Şimdi Ara

DH Blog Uygulaması Kapatılsınmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

DH Blog Uygulaması Kapatılsınmı

(En Son Oy Tarihi: 3.11.2006)
Giriş
  • Bugün şöyle bir surf yaptım bolglarda ne bi mesaj var nede bi hareket hatta bazı üyeler kendi blog sayfalarına giriş dahi yapmamışlar eğer sisteme ve foruma yük veriyorsa kaldırılmalı diyorum görünen köy kılavuz istemez tutmadı bu blog işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geneve -- 2 Kasım 2006; 17:36:47 >

• taş atıp yorulmuyo server merak etme
  • db ne kadar büyükse yükde o derece büyüktür
  • "üye alımı kapatılmalı","blog uygulaması kapatılmalı" ee başka mod olmadan adam çarpmaya kalkanlar var bu ne yaa sıktı artık
  • Evet çok antiForum düşünceleri olduğu kesin, ancak blog konusunda ki tek katıldığım konu şu ana kadar

quote:

tutmadı bu blog işi
  • Bence forumda kapatılsın aslında nasıl olsa Fake çok,nasıl olsa beğenilmeyen gereksiz mesaj denilenlerde çok,o öle oldu kapatılsın bu böle oldu kapatılsın..
  • hatta üyeler fikirlerini belirten mesajlar açıp diger üyelerin görüşlerinide almamalı dimi , asıl sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Instagram hesplarınız
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 6 kişi oy vermiş
  • 11 olmuş
  • devam etsin...
  • kaldırılsın-9 / devam etsin-7
    quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

devam etsin...
  • bence topic açmak kapatılsın
  • güzel fikir
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

bence topic açmak kapatılsın
  • Blog bence forumdan ayrı tutulsa iyi olur. Forumda açtığımız konular blogta görüleceğine bloga ayrı yazsak daha iyi olur.
  • blog sayfası kapatılmasın ama ben kendiminkini kapatmak istiyorum nasıl kapanıyor bilen varmı
  • güzel bir sorucevap gelir umarım yönetimden
    quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

blog sayfası kapatılmasın ama ben kendiminkini kapatmak istiyorum nasıl kapanıyor bilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.