Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (50. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zatenquote:
Orijinalden alıntı: Daruiquote:
Orijinalden alıntı: Uplifting
quote:
Orijinalden alıntı: Darui
quote:
quote:
nacizhane çizdim nasıl olmuş
Orijinali
Saçları da siyaha boyasan on numara olucak..
Adam gibi kalemim yok o yuzden yemedi
İlk çizimin mi? Bence güzel olmuş. Kalem bulup saçları da halletsen 10/9 alır benden. Bu arada yukarıda benim de Aizen çizimim var bi baksana
Ilk degil var 7-8 tane
Ilk cizimim aizen ama berbat bisiydi
Senin cizimde yuzde sikinti var oval olmamasi gerekiyodu ama ilk cizimse iyi bence gozler filan iyi sadece yuzde orantisizlik var
Edit: senin videoda da sıkıntı var onu diyim videoya gore iyi cizmisin
Alıntıları Göster
-
quote:
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zaten
Bende ulquiorra doflamingo unohana aizen gin kisuke farkli bir madara nimaiya var
Ulquiorra ve ginde iddialiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zaten
Bende ulquiorra doflamingo unohana aizen gin kisuke farkli bir madara nimaiya var
Gin'i merak ettim şimdi
-
Kizaru ile idare edin şimdilikquote:
Orijinalden alıntı: Upliftingquote:
quote:
Gin'i merak ettim şimdi
Kurşun kalemle sadece çizdim adam gibi kalem olsa saçlar filan boyayacam
-
-
-
Çizimler kız arkadaşımda, ben bunlarla idare ediyorum ama kopyasını istersen verebilirim herhalde neden olmasın Byakuyanın o şekilde bir çizimi var zaten, Kubo çizmiş sanırım. Bakarak çizdim ben de (bayağı uğraşmıştım aslında boyamayı falan tutturmak, uydurmak için) Byakuyaya bilerek o kadar özendim sırf benim kız seviyo diye
-
Konu çok hoşuma gittide keşke çizim yapabilsem :( .quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Çizimler kız arkadaşımda, ben bunlarla idare ediyorum ama kopyasını istersen verebilirim herhalde neden olmasınByakuyanın o şekilde bir çizimi var zaten, Kubo çizmiş sanırım. Bakarak çizdim ben de (bayağı uğraşmıştım aslında boyamayı falan tutturmak, uydurmak için) Byakuyaya bilerek o kadar özendim sırf benim kız seviyo diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanzas
Konu çok hoşuma gittide keşke çizim yapabilsem :( .
Alıntıları Göster -
-
-
@Grimmjow Jaggerjack, Eyvallah
@Ohan, Eski hali derken ilk sezondaki hali mi? Tipsiz çizimler olduğu zamanlardan istiyosan olur daha çok işime gelir onu çizmek -
-
-
-
bu iş normal kalemle olmazmıquote:
Orijinalden alıntı: Hz. Zeus
Türkiye de satılan mangaka kalemleri 15-40 TL arası değişiyor. Bir ara o kalemlerden almam lazım. Grimmjow ve Aizen başta olmak üzere 10 tane çizim yapıp saklamak istiyorum
Alıntıları Gösterparam yok fakirim
-
-
Bende katılacağım :)quote:
Orijinalden alıntı: Whitebeard.
Alıntıları Göster
Galeri linki: ( Tümü burada )
http://goad99.deviantart.com/gallery/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOAD99 -- 22 Kasım 2013; 22:22:13 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X