Şimdi Ara

## DH - Bilgisayar Mühendisleri Odası ## (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
49
Favori
101.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • derslerde sunum yapmak için veya dersle alakalı programları çalıştırmak için gereken özel prgramlar varmı ona göre bir laptop bakacağım
  • İTÜ bilg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyilmaz

İTÜ bilg.

Ben de.

%30 İngilizce mi, %100 İngilizce mi?
  • %30 olanından senın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyilmaz

%30 olanından senın?

Ben de %30 İngilizce programındayım hocam.
  • tobb
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42674288
    bi yardımcı olun lütfen mühendis abilerim
  • iyte bilgisayar mühendisliği 2010 girişli eklerseniz sewinirim :D
  • Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ( DGS sınavı ile kazandım )
  • İYTE.
  • vıyana teknık unı. pc muh.
  • Baskent Unv Pc Muh
  • Boğaziçi Bilgisayar Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quetm

vıyana teknık unı. pc muh.

Viyanadaki bilgisayar bilimleri değil mi?
  • Listeye beni de ekleyebilirsin.

Yaşar Üniversitesi, Bilgisayar Müh.
  • Arkadaşlar Yazılım Mühendisliği olmaz ise bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Eğer Bilgisayar Mühendisliği okur isem, yazılım bölümüne geçiş yaparak yazılım mühendislerinin yaptığı işi yapabilir miyim?

Bir de Katü veya Anadolu Üni düşünüyorum bilgisayar mühendisliği için. İyi midir sizce?
  • şuan uygulamada yazılım mühendisliği yokki gerçek anlamda, bilgisayar mühendislerinin %80i "yazılım mühendisliği" yapıyo zaten şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

şuan uygulamada yazılım mühendisliği yokki gerçek anlamda, bilgisayar mühendislerinin %80i "yazılım mühendisliği" yapıyo zaten şuan.

Ancak yanlış saymadıysam -burslu olarak- 8 adet vakıf üniversitesinde 1 de Fırat Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği var.
    Ki Bahçeşehir Yazılım Mühendisliği'nin puanı 486 Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 452 puan. Çok fazla uçurum var.
  • şuan pratikte software engineering(SE) yok. zaten SE dünyada henüz mature engineering sınıfında değil ama hızla gelişmekte. yani akademik ortamda gelişmekte olan bir mühendislik dalı, ancak enazından türkiyede piyasada uygulaması yok. daha doğrusu teorideki mühendisliğin uygulaması yok. SE nin temel prensipleri yok. yine hocanın söylediği şuanda bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliğini kapsar şeklinde bi eğitim var.

bunları geçen gün hoca söyledi umarım açıklayabilmişimdir.

ek:

ingilizcen varsa
    http://www.cs.bilkent.edu.tr/~bedir/CS319-OOSD/Slides/1%20-%20Organization
    burdan daha detaylı bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 28 Eylül 2010; 20:54:31 >

• Anladım, teşekkürler. Zaten Türkiye'de değil de yurtdışında kariyer yapmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla Amerika'da yazılım mühendisi arayışları var bolca. İlk hedefim yazılım mühendisliği ama olmazsa bilgisayar üzerinden yazılıma kayabilirim anladığım kadarı ile. Ama bilgisayar mühendisliğinde yazılımın dışında ekstra baya birşey öğreniyoruz sanırım sistem, ağ falan filan.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.