Şimdi Ara

DH ASOSYALLER KULÜBÜ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
15
Favori
37.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH ASOSYALLER KULÜBÜ

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş
  • benimde 6 ay oldu. arasıra ekmek almaya çıkarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi bildim bileli asosyalim yaz gitsin
  • yeni nickim nasıl

• Benide ekle
  • konu güncellenmiş aylar sonra keşke başlık da güncellenseymiş :(
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    evimde internet olmadığı için konunun guncellenmesi biraz zorlaşıyor.başlığı düzelteyim bari

• Benide yaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asosyaller olarak internet üzerinden bir yerden canlı akan bir sohbet platformu mu oluştursak? Skype gibi falan, herkes o anda ne isterse yazabilecek, tabi başkan konuşmasıyla açacak falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigicivokki

Hocam asosyaller olarak internet üzerinden bir yerden canlı akan bir sohbet platformu mu oluştursak? Skype gibi falan, herkes o anda ne isterse yazabilecek, tabi başkan konuşmasıyla açacak falan

aslında bende isterim ama evimde ınternet yok.böyle whatsapp grubu falan maalesef

• O da olur. Hatta süper olur. Aslında bir yerde buluşalım falan da olabilirdi mesela ama hem herkes aynı şehirde değildir bir de zaten asosyaliz. :D
  • enigicivokki kullanıcısına yanıt
    whatsapp grubu açabiliriz .dur ben biraz ugrasayim

• Beni de ekle hocam , eğer buluşursak ben de varım.Eskiden yalnızlar partisi vardı.Barlar sokağında hala oluyor diye duydum ama zamanlarını öğrenemedim.Bu arada yalnızlar ne zamandan beri whatsapp kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Beni de ekle hocam , eğer buluşursak ben de varım.Eskiden yalnızlar partisi vardı.Barlar sokağında hala oluyor diye duydum ama zamanlarını öğrenemedim.Bu arada yalnızlar ne zamandan beri whatsapp kullanıyor

whatsapp yalnızlar için değildir sadece.asosyal insan insanların yüZüne karşı konuşmaktan pek hoşlanmaz

• beyler grup kurma işinde yardımcı olabilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

quote:

Beni de ekle hocam , eğer buluşursak ben de varım.Eskiden yalnızlar partisi vardı.Barlar sokağında hala oluyor diye duydum ama zamanlarını öğrenemedim.Bu arada yalnızlar ne zamandan beri whatsapp kullanıyor

whatsapp yalnızlar için değildir sadece.asosyal insan insanların yüZüne karşı konuşmaktan pek hoşlanmaz

Hocam ben yalnız mıyım yoksa asosyal miyim anlayamadım senin yazdığın maddelerden bilgisayar bağımlısı hariç diğerleri tutuyor gibi yani aslında diğerlerinden tam da emin değilim.Bugüne kadar hep tek başıma takıldım.Neyse sonuçta yalnızlar kulübü yok ,burda takılırım.Bence whatsapp boş iş , bir arkadaşın önerdiği gibi buluşalım.Hatta mekan olarak da barlar sokağı

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben yalnız mıyım yoksa asosyal miyim anlayamadım senin yazdığın maddelerden bilgisayar bağımlısı hariç diğerleri tutuyor gibi yani aslında diğerlerinden tam da emin değilim.Bugüne kadar hep tek başıma takıldım.Neyse sonuçta yalnızlar kulübü yok ,burda takılırım.Bence whatsapp boş iş , bir arkadaşın önerdiği gibi buluşalım.Hatta mekan olarak da barlar sokağı

aynı şehirde olanları bulmak zor .aynı yaş olması da önemli

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şehirde olanları bulmak zor .aynı yaş olması da önemli

Düşündüm de haklısın ,forumdan olacak bir iş değil.İyi olurdu mesela hepimiz biramızı içerken bir müzik çalıp sonra hepimiz ona eşlik ederdik.Sonra beraber ağlardık ve hep beraber saçmalardık filan nasıl olsa hepimiz aynı geminin yolcularıyız.Gerçi Taksim'de de böyle yerler var ama tabi herkes sevgilisi ya da arkadaşlarıyla gidiyor.Beni oradan dışlarlar Yalnız olmaz zor tabi her yere gidemiyorsun.

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    o değıl şu whatsapp işini nasıl halledebilirim.

• quote:

o değıl şu whatsapp işini nasıl halledebilirim.

Whatsapp kullanmıyorum ki onun için bilmiyorum.

• Eklermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.