Şimdi Ara

DH Bmc'ciler Grubu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
145.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Ama gondordada hata veriyordu ve oda adanalıydı buda şüphe uyandırıyor azda olsa gondorun msn i kimsede yokmu?

ya krdşim bu gondor kimmiş böle yaw hepiniz adanalıyız diye birbirimizemi benzememiz lazım hemde biz adamalıyız allahın adamıyız yerde yatarız ceket satarız şalgam içer bici yeriz
    bizde yalan olmaz eger çok şüphen varsa mutlaka yolda karşılaşırız
    resimleri katmaya çalışıyorum iç sunu hatası diye hata veriyo bana yrdmcı olursanız gerçek kamyoncumuyum hayalimi görürsünüz
  • arkadaşlar ben forumu uzun zamandır takip ediyorum çok hoş ve zaevkli geçiyor prmium -400 nikli arkadal senin bi şey yapman gerekio msn nini forumdan bir arkadaşa verip ona resimleri atacaksın ve resimleri senin adına kendi niki veya senin nikinle resimleri yükleyecek bu kadar basit herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürgündekikral -- 23 Haziran 2008; 11:49:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Alıntı değildir..

DH Bmc'ciler Grubu

Amanın şu güzelliğe bak kitlendim yahuu

• ewt cengizhan kardes bn cocugm daha 16 yaşındayım oyunda oynuorm tır oyunlarının hastasıyım
  • Ya Yeter Axor 1840'la pro 1142'i bir tutuyorlar bu ne biçim adalet adamlar axorların rampada hep sağ şeritten yavaş yavaş Gittiklerini gördülermi...
  • geçen gün yolda babamla konuşuyoduk bmc nin açılımı ne diye ben dedim british motor corporation babam dedi bizim artist bülent vardı dedi onda da pro 620 vardı o Bülentin Makina Canavar diyodu dedi
    tabi bunlar 5 6 sene önce o zman lar mazot da ucuz biz cargoyla bir arkadaşı daha vardı babmın onda da cargo artist bülent babamın en samimi arkaşıydı onda da pro 620 istanbula kadar basa basa giderdik.
  •  DH Bmc'ciler Grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

Ya Yeter Axor 1840'la pro 1142'i bir tutuyorlar bu ne biçim adalet adamlar axorların rampada hep sağ şeritten yavaş yavaş Gittiklerini gördülermi...

hayır kardes yanlıs anlama olmus bn onlar bir demedimpro kullanan abilere göre pro daha ii dedm axordan sen yanlıs anlamıssın

• Bmc ile axor u karşılaştırın ama bir TGA, VOLVO veya bir SCANİA ile asla karşılaştırmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

Bmc ile axor u karşılaştırın ama bir TGA, VOLVO veya bir SCANİA ile asla karşılaştırmayın...

e bi zahmet tabi kide onlarla bir tutulmaz onlar sınıflarının en iilerinden
  • quote:

Alıntı değildir..

DH Bmc'ciler Grubu

Abi menemende gördüm egelim in depoydu galiba.2 gün önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PREMİUM-400

quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Ama gondordada hata veriyordu ve oda adanalıydı buda şüphe uyandırıyor azda olsa gondorun msn i kimsede yokmu?

ya krdşim bu gondor kimmiş böle yaw hepiniz adanalıyız diye birbirimizemi benzememiz lazım hemde biz adamalıyız allahın adamıyız yerde yatarız ceket satarız şalgam içer bici yeriz
    bizde yalan olmaz eger çok şüphen varsa mutlaka yolda karşılaşırız
    resimleri katmaya çalışıyorum iç sunu hatası diye hata veriyo bana yrdmcı olursanız gerçek kamyoncumuyum hayalimi görürsünüz
    şalgam icin bıcı bıcı yeyin banane kardeşim bende adanaya cok geldim bende bıcı yiyip şalgam icdim ne alaka bunla sen bana at resimleri ben koyarım trucker_003@hotmail.com
    MB_Driver

• quote:

Bence Bmc..

DH Bmc'ciler Grubu

2004
     DH Bmc'ciler Grubu

• mb_driver sizde man war dimi nası memnunmusnz man dan??bide kac ileri man
  • Bizde man yok Hi-Ex var ;)
  • hi ex mi pardon askam mı yapıo hi exleri??
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

hi ex mi pardon askam mı yapıo hi exleri??

Bir zamanlar yapardı.
  • nie ki askam sattı mı kendi hissesini
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarpaşa

nie ki askam sattı mı kendi hissesini

Askam kapandı.
  • axoru bilemeceğim hızlı diyorlar ama yük varken otoyolda en fazla 40-35 km hızla en sağ seritten gidiyorlar neden öyle gidiyorlar onu anlayamadım kamyonucu arkadaşlar açıklayabilirlerse iyi olur birde geçenlerde görmüştüm en sağ serit yine axor 10 km hızla seyrediyordu..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.