Şimdi Ara

DH Bmc'ciler Grubu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
145.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aktoprak

DH Bmc'ciler Grubu

Amatör değil
     DH Bmc'ciler Grubu

Profesyonel....

hee amatör değil koskoca profesyonel 1

• DH bmcciler grubunun olduğunu bilmiyordum ya ne ise sanırım burdada fordcular yoktur artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeAr_935

DH bmcciler grubunun olduğunu bilmiyordum ya ne ise sanırım burdada fordcular yoktur artık

İyi öğrenmiş oldun..Görüşmemek dileğiyle.
  • On numara resimler abi yakıyor yine ortalıgı sağolasın.
  • asil ve o zalim duruşlarından birini sergilemiş maşallah..
  • Gece Gece...
     DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

Koçum 1142 hergün bunun gibi 5 sefer blok indiriyo bu arabalar...
     DH Bmc'ciler Grubu

• quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

On numara resimler abi yakıyor yine ortalıgı sağolasın.

Sen sağol Ali,eyvallah..
  • ya msn'de bi sorunum var net'e giriyo msn'ye girmiyo hayret bişey neyse eray abi olayı çözeceğim merak etme ali resimlerin harika tam çarşının merkezi qibi bişey o pizzacının ordanmı çektin resmi..
  • Pro'cu olmanın farkı..

DH Bmc'ciler Grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemati.

ya msn'de bi sorunum var net'e giriyo msn'ye girmiyo hayret bişey neyse eray abi olayı çözeceğim merak etme ali resimlerin harika tam çarşının merkezi qibi bişey o pizzacının ordanmı çektin resmi..

Bugün öğlen nur pastahanesinin ordan çektim fabrikadan tatlı almaya geldiydimde bi baktım cadıl ağanın tırlar vızır vızır blok indiriyolar şehiriçinden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Pro'cu olmanın farkı..

DH Bmc'ciler Grubu

ha yiğidim benm bee aslan parçası pro 624 var orman dairesinde inanmazsınız eray abi'yede demiştim 120 130 arası gidiyo motor cc büyük he birde yüklü ha 4 ton su tankeri fişek eurodiesel kullanın demiş fabrika eurodiesel kullanıyo geçen süreyim dedim saol'sunlar tabi neden olmasın dedi şöför geldi ya abim işte bu bmc şöyle'de böylede seninle dedim ekim ayında bi daha görüşelim cevabını şimdiden söyleyeyim sen haklıymışsın arkadaşım demessen gel bnm yanıma dedim tamam dedi oda neyse çıktık üstüne bismillah dedim bastım çalıştırdım ama nası çalışıyo yaa o sese bittim babam geldi arkadaşları geldi bi teste çıktık 100 km kadar yol aracın şöförüne dedimki abi benzin varmı var dedi iki litre kattırdım ya zapedemedik aracı gerçekten diyorum neyse birde arazi koşullarında denedik daha yeni olduğu için bayıldı ama %65 bi rampa vardı 3.viteslen çıktım ve tık bile demedi sonra hemen olduğu 50 60 ile giderken dağ yoluna saptım tık yok
    eğer başka araç olsa amasörler gitmişti neyse hemen durduk indik aşağıya tabi pro çalışıyo hemen hortumları kaptık 100 mtre hortumlar denemeye başladık suyun tanziğini devir saati'de 2,000 de suyu bitirdik 4 ton'u neyse hemen atladık ya bas allah bas bi baktık saate 1,5 saatte gitmiş gelmişiz işte dedik buda
    PROnun gücü her zaman her yerde 1 numara..

• quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

ya msn'de bi sorunum var net'e giriyo msn'ye girmiyo hayret bişey neyse eray abi olayı çözeceğim merak etme ali resimlerin harika tam çarşının merkezi qibi bişey o pizzacının ordanmı çektin resmi..

Bugün öğlen nur pastahanesinin ordan çektim fabrikadan tatlı almaya geldiydimde bi baktım cadıl ağanın tırlar vızır vızır blok indiriyolar şehiriçinden...

demek o mu almış alır arkadaş para çok o adamda bi zmnlar scania vardı ehh ehh yazık şimdide pro..
  • quote:

Pro'cu olmanın farkı..

DH Bmc'ciler Grubu

ProfesyoneL oLmak koLay değiL...yürü be asLanım..!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

demek o mu almış alır arkadaş para çok o adamda bi zmnlar scania vardı ehh ehh yazık şimdide pro..

Bu arabalar sadece blok çekiyo scanialarda duruyo tgalarda var bir aya kadar volvolar geliyomuş bizim arkadaşın babası cadıl ağanın tga yı sürüyo o dedi volvo almışlar babam onlardan birine geçecek diye...

• scania'ları takoz'a almış o zmn tmm tga'larda iyidir aferim bak volvo getirtiyosa..
  •  DH Bmc'ciler Grubu
  • resimler on numara sağolun resimler için
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PREMİUM-400

slm arkadaşlar yazdıgınız yazıları okudumda forumda baya bi bilgisi olan kamyoncular var
    size bişe soracam arkadaşlar cvp larsanız sevinirim
    benim babamın 2000 model premium u var da
    biz 2. tırı almayı düşünüyoruz da ondada 1142 bmc ye karar kıldık ama yüksek tavanı çıkacak diye bi laf var axor dan yüksek olacak diyolar ama ne zaman piyasaya sunulacagını kimse bilmiyor
    bi bilgisi olan varsa bize bi ışık tutabilirmi

he bide bmcpro 827 nikli abi sende yanında yola giderken canın sıkılmasın diye köpekmi gezdiriyon ama sen ismini yanlış koymuşsun
    babamın bi arkadaşı vardı tırcı oda yanında bi köpek gezdirirdi onun adıda ''MAZOT'TU''

1142 alacaksanız biraz bekleyin..En azından Ağustos'a kadar bekleyince arabanız 2009 olur.Birde Pro'ya önümüzdeki aylar ufak tefek değişiklik yapılacak diye bayilerden bilgiler alıyoruz.Biraz beklemekte fayda var..

1142'nin yeni yüksek kabini çıkmayacak,yeni bir model çıkıcak.Sen yanlış duymuşsun.Ancak yeni modelin ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi sahibi değiliz,bayilerden duyduğum şeyler bunlar..

Çaki'yi her zaman götürmüyorum yanıma,İzmir gibi yerler çıkarsa ancak o zaman götürürüm.Orada onun veterineride var.Buradaki veterinerlere güvenipte köpeğini emanet edemiyorsun..Boşver onu bunu,ismi güzel..

beni bilgilendirdigin için saol abi
    bizde bu yeni tipin çıkacagı zamanı bekliyoruz
    işin rasgele

•  DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu
  • abi ya şu sol ön koltuğun önündeki yuvarlak cisim neyin nesi neişe yarıyo abi o
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.