süper fotolar tebrikler HDR fotolar çok güzel olmuş
çok tesekkürler , begendiğine savindim
Çok güzel fotoğraflar var ellerinize sağlık. Özellikle ilk posttaki tarla yoluna bayıldım. Sol tarafta kalan üzüm bağları Metallica'nın Master of Puppets albüm kapağını andırıyor:D, atmosferi de çok güzel.
Bu fotoğrafı nasıl işlediniz?
bariB
kullanıcısına yanıt
ellerinize sağlık gerçekten çok güzel..
Fotoğraflar güzel olmuş fakat devamı nerde?
çok güzel. eline sağlık.
çok güzel hocam. eline sağlık.
Hepinize çok teşekkür ederim ..
devam edelim o zaman :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 1 Nisan 2014; 12:48:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: skid_row
Çok güzel fotoğraflar var ellerinize sağlık. Özellikle ilk posttaki tarla yoluna bayıldım. Sol tarafta kalan üzüm bağları Metallica'nın Master of Puppets albüm kapağını andırıyor:D, atmosferi de çok güzel.
Bu fotoğrafı nasıl işlediniz?
Çok teşekkürler yorumun için ..
Ben genelde Lightroom kullanıyorum işlerken genelde highligt shadow ve clearity ile oynayıp ( + exposure ve contrastta buna dahil ) zevkime uygun bir tonda bırakıyorum .. bazende burada olduğu gibi bölgesel olarak belli yerlerde fırça ile çizer gibi ışık ekleme ve karartma ile işleyerek fotoya derinlik kazandırmaya çalışıyorum ..
O bebeğe kurban olurum ben çok tatlı maşallah. :) Ayriyetten elinize sağlık hocam hepsi müthiş.
Macro çekimler çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
O bebeğe kurban olurum ben çok tatlı maşallah. :) Ayriyetten elinize sağlık hocam hepsi müthiş.
teşekkürler Dark Knight
quote:
Orijinalden alıntı: Alierent
Macro çekimler çok iyi
sağolasın Alierent :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme