Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: GaaRa.
Sasori
Fazla Zaman Ayırmadım.Sağ Gözde Biraz Problem Var.Yan Döndürebilen Varsa Döndürürse Çok Memnun Olurum.
-
[Deleted by Admins] -
Arkadaşlar tek kelimeyle mükemmel olmuş ellerinize sağlık Hemen arşivime ekledim
Uğraşıp da çizen ve paylaşan herkese teşekkürlerimi yolluyorum efenim Bir de itachi çizilirse dadından yinmez arşiv -
[Deleted by Admins] -
quote:
Bu arada imzandaki bulutu azcık çalıverdim Umarım bir sorun olmaz -
[Deleted by Admins] -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeHsHeT
quote:
Bu arada imzandaki bulutu azcık çalıverdim Umarım bir sorun olmaz
Sanırım Biracık Düşman Gibiyiz İmzadan dolayı.Hmph.
Elimde İlginç Bir Alucard Çalışması Var.Yarın Başlarım.
Itachi Calısması Bulursam Cizerim
Haklısın Çatışmadayız
Eline sağlık Görmek isterim
Tekrar teşekkür ederim
İyi geceler efenim
-
-
[Deleted by Admins] -
gerçekten çok güzel çizen arkadaşlar var bu tarz konuların öncedende açıldığını hatırlyıorum inş bu konuda ölmez resimlerin devamını beklyioruz bendede var 1 resim bugn yine çizmeyi düşnüyüroum ama makine yokki pc ye aktariym 2-3 güne koyarım siteye -
quote:
Orijinalden alıntı: _-mustapha-_
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
Ben bir istekte bulunacağım
İlk mesajda yer alan listedeki her kişinin yanına "spoiler" butonu açıp resimlerini, oraya taşınırsa güzel bir arşiv olur diye düşünüyorum. Bizim içinde bakmak daha pratik olur.
Bu fikri çok beğendim. Ve hemen uyguladım ...
Yeteneksizim demekle olmuyor arkadaşlar. Biraz uğraşın zamanla bir şeyler yapabilceğinizin farkına varacaksınız ...
Eyvallah , belki yakında bende aranıza gelebilirim. Herkesi resmi çok iyi yanınıza gelmek pek kolay olmayacak. Şimdilik izlemedeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
gerçekten çok güzel çizen arkadaşlar var bu tarz konuların öncedende açıldığını hatırlyıorum inş bu konuda ölmez resimlerin devamını beklyioruz bendede var 1 resim bugn yine çizmeyi düşnüyüroum ama makine yokki pc ye aktariym 2-3 güne koyarım siteye
Bu konuyu güncel tutmak bizim elimizde. Biz ancak boş bırakırsak ölür ... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
gerçekten çok güzel çizen arkadaşlar var bu tarz konuların öncedende açıldığını hatırlyıorum inş bu konuda ölmez resimlerin devamını beklyioruz bendede var 1 resim bugn yine çizmeyi düşnüyüroum ama makine yokki pc ye aktariym 2-3 güne koyarım siteye
Bu konuyu güncel tutmak bizim elimizde. Biz ancak boş bırakırsak ölür ...
-
[Deleted by Admins] -
quote:
Alucard'a Başlamış Bulunuyorum.
Hadi hayırlısı Kolay gelsin -
quote:
Alucard'a Başlamış Bulunuyorum.
Alucard iyidir...Merakla bekliyorum çalışmayı Sensei.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 21 Şubat 2010; 12:32:25 > -
quote:
Kakashi'yi çizdim sonunda ...
Full HD (1080p) için ...
http://hotfile.com/dl/29377005/56d787a/Kakashi_1080p.jpg.html
çok güzel bir çalışma olmuş.. çizimini geliştiriyosun
-
Bu arada kırtasiyeleri gezinirken kaşıma Faber Castell'in özel manga kalemleri çıktı.
İsteyen Kadıköy'de bulabilir. -
[Deleted by Admins]
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X