Şimdi Ara

DH ASOSYALLER KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
793
Cevap
15
Favori
37.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH ASOSYALLER KULÜBÜ

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş
  • Ekle dostum
  • EKLEDİM kanka
  • Ekle hocam
  • benide ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeriN DarB -- 12 Haziran 2013; 15:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle benide
  • full çekiyorum hocam benide yaz .s
  • bensiz olmaz bu grup benide yaz

• sinemaya hiç gitmiyorum olur mu ?
  • @ Hevesli50
    olur buyük bir zevkle
  • hocam 34. üye yibudak değil Lukas olacak
  • 4. madde geçersiz, asosyal birini arkadaşları çağırmaz çünkü arkadaşı yoktur

• beyler benide yazın bütün maddelere uyuyorum sör asosyal yazsan fena olmaz :D
  • Ekle benide çoğuna uyuyorum da en çok pc başında zaman geçirme. Bide utangaçlık olayı var karşı cinse karşı
  • başkan yardımcısı olarak bu kurallara uymayan olursa itinayla uyduracamözellikle sevgilisi olmama kuralına uymayanların sevgilisini ben alacam
  • Yaz yaaaz...
  • Burasi benden daha sosyal

• 9 Maddeye uyuyorum.

Yok mu bu illetin bir çaresi
  • Ağır asosyalim ekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Ben de varım. Ekleyebilirsin. Sinemaya mutlaka tek başına giden, fazla arkadaş çevresi olmayan ve zaten arkadaş çevresi istemeyen, genelde yalnız takılan biriyim.
    Bence maddelere sinemaya tek gitmeyi de ekleyebilirsin.

Sinemaya giden insan asosyal mi olur be :) baya sosyal ışte insan içine karışıyor sonuçta.

Ben sinemaya gitmem çünkü tanımadığım insanlara tahammül edemem. Hele o canım cicim sevgililer yok mu. Görünce boğasim geliyor :)

Yok be hocam o da zaten tek aktivitem:) Vazgeçemem sinemadan. Mesela hayatım boyunca hiç cafe'ye gidip oturmuşluğum yoktur. Şimdi bir cafe'ye gitsem elim ayağıma dolaşır. Ne yapacağımı bilemem. Genellikle toplum içinde konuşamam. Kalabalık bir insan topluluğu gördüğüm zaman içine asla karışamam, konuşamam. Öğrenim hayatım boyunca sırf bu yüzden çok zorluk çektim. En basit bir sözlüde bile ayağa kalktığım an heyecan, titreme basardı.
    Dışarı çıktığım zaman bir tanıdıkla karşılaşmamak için caddelerden gitmem hep ara sokakları kullanırım.
    Burger king ve türevi yerlere hiç uğramadım bugüne kadar. Dışarıdan o karmaşayı görünce bile midem bulanıyor.
    Kısaca böyle işte. İnsan içine karışmayı, sosyal faaliyet denen palavralara katılmayı sevmiyorum. Pikniklerden de hep nefret etmişimdir. Denize de gitmem, hiç istemem.
    Beni yalnız bıraksınlar hiç şikayetçi olmam. Okuyacak bir kitabım olsun, içecek bir kahvem, izleyecek bir filmim olsun, hiç arayanım olmasın. Başka şey istemem. Hiç umurumda olmaz arkadaş çevresiymiş, gezmekmiş falan. Benden uzak olsun.

Sen aslında baya bana benziyormuşun ha :) denize en son girdiğimde 6 yaşlarındaymisim onuda fotolardan gördüm.zaten ondan sonra çekilen fotomda yok. Kaybolsam müge anlıya gösterecek bir foto yok :) kafe kültürü bende de yok. Yolda sokakta meydanda bir Kalabalık gördüm mü sıvısırım ordan. Tenha yollardır benim yolum.bakkala markete girince kasadaki adamla bakışarak anlaşırım ağzımdan laf çıkmaz. Bak birde cep telefonuna yedirdiğim paranin haddi hesabı yoktur ama işin gerçeği telefonla konuşmayı hiç sevmem nedense gerilirim hemen. Böylede dengesizim :) neyse daha yazmıyım kendimizi övüyormuyuz sövüyor muyuz belli değil :)

Merakımdan birşey sorcam.Telefona çok para yedirdim diyorsunuz.Asosyal olan bir insanın telefonla bu kadar ne işi olabilir?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.