Şimdi Ara

## DH - Bilgisayar Mühendisleri Odası ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
49
Favori
101.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekledim seni de.
  • Yaz hocam bilkent 2. sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

istanbul ticaret üniversitesi(burslu),bu sene kazandım Benim tecrübeli arkadaşlara sorum şu olacak,ilk sene ne kadar şey öğreneceğiz? Yani ne kadar süre sonunda kendi sitemi tasarlamaya başlayabilirim ? derslere baktım da ilk yarıyılda bilgisayara dair tek şey bilgisayar mühendisliğine giriş adlı ders ve içeriği hakkında bilgim yok.
    Başka bir sorum da şu: ben yazılım alanında çalışmak istiyorum ve bu alanda Türkiye'de adam akıllı bir şirket var mı? Tabii ki bir Microsoft beklemiyorum ama çalışan sayısının fazla olduğu saygın bir şirket istiyorum (hangi alan diye soracak olursanız buna şimdiden karar vermek imkansız ama keşke oyun yapımcısı bir şirkette programcı olsam derim.)
    Sorularıma cevap verirken son derece hırslı olduğumu ve bilgisayarla ilgili herşeyi öğrenirken zevk alacağımı hesaba katarsanız sevinirim

bilgisayar müh web tasarımla çokta alakalı değildir, yani derslerde gördüklerinle siteni tasarlayamazsın.

1. sınıfta bölümle ilgili dediğin gibi giriş dersi olur. üniversiteye göre herhangi bir dilde(Java, C vb) temel algoritmaları görürsün. bu iş ekrana merhaba yazdırmaktan başlar 1. sınıfın sonunda GUIye kadar gider. temel şeyler yani.

gerisini bende bilmiyorum henuz ama microsoft türkiyenin yaptığı hiçbişey yok haberin olsun.

• Beni de yazabilirsin Doğuş Üni. 3. sınıf
  • Ekledim. İmzayı kullanmayı unutma
  • Benide yazabilirsin mezun olalı 2 yıl oldu..
  • Hangi üniversite?
  • beyler bu sene yeni kazanmış olmama rağmen şimdiden elektrik elektronikcilerin her fırsatta bizi ezme çabaları,zaten elektrik elektronikciler de yazılım dili biliyor bilgisayar mühendisinin işini onlar da yapıyor demesi fena halde canımı sıkmaya başladı nedir bu eee cilerdeki "en süpersonik manyak bölüm biziz" edası ya?
  • Onların okurkenki bütün havası, mezun olup iş ararkene sönüyo, sen rahat ol
  • Harbiden salla sen onları, ayrıca bizim eğitimimiz sadece yazılım üstüne olmuyor, sonradan o konuda uzmanlaşmak istersen yoneliyorsun.
    Yani bir kaç daldan biri için bizde biliyoruz diyip seni ezmeye calısanlar zaten sığ ınsanlardır
  • seviyosan gerisi hikaye
  • ODTÜ 2 yıl oldu biteli..
  • Mezun olanları belirtseniz daha iyi olmazmı..

Örneğin a adlı üye 1. Sınıf B adlı üye Mezun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Mezun olanları belirtseniz daha iyi olmazmı..

Örneğin a adlı üye 1. Sınıf B adlı üye Mezun gibi

Her sene nasıl uğraşayım ben tek tek değiştirmeyle. Gerek yok, böyle iyi.
  • O da var doğru
  • Çoğu okul 28 Eylül'de eğitime başlıyor.Burda 1. sınıfa başlayanlarda az değil.Yeni başlayanlarla neler öğrendiklerimizi paylaşabiliriz.Hepimiz için yararlı olur.
  • merhaba turksauron, bende bu sene girdim trakya bilgisayar mühendisliğine, adım ahmet, okulda bulusalım görüşelim, sonuclar açıklanır açıklanmaz böle bi oda kurman güzel olmus. 30 tane de üyen var valla iyi gidiyor. okul 2-3 gün sonra başlıyor. ben yurda kaydoldum. hangi odada kaldıgımı unuttum yaw ama 5.blok 15 numaralı yada 9 numaralı odalardan biri olabilir ranzanın üst katında yatarım muhtemelen:) işte ara bulursun:) 1. bilg müh. 2 mimarlık okuyan kişi olcak odamda.
  • sargeist mümkünse okuduğun ünide çift anadal yap
    hem eee hem ce olduğunda bakalım nasıl eziyorsun onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerso

merhaba turksauron, bende bu sene girdim trakya bilgisayar mühendisliğine, adım ahmet, okulda bulusalım görüşelim, sonuclar açıklanır açıklanmaz böle bi oda kurman güzel olmus. 30 tane de üyen var valla iyi gidiyor. okul 2-3 gün sonra başlıyor. ben yurda kaydoldum. hangi odada kaldıgımı unuttum yaw ama 5.blok 15 numaralı yada 9 numaralı odalardan biri olabilir ranzanın üst katında yatarım muhtemelen:) işte ara bulursun:) 1. bilg müh. 2 mimarlık okuyan kişi olcak odamda.

Hele bi okul başlasın, kaşıbeyaz birini görürsen git konuş o arkadaşla, çevirmez seni çok sıcak kanlıdır :P
  • Benim bir sorum olacak:

Çevremde bilgisayar müh. hakkında çok atıp tutan var: yok bilg. müh. iş bulamaz onların işlerini tekniker-teknisyenler yapıyor, artık onlar tercih ediliyor vs... Bu durum gerçekten böylemi yoksa hakkaten atıyorlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.