Şimdi Ara

'DH Bildirim' iOS Uygulaması YAYINDA ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
6
Favori
15.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok gelişmesi gerek çok düşük tirajlı sitelerin onnumara uygulaması var koca dh cocuk oyuncak gibi uygulama sade bildirim nedir forum hatları olmadıktan sonra veya siteyi tapatalk ka ekleseler oda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 23 Kasım 2013; 0:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama, bildirimlerin anında gelmedi bakımından güzel. Böylece telefon yanımda olduğu sürece anında haberdar olabiliyorum.

Fakat bildirime dokunduğum zaman beni doğrudan ilgili mesaj götürmüyor. Sadece konuyu açıyor, benim son sayfaya gidip en aşağı kaymam gerekiyor ki ancak alıntı veya mention yapılan mesajı görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 25 Kasım 2013; 11:34:49 >
  • Logo için şöyle bir önerim var sağ tarafta ki beyaz olan daha iyi duruyor sanki.

• Dün iphone uygulamasını indirdim ama bîr türlü login yapamadım, bunun üzerine kızdım ve sildim.
    Tlf iphone 5 ve ios 6.1.4
    Sorun hakkında fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 25 Kasım 2013; 17:10:35 >
  • bildirim olayı güzel ama eksikler çok gibi,mesela herhangi bir konuda x verilen site linkine tıklanmıyor,gidip safariden açıyorum
  • Çekilişe beni de dahil ederseniz sevinirim..
    Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: umutxx

Çekilişe beni de dahil ederseniz sevinirim..
    Saygılarımla

ne cekilisi uygulama yayinlandi app store da ucretsiz linki de
    https://itunes.apple.com/tr/app/donan-m-haber/id732008304?l=tr&mt=8

• Uygulamayı yükledim.. Açılış sayfası bembeyaz..:( ..Yenilesemde sayfa da hiç bir şey görünmüyor.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozyurek -- 25 Kasım 2013; 23:02:39 >
  • Valla bende yükledim hiç bir halta yaramıyor sırf foruma saygımdan ve güncelleme gelir ümidiyle silemiyorum
  • Nasıl ise yaramıyor ? Gayet güzel çalışıyor, bilidirimler iPhone 5 ve iOS 7.0.4 ile mailden once anında geliyor.

Benim tek sıkıntım, mention bildirimine tiklayinca dogrudan ilgili mesaja gidiyor ama alıntı bilidirimine tiklayinca sayfayı aşağı kadar kaydırmak gerekiyor

• Merak ettik

• Bom boş beyaz sayfadan başka bişi yok bende...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    şimdilik çok tırt hacı,sadece bildirim geliyor diyor diye kullanıyorum,bildirim gelince direk safariden açıyorum
  • Cihazı yan çevirince yan dönmüyor. Yazı yazarken konuya cevap atarken dik klavye ile yazmak çok çok zor.

• Uygulamanın simgesi sanırım iPad'de çıkmıyor. iOS 6.1.3 yüklü 3GS de düzgün gözükürken, iOS 7.0.4 lü iPad 4 ve 6.1.2'li iPad Mini'de uygulama simgesi gözükmüyor.

@Citizen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 8 Aralık 2013; 19:04:29 >

• Gerekli yerlere iletiyorum, geri bildirim için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Gerekli yerlere iletiyorum, geri bildirim için teşekkür ederiz.

Süpersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Logo için şöyle bir önerim var sağ tarafta ki beyaz olan daha iyi duruyor sanki.

Bildirim uygulaması güncelleme alınca dh forumda içide olacak hatta dh internet sayfası yada teknolojik gelişmeler de olabir. İki tane ayrı ayrı uygulama olmayacak yani

• Ne kadar gereksiz bir uygulama ve hatalarla dolu günde en az 2 mesaj alındı uyarısı geliyor bunun akabinde sayısız bir konunuza yeni cevap geldi bildirimi.Şuan bile arka arkaya 5 bildirim geldi girip baktığım da hiç birşey yok şu foruma yakışmayan bir uygulama artık silme zamanı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Ne kadar gereksiz bir uygulama ve hatalarla dolu günde en az 2 mesaj alındı uyarısı geliyor bunun akabinde sayısız bir konunuza yeni cevap geldi bildirimi.Şuan bile arka arkaya 5 bildirim geldi girip baktığım da hiç birşey yok şu foruma yakışmayan bir uygulama artık silme zamanı geldi.

Donanım haberde şöyle bir sıkıntı var. Eğer özel msjlaşarak konuştuğunuz bir arkadaşınızın mesajını gelen kutusundan silerseniz. Size tekrar özel msj attığında bildirim gelir fakat devam eden konuşma çöpte olduğu için mesajı göremezsiniz. Çöpten o konuşmanın geçtiği msjı geri alırsanız yeni gelen msjın orada olduğunu görürsünüz.

Uygulama hala yan dönmüyor yeni güncellemeye rağmen :(

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.