Şimdi Ara

DH Bmc'ciler Grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
145.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• Resimler güzel adanaya cok geldim ben recepbey mahalesiydi galiba tanıdıklar oturuyo karataşada cok gittim...
  • http://www.araba.com.tr/1250465.html
    Arkadaşlar pro satılık araba lazımsa verelim dosta verilecek araba ondan diyorum...
  • eray abi senin taksi ye noldu yaw sattın mı yoksa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

http://www.araba.com.tr/1250465.html
    Arkadaşlar pro satılık araba lazımsa verelim dosta verilecek araba ondan diyorum...

ali arabanız temizde çok istiyorsunuz yoksa benim gayınço 624 ü degiştirecek ama onun niyeti 2004 827 lerde
  • BMC den bir gurur tablosu daha

BMC'nin araçları yine tam not aldı

BMC'nin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgut Cankılıç, hedeflerinin 2003'e kadar dünyada ilk 10'a girmek olduğunu belirtti.

Türk otomotiv sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek ticari araç üreticisi olan BMC tarafından uzun çalışmalar sonucu geliştirilen yeni araçlar Bursa ve İstanbul'da müşterilere tanıtıldı. BMC'nin İngiltere'ye alçak tabanlı, basamaksız şehiriçi otobüs ihraç ettiği belirtildi. BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yurtiçi Satış Müdürü Cevdet Zengin, PRO 827 (8x2) kırkayak, adlı araca yoğun talep olduğunu ve nisan ayına sıra verdiklerini söyledi.

Bursa Holiday Inn Otel'de görücüye çıkan BMC'nin yeni araçları PRO 832 Çekici, PRO 827 (8x2) kırkayak (32 tonluk), PRO 518 Kamyon (12 tonluk), 260 SLF alçak basamaklı şehiriçi otobüs ve 850 RE 34+1+1 kişilik arkadan motorlu küçük otobüs ve 14+1 kişilik minibüs, temsilci ile müşteriler tarafından tam not aldı.

Zengin, otomotiv sektörünün, 1998'den sonra kriz ortamından inişli, çıkışlı etkilendiğini ancak en çok etkilenenlerin, ağır ve hafif araç imalatı yapan firmalar olduğunu belirtti. Zengin, BMC'nin iç piyasada krizden daha az etkilendiğini çünkü, iç piyasada pazar paylarının yüzde 35 civarında olduğunu ifade etti. Geçen yıl iç piyasaya 5 bine yakın ağır ticari araç satıldığını kaydeden Cevdet Zengin, ihracatın da bu sayıya yakın olduğunu belirterek, bu yıl 50 milyon dolarlık ihracat yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Zengin, 20 ülkede 22 bayilerinin bulunduğunu söyledi.

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

•  DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

GELDİĞİM BELLİ OLSUN , DEĞİL Mİ?

quote:

Eyw aktoprak sağol nasıl cekiyon bunları iyi denggetiriyon...

Akşam yürüyüş yaparken İzmir-İstanbul yolu kenarında, Susurluktayım ben ondan malzeme bol çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktoprak -- 21 Mayıs 2008; 23:19:42 >

• Eyw aktoprak sağol nasıl cekiyon bunları iyi denggetiriyon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GONDOR-01

quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

http://www.araba.com.tr/1250465.html

ali arabanız temizde çok istiyorsunuz yoksa benim gayınço 624 ü degiştirecek ama onun niyeti 2004 827 lerde

fiyat en aşağı 75 olur. 75le 80 arası veririz. zaten acelesi yok 2009 lar çıkmadan almayacağız anlayacan biz tok satıcıyız...
    ama tıra çevirmeyecek olsak satmazdık daha çünkü araba kurulu düzen hiç bi masrafı yok şuan alanda bizim gibi bakarsa 2 sene arkasına bakmaz lastik,motor yönünden...

• Tabiki herkesin keyfi bilir işine gelen alır işine gelmeyen bişi diyemez dimi yani...
  • Forum Mukemmel hele o beyaz yanak yapmıslar lastiklere bıter olay
  • birazda adananın procu jetcileri

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• BMC

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• 2005-827 PRO grubunda ben daha ben bundan temiz 2005 görmedim

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.