • Yeni baslayacak olanlara tavsiyeleriniz nedir? Ben dusunuyorum da kalalık daha zevkli carpısmalarla gecen ama bi yandan da zanaatlerle de ugrasabilecegim savasmaktan sıkılınca baska işlerle ugrasabilecegim bir server dusunuyorum. aklımda battlescar var acaba sizin onerileriniz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehellmine

Yeni baslayacak olanlara tavsiyeleriniz nedir? Ben dusunuyorum da kalalık daha zevkli carpısmalarla gecen ama bi yandan da zanaatlerle de ugrasabilecegim savasmaktan sıkılınca baska işlerle ugrasabilecegim bir server dusunuyorum. aklımda battlescar var acaba sizin onerileriniz nedir?

Nerde çokluk orda ...... lafı tam bu oyun için geçerli aslında
  • kalabalık serverlar oyuna bir hantallık getiriyo mu ki lag vb. battlescar dusunuyorum yoksa mantıklı bir secim degil mi ki? Bir de collectors edition fiyat farkını karsılıyor mu? Yani bedava içki fln olayını geçtim kutusundan cıkan harita (güderimsi bir cisim uzerine yapılmıs fln) beni cebediyor. bir de experience yuzuk sadece belli level a kadar mı veriyor bonus experience yoksa takılı oldugu sure boyunca mı hoş gerci kolay experience alınıyormus ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.