Şimdi Ara

DH ASOSYALLER KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
15
Favori
37.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH ASOSYALLER KULÜBÜ

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş
  • Çok kalabalık burası, ben gidiyom. Sıkılırım ben burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Sayın başkan imza güzelde sondaki ıngilizce club alakasız olmuş yarı Türkçe yarı ıngilizce ben kendi imzamı Türkçe yapıştırdım.

Edit.
    Imzaya eklenen sayfa linki 2. Sayfaya ait.tıklayınca 2.sayfa açılıyor.
    Doğru link
    forum.donanimhaber.com/m_63596193/mpage_1/key_/tm.htm
    Düzeltirsin

gerçektende ya nese kulüp yazayım
  • bu yazdığın belirtilerin hepsi sosyal-fobi ve bende olan bi fobi

sosyal fobi ile asosyallik ayrı
  • Sayın Asosyaller İmzanız Kural Dışı Görürsem Şikayet Ederim
  • arkadaşlar imzadaki boyut sorunları yüzünden hepinizden özür dilerim yeni imzayı başlığa koydum ve photoshopman tartışmaya girmek istemiyorum
  • meddelerin hepsini de kendimde görüyorum yaz beni de
  • ASOSYALLİK BELİRTİLERİ:
    1-pc başında günlük en az 5-6 saat oturmak --------> İmkanım olmuyor yerine kitap tercih ediyorum bazen , pc bağımlısı da olduğumdan ubuntu kurdum saracak oyun yok
    2-Sıkılganlık ------------> bunu anlatmama gerek yok sanırım
    3-Sohbet etmeMek. çenenizi bantla yapıştırıp bidaha açmaktan sözetmiyorum ------> Pratikle düzelirsin diye gaz vermelerine rağmen hale kem küm özellikle kızların yanında okumayı yeniden öğreniyormuşum gibi hissediyorum(Kızın güzelliği arttıkça tesiri artıyor)
    4-Arkadaşların çağırdığında istEksizlik. ---------> Çok yakın arkadaşım ki 1 tane var çağırmadıkça - afedersiniz - bir yerimi dahi oynatmıyorum
    5-kimseye bi faydası dokunamamak ------->bunu yaşamadım çünkü kimseye faydalı olmak gibi bir amacım olmadı
    6-özgüvensizlik ------> Ah! o kıza zamanında değeri yükselmeden çıkma teklifi edebilseydim o özgüvene sahip olsaydım şu an burada olmazdım
    7-sEvgilisi olmamak -----> ^^ ^^
    8-sinemaya tek gitmek -----> sinemaya gidecek kadar sosyal değilim ver elini torrent
    9-ortamlardan dışlanmak bir türlü ortama girememek ------->sürekli okul değiştirdiğim için genellikle de dışlandım bir okulda 3 sene okumuşluğum yok üni de not ortalamasını tutturup yatay geçiş peşindeyim
    10-düzgün yürüyememek ----->arkadaşlarım bundan bana sözetmişti ama sebebi nerd gibi ders çalıştığımdan dolayı 15kiloya yakın çantayı tek omuzda taşımamdan kaynaklı
    11-sevdiği kıza açılamamak ---->bkz 6.

yaz beni

• eklendin
  • Benide ekle, ama imzamdan memnunum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: v9zz

ASOSYALLİK BELİRTİLERİ:
    1-pc başında günlük en az 5-6 saat oturmak --------> İmkanım olmuyor yerine kitap tercih ediyorum bazen , pc bağımlısı da olduğumdan ubuntu kurdum saracak oyun yok
    2-Sıkılganlık ------------> bunu anlatmama gerek yok sanırım
    3-Sohbet etmeMek. çenenizi bantla yapıştırıp bidaha açmaktan sözetmiyorum ------> Pratikle düzelirsin diye gaz vermelerine rağmen hale kem küm özellikle kızların yanında okumayı yeniden öğreniyormuşum gibi hissediyorum(Kızın güzelliği arttıkça tesiri artıyor)
    4-Arkadaşların çağırdığında istEksizlik. ---------> Çok yakın arkadaşım ki 1 tane var çağırmadıkça - afedersiniz - bir yerimi dahi oynatmıyorum
    5-kimseye bi faydası dokunamamak ------->bunu yaşamadım çünkü kimseye faydalı olmak gibi bir amacım olmadı
    6-özgüvensizlik ------> Ah! o kıza zamanında değeri yükselmeden çıkma teklifi edebilseydim o özgüvene sahip olsaydım şu an burada olmazdım
    7-sEvgilisi olmamak -----> ^^ ^^
    8-sinemaya tek gitmek -----> sinemaya gidecek kadar sosyal değilim ver elini torrent
    9-ortamlardan dışlanmak bir türlü ortama girememek ------->sürekli okul değiştirdiğim için genellikle de dışlandım bir okulda 3 sene okumuşluğum yok üni de not ortalamasını tutturup yatay geçiş peşindeyim
    10-düzgün yürüyememek ----->arkadaşlarım bundan bana sözetmişti ama sebebi nerd gibi ders çalıştığımdan dolayı 15kiloya yakın çantayı tek omuzda taşımamdan kaynaklı
    11-sevdiği kıza açılamamak ---->bkz 6.

yaz beni

dostum beni anlatmışsın

• Ekle kanka asosyalligin dibindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekle hocam
  • hayrına bir güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

ekle kardeş

+1
  • trmntr ,yibudak,semun160,TheBestHero ,Dreamline® eklendiniz yaw bu arada 7 gün ban yediydim sıkıntıdan patladım
  • En baştaki yazılanların nerdeyse hepsi var bende..Yaz benide
  • eklendiniz
  • oha oha bitek 8.madde yok gerisinin hepsine uyuyor.ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangdasire

oha oha bitek 8.madde yok gerisinin hepsine uyuyor.ekle

tamam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.