quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl sus sende bekarsın gel bakem yamacıma quote:Orjinalden alıntı: biruzéc boyle klup mu olurmuş topiki şikayet etcem
arkadaş dedik bağrımıza bastık hain arkadaş quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl sus sende bekarsın gel bakem yamacıma quote:Orjinalden alıntı: biruzéc boyle klup mu olurmuş topiki şikayet etcem
quote:Orjinalden alıntı: DesertRose @biru naber?..Hani diyorum geçenlerde yarım kalan bişiler vardı/> iidir dez senden naber? benim hayatım hep yarım kızım hangi birini anlatiim ( ne edebiyat yaptım yaw )
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: DesertRose @biru naber?..Hani diyorum geçenlerde yarım kalan bişiler vardı/> iidir dez senden naber? benim hayatım hep yarım kızım hangi birini anlatiim ( ne edebiyat yaptım yaw ) Ben anlamam,arkası yarın demiştin ama ooo....Hadi anlat../>
quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: DesertRose @biru naber?..Hani diyorum geçenlerde yarım kalan bişiler vardı/> iidir dez senden naber? benim hayatım hep yarım kızım hangi birini anlatiim ( ne edebiyat yaptım yaw ) Ben anlamam,arkası yarın demiştin ama ooo....Hadi anlat../> arkası yarın için bekarlar topikini mi seçtin
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: DesertRose @biru naber?..Hani diyorum geçenlerde yarım kalan bişiler vardı/> iidir dez senden naber? benim hayatım hep yarım kızım hangi birini anlatiim ( ne edebiyat yaptım yaw ) Ben anlamam,arkası yarın demiştin ama ooo....Hadi anlat../> arkası yarın için bekarlar topikini mi seçtin Seni burada yakalayabildim ondan
quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl biru konu bunla alakalıydı sanırsam ee devam edinde bizde bilelim Evet evet aynen öyleydi/>
quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl biru konu bunla alakalıydı sanırsam ee devam edinde bizde bilelim Evet evet aynen öyleydi/> uydurmayın le...yazılcak bişi yok topiki mi neydi bende bişi yazmadım...yanlış yerlerinizden yanlış anlamışsınız daalın hade film bittii.. the end son fin bitti haydee..
sen bitirmiş olabilirsin ama biz bitirmedik desert konu neydi sen başla bakim quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl biru konu bunla alakalıydı sanırsam ee devam edinde bizde bilelim Evet evet aynen öyleydi/> uydurmayın le...yazılcak bişi yok topiki mi neydi bende bişi yazmadım...yanlış yerlerinizden yanlış anlamışsınız daalın hade film bittii.. the end son fin bitti haydee..
bknz :http://eksisozluk.com/show.asp?t=sozluk+bana+kari+bul+lan+allahsiz&nr=y&pt=lan+sozluk+bana+kari+bul+allahsiz
quote:Orjinalden alıntı: intangiblegirl gitti yaw korkma sen bişecik yapmaz Ama ben üsteleyince gitti